Math

1. Simplify. 3x^2+ 5x-5x^2-4x+5-2
A.-8x^2-9x+3
B.2x^2+x+3
C.-2x^2-9x+3***
D.-2x^2+x+3

2. Add or Subtract.(8x – 2y) + (3x – 4y)
A.11x+8y
B.4x-y
C.11x-6y***
D.5x+2y

3.(5x^2-4x-1)-(-4x^2-4)
A.-9x^2-8x-1
B.9x^2-4x+3***
C.x^2-4x-3
D.9x^2+4x-3

4.The distance from Newtown to Old town on the highway is (6x^2 + 2x – 2) miles. Using the back roads, the distance is (5x^2 – 8x – 6) miles. How many miles shorter is the second route?
A.11x^2 + 10x – 8
B.–x^2 – 6x + 4
C.x^2 + 10x + 4
D.x^2 – 6x – 8
idk #4

5.write the expression using a single exponent. 7^5 times 7^6
A.49^30***
B.7^30
C.49^11
D.7^11

6. 6^a times 6^v
A.6^a+v
B.6^av
C.36^av***
D.36^a+v

7.2^8 over 2^7
A.2^1
B.2 and 8 over 7***
C.2^56
D.2^15

8.x^56 over x^24
A.x^80
B.x^23
C.x^32
D.none of these

9.write the result in scientific notation. (9 times 10^4)(8 times 10^6)
A.7.2times 10^25
B.1.7times 10^11
C.7.2times 10^11
D.1.7times 10^25

10.Simpify the expression. (-8x)times 3x^2
A.-5x^3
B.-24x^2
C.-24x^3
D.-5x^2

11.(-11z)^0
A.z
B.1
C.-11
D.-1

12.14^-4
A.1 over 14^4
B.-56
C.1 over 14
D.1 over 14^4

13.(-11z)^0
A.z
B.1
C.-11
D-1

14.14^-4
A.1/14^4
B.-56
C.1/14
D.1/146-4

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. I copied your post with only those that are INCORRECT
    I am using <-------- to show the correct answer

    1. Simplify. 3x^2+ 5x-5x^2-4x+5-2
    A.-8x^2-9x+3
    B.2x^2+x+3
    C.-2x^2-9x+3***
    D.-2x^2+x+3 <---------

    4.The distance from Newtown to Old town on the highway is (6x^2 + 2x – 2) miles. Using the back roads, the distance is (5x^2 – 8x – 6) miles. How many miles shorter is the second route?
    A.11x^2 + 10x – 8
    B.–x^2 – 6x + 4
    C.x^2 + 10x + 4
    D.x^2 – 6x – 8
    You seem to imply that the back roads distance is shorter. If the second route is shorter then
    5x^2 - 8x - 6 -(6x^2 + 2x - 2)
    = -x^2 - 10x -4 , which is not one of the answers.
    If the first is shorter, then x^2 + 10x + 4

    5.write the expression using a single exponent. 7^5 times 7^6
    A.49^30***
    B.7^30
    C.49^11
    D.7^11 <---------

    6. 6^a times 6^v
    A.6^a+v <---------
    B.6^av
    C.36^av***
    D.36^a+v

    7.2^8 over 2^7
    A.2^1 <---------
    B.2 and 8 over 7***
    C.2^56
    D.2^15

    8.x^56 over x^24
    A.x^80
    B.x^23
    C.x^32 <-----------
    D.none of these

    9.write the result in scientific notation. (9 times 10^4)(8 times 10^6)
    A.7.2times 10^25
    B.1.7times 10^11
    C.7.2times 10^11 <--------
    D.1.7times 10^25
    ................ (9x10^4)(8x10^6) = 72x10^10 = 7.2x10^11

    10.Simpify the expression. (-8x)times 3x^2
    A.-5x^3
    B.-24x^2
    C.-24x^3 <----------
    D.-5x^2

    11.(-11z)^0
    A.z
    B.1 <----- (anything)^0 = 1
    C.-11
    D.-1

    12.14^-4
    A.1 over 14^4 <------
    B.-56
    C.1 over 14
    D.1 over 14^4

    13.(-11z)^0 ----------- same as #11
    A.z
    B.1
    C.-11
    D-1

    14.14^-4 ------- same as #12
    A.1/14^4 <--------
    B.-56
    C.1/14
    D.1/146-4

    1. 👍
    2. 👎
  2. looks like somebody has some major studying ahead of them

    1. 👍
    2. 👎
  3. I have cheerleader practice, i don't have time to study that why i put my test on here.

    1. 👍
    2. 👎
  4. If you don't have time to study, then you don't need to pass or keep your grades up for cheerleading.

    Consider your priorities! Cheerleaders are has-beens after high school. Students are on the road to success.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  5. most of those answers were wrong. i got 6/14. the real answers are
    1.b
    2.d
    3.c
    4.b
    5.c
    6.d
    7.a
    8.a
    9.c
    10.c
    11.b
    12.c
    13.b
    14.a

    1. 👍
    2. 👎
  6. Guys _kylee17_ is correct c: thank you so much

    1. 👍
    2. 👎
  7. _kylee17_ is correct! Ty!

    1. 👍
    2. 👎
  8. Hey everyone! You can get his app called Photomath that allows you to take pictures of the math problem and it solves it for you and shows you the steps. I got 100% by using this app

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    Find the coterminal angles for 8pi/3. I found one: 8pi/3 - 2pi= 2pi/3 My textbook says that I should add subtract 4pi to find the other one and I'm very confused as to how you know what to add/ subtract.

  2. math

    Match the equation with the step needed to solve it. 1. 2m - 1 = 3m subtract m 2. 2m = 1 + m subtract 2 3. m - 1 = 2 subtract 1 4. 2 + m = 3 subtract 2m 5. -2 + m = 1 add 2 6. 3 = 1 + m add 1

  3. elementary

    Think of a number. Add 7. Double the result. Subtract 8. Double the result. Add 12. Divide by 4. Subtract 6. Your answer will be the original number. Explain how this trick works.

  4. Mathematics (8th grade)

    Quinda begins to solve the equation Negative 4.5 x + 3 = 2 minus 8.5 x by adding 8.5x to each side of the equation. Which next step would result in the variable terms and constant terms being on different sides of the equals sign?

  1. algebra

    For questions 1-3, simplify the polynomial. 1. 14x^2 + 4 + 3x - 12x^2 - 3 + 11x 2. 3x^2 + 6 - 2x + 5x - 4x^2 + 9 3. 2x^2 + 6x - 7x + 8 - 3x^2 + 1 4. In the expression -7x - 3x^2 + 5, what is the coefficient of x? Add or subtract.

  2. Math

    what is the rule for this pattern 12 15 18 21 A.start with 12 and subtract 3 repeatedly B.start with 12 and add 3 repeatedly C.start with 12 and add 4 repeatedly D.start with 12 and subtract 4 repeatedly what is the rule for this

  3. Algebra II

    I have some questions on my assignment, if you don't mind could you look over my answers. thanxs! Find all the numbers that must be excluded from the domain of the rational expression. x+8/x^2-16, my answer: x cant be -4 or 4

  4. statistics

    Use summation notation to express each of the following calculations: a. Add 1 point to each score, then add the resulting values. b. Add 1 point to each score and square the result, then add the squared values. c. Add the scores

  1. years

    How many years is 140 CE to 1543?? That depends on whether you mean 1543 CE or BCE. If it's 1543 BCE, then you add the two numbers. If it's 1543 CE, then you subtract the larger from the smaller. =) A slight correction here: If it

  2. math

    What are the coefficients in the polynomial 5x^2 + 2x - 4? A. 5,2 B. -5,2 C. 5,2,-4 ** D. 5,-2,-4 For questions 2 and 3 add or subtract. 2. (m^2 - m - 4) + (m - 5) A. m^2 - 2m + 9 B. m^2 + 2m - 9 C. m^2 - 2m - 9 ** D. m^2 - 9 3.

  3. Math

    1. Add or subtract. (4x^2 + 15x -3) - (-3x^2 + 5) A. 7x^2 + 15x - 8 B. x^2 + 12x + 2 C. x^2 + 15x - 8 D. 7x^2 + 8 2. Simplify the polynomial. -3f^2 + 4f - 3 + 8f^2 + 7f + 1 A. 5x^2 - 4x - 2 B. -5x^2 + 8x - 2 C. 5x^2 - 8x + 2 D.

  4. math

    1. add or subtract {4x^2+15x-3}-(3x^2+5) a.7x^2+15x-8** b.x^2+12x+2 c.x^2+15x-8 d.7x^2+8 2. Simplify the polynomial -3f^2+4f-3+8f^2+7f+1 a.5f^2-11f+2 b.11f^2+11f+2** c.5f^2+11f-2 d.-5f^2+11-2 3. Add or subtract

You can view more similar questions or ask a new question.