Math. Need help

1.if g=5 and k=1, evaluate 9+gk

a. 13
b. 14
c. 15
d. 16

2.Evaluate a-b^2/b if a = 10 and b = 2.

a. 1
b. 3
c. 8
d. 32

3.Evaluate 3xy^2 - y if x = 2 and y = 5.

a. 26
b. 30
c. 120
d. 145

4.Evaluate 2d + d^2/3 if d = 6.

a. 4
b. 12
c. 14
d. 24

5.Evaluate (a-4b)^2 + 2a if a = 15 and b = 3.

a. 39
b. 36
c. 33
d. 11

6.Evaluate (g + h)^2 + 10 divided by h if g = 3 and h = 5.

a. 10
b. 32
c. 66
d. 74

7.Evaluate for c = 2 and d = 4. (c+d)^2/9

a. 2
b. 4
c. 8
d. 36

Can someone please help me. I don't understand any of this.

asked by A.
  1. Put in the values given, and compute. I will do one as an example:
    Evaluate (g + h)^2 + 10 divided by h if g = 3 and h = 5.
    (g+h)^2 + 10/h=
    (8)^2 + 10/5=
    64+2=66

    posted by bobpursley
  2. If g=5 and k=1,evaluate 9+gk

    posted by Emma Parker
  3. 15

    posted by bleh
  4. I turned mine in the answers are

    1.A
    2.D
    3.B
    4.B
    5.B
    6.D
    7.D
    8.A
    9.C
    10.B

    100%

    posted by Clawdeen

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    i need some serious help with limits in pre-calc. here are a few questions that i really do not understand. 1. Evaluate: lim (3x^3-2x^2+5) x--> -1 2. Evaluate: lim [ln(4x+1) x-->2 3. Evaluate: lim[cos(pi x/3)] x-->2 4.
  2. Algebra

    Consider these equation and inequalities 2/3x=1/3x+1/4 2/3x <1\3x+1/4 2/3×>1\3x+1/4 Evaluate 2/3 x for x= 1/2 Evaluate 1/3x+1/4 for x= 1/2 Evaluate 2/3 x for x= 2 Evaluate 1/3x+1/4 for x=2
  3. exponents math

    evaluate (-1)^3= evaluate -1^3= evaluate (-1)^2= evaluate -1^2=
  4. algebra

    Evaluate the following. 4*4-14/2+6 =15 Evaluate the following expression. 2*[1+(19+13)/4] =18 Evaluate. 50+25/5^2 = 51
  5. Geography

    Evaluate the threats to a sustainable China. I need to write four pages on this! I don't know how to evaluate.
  6. math (how do i solve the last part)

    The functions f and g are defined by: f:x 3x-2 g:x 2x+5 Evaluate:g(-6), fg(3) g(-6)= 2(-6)+5= -7 fg(3)= 3(2x+5)-2 6x+15-2 6(3)+13 = 31 Evaluate f(x)=8, calculate the value of x
  7. Math

    If I have to "evaluate" the equation and the remaining answer is x^(4) + 2x^(2) + x (this was just an example) to evaluate would I factor it if I could (for any problem)?
  8. math

    what does 40-9 divided by 3x7+5=? Do you mean (40 - 9)/(3*7 + 5) ? If so then evaluate the numerator to get 40-9=31. Then evaluate the denominator to get 3*7+5=26. Then form the fraction using the two results. Was that the
  9. MATH URGENT

    Write the calculator key sequence you would use to evaluate each expression. Then evaluate. A.) (1-3)^4/4 B.) (-2)^0+4*17^0 C.) 16-9 (2^3)+(-4)^2 Thank you and I pleeeeese explain how to do this

More Similar Questions