Math. Need help

1.if g=5 and k=1, evaluate 9+gk

a. 13
b. 14
c. 15
d. 16

2.Evaluate a-b^2/b if a = 10 and b = 2.

a. 1
b. 3
c. 8
d. 32

3.Evaluate 3xy^2 - y if x = 2 and y = 5.

a. 26
b. 30
c. 120
d. 145

4.Evaluate 2d + d^2/3 if d = 6.

a. 4
b. 12
c. 14
d. 24

5.Evaluate (a-4b)^2 + 2a if a = 15 and b = 3.

a. 39
b. 36
c. 33
d. 11

6.Evaluate (g + h)^2 + 10 divided by h if g = 3 and h = 5.

a. 10
b. 32
c. 66
d. 74

7.Evaluate for c = 2 and d = 4. (c+d)^2/9

a. 2
b. 4
c. 8
d. 36

Can someone please help me. I don't understand any of this.

  1. 👍 3
  2. 👎 0
  3. 👁 2,090
  1. Put in the values given, and compute. I will do one as an example:
    Evaluate (g + h)^2 + 10 divided by h if g = 3 and h = 5.
    (g+h)^2 + 10/h=
    (8)^2 + 10/5=
    64+2=66

    1. 👍 0
    2. 👎 1
    👨‍🏫
    bobpursley
  2. If g=5 and k=1,evaluate 9+gk

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  3. 15

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  4. I turned mine in the answers are

    1.A
    2.D
    3.B
    4.B
    5.B
    6.D
    7.D
    8.A
    9.C
    10.B

    100%

    1. 👍 6
    2. 👎 0
  5. clawdean you are correct i got 100% thanks

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  6. 1, B
    2, C
    3, D
    4, -
    5, A
    6,error Pleas Check!!!
    7, B

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    1. Evaluate (–7) 2 . (1 point) –49 –14 14 49 2. Evaluate 4 3 . (1 point) 12 20 64 81 3. Evaluate 2 4 . (1 point) 8 16 34 64 4. Evaluate using the order of operations: 4 2 + 7 – 2. (1 point) 13 21 32 69 5. Evaluate using

  2. Math

    Translate the phrase into an algebraic expression. Five times k A 5k (my answer) B k + 5 C k divided by 5 D 5 - k Evaluate the expression when a = 6 a-24 A - 30 (My answer) B - 18 C 18 D 22 Evaluate the expression when s = 9 and t

  3. Math

    1. what is the solution o 204 - (-36)? A 240** B - 240 C 168 D -168 2. what is the solution of 87 + (-396)? A 183 B -183 ** C 9 D -9 3. Evaluate: -12 x 3 =? A 36 B -36** C 4 D -4 4. Evaluate: -20 ÷ -10 =? A 200 B -200 C 2 **8 D

  4. calculus

    1.Evaluate the integral. (Use C for the constant of integration.) integral ln(sqrtx)dx 2. Use the method of cylindrical shells to find the volume V generated by rotating the region bounded by the curves about the given axis. y =

  1. Calc, Implicit Differentiation

    1) Let x^3 + y^3 = 28. Find y"(x) at the point (3, 1). y"(3)= The correct answer is: -2*3*28 = -168 3x^2 + 3y^2(dx/dy) = 0 6x + 6y(dx/dy) = 0 dx/dy = -6(3)/6(1) = -3 That's as far as i get... i don't even know if that's started

  2. English

    Revise the following sentence to omit personal pronouns. I think it is important for you to evaluate information before it in a paper. It's important to evaluate information before including in your paper. Please check my work.

  3. MATH

    Evaluate the expression when a=6 A=24 -30 -18 30 18 Evaluate the expression when x=9 and t=12 -6 6 15 30 I got all the other questions i just don’t get these please help

  4. Math (Definite Integrals)

    Sketch the region given by the definite integral. Use geometric shapes and formulas to evaluate the integral (a > 0, r > 0). r ∫ sqrt(r^2 - x^2) dx -r While I recognize that this looks similar to a circle function, I'm not sure

  1. Calculus

    1. Express the given integral as the limit of a Riemann sum but do not evaluate: integral[0 to 3]((x^3 - 6x)dx) 2.Use the Fundamental Theorem to evaluate integral[0 to 3]((x^3 - 6x)dx).(Your answer must include the

  2. ethics

    A coworker calls you at 9 a.m. at work and asks for a favor. He is having trouble this morning and will be an hour late for work. He explains that he has already been late for work twice this month and that a third time will cost

  3. MATH URGENT

    Write the calculator key sequence you would use to evaluate each expression. Then evaluate. A.) (1-3)^4/4 B.) (-2)^0+4*17^0 C.) 16-9 (2^3)+(-4)^2 Thank you and I pleeeeese explain how to do this

  4. algebra

    Can someone check my answers it would be much appreciated! 1. Evaluate the linear expression 14x−22 for x=3 A. 64 B.−52 C.20***** D.−5 2. Evaluate the expression mn/m-n for m=−12 and n=6 A.−12 B.12 C.−4***** D.4 3. How

You can view more similar questions or ask a new question.