math

check my answers pls

1. which solid has two bases that are triangles and three lateral surfaces that are rectangles
a. triangular pyramid
b. rectangular prism
c. triangular prism ***
d. rectangular pyramid

2. a solid with two parallel and congruent bases cannot be which of the following
a. cylinder
b. cube
c. prism
d. pyramid ***

3. which of the following are considered skew lines
a. ab and ae
b. ab and ce ****
c. bc and ce
d. bc and de

4. what is the base plan for the set of stacked cubes
a. 1, 1, 1, 2, 3 ***
b. 1, 3, 2, 1, 1,
c. 1, 1, 1, 1, 1,
d. 1, 1, 1, 3, 2

5. which of the following is the front view for the model
a.
b.
c. ***
d.

6.which solid does the net form
a. hexagonal prism
b. hexagonal pyramid ***
c. rectangular prism
d. rectangular pyramid

7.which solid does this net form
a. square pyramid ***
b. triangular prism
c. triangular pyramid
d. cube

8. what is the surface area of the given figure
12 cm, 16 cm, 32 cm, 20 cm
a. 1,008cm^2
2. 1,728cm^2
3. 1,392cm^2
4. 1,216cm^2 ***

9. use the net to find the approximate surface area of the cylinder to the nearest square meter
a. 440 m^2
b. 314 m^2
c. 283 m^2***
d. 214 m^2

10. what is the volume of the prism to the nearest whole unit?
12 in, 8 in, 4 in,
a. 384 in^3***
b. 352 in^3
c. 160in^3
d. 24in^3

11. what is the volume of the triangular prism to the nearest whole unit?
2 ft, 12 ft, 18 ft
a. 864ft^3
b, 432ft^3***
c.216 ft^3
d. 492ft^3

12. what is the volume of the cone to the nearest whole unit
13 in, 8 in
a. 871 in^3
b. 1,307in^3
c. 1,416 in^3 ***
d. 2,614 in^3

13. what is the volume of the pyramid to the nearest whole unit
9 yd, 14 yd, 9 yd
a. 1,134 yd^3 ***
b. 567 yd^3
c. 378 yd^3
d. 284 yd^3

14. what is the slant height for the given pyramid to the nearest whole unit?
pyramid base = 10 cm
height = 12 cm
a. 7 cm
b. 11 cm ***
c. 13 cm
d. 16 cm

15. what is the length of the diagonal for the given rectangular prism to the nearest whole unit
length = 6 cm
width = 5 cm
height = 9 cm
a. 8 cm
b. 10 cm
c. 11 cm
d. 12 cm ***

16. the cones below are similar, although not drawn to scale
1. 15 ft r = 5 ft
2. 18 ft x
what is the length of the radius of the larger cone?
a. 5 ft ***
b. 6 ft
c. 7 ft
d. 8 ft

17. a cone has the radius of 24cm and a volume of 1,920cm^3. what is the volume of a similar cone with a radius of 18cm?
a. 480cm^3
b. 810 cm^3
c. 1,080 cm^3 ***
d. 1,440 cm^3

18. what is the surface area of a sphere with a radius of 5 meters rounded to the nearest square meter?
a. 250 m^2 ***
b. 314 m^2
c. 340m^2
d. 423m^2

19. what is the volume of a sphere with a radius of 4 meters rounded to the nearest square meter?
a. 67 m^3
b. 201 m^3
c. 268m^3 ***
d. 804m^3

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. #1, #2 are correct
    #3 - #9 need a look at the diagrams, which of course we can't post here

    #10 - #12 look good
    #13 ----- need diagram, can't tell which numbers go where
    #14 --- need diagram
    #15 , I guessed what you meant, looks ok
    #16
    18/15 = x/5
    15x = 90
    x = 6

    #17
    volumes of similar objects are proportional to the cube of their corresponding sides
    x/1920 = 18^3/24^3 = (3/4)^3 = 27/64
    64x = 27(1920)
    x = 27(1920)/64 = 810

    #18
    SA of sphere = 4πr^2 <----- you must know that!
    = 4π(25) = 100π = 314 to the nearest m^2

    #19
    Yeahhh, you got one right

    1. 👍
    2. 👎
  2. #1 is not correct

    1. 👍
    2. 👎
  3. #1 is not correct reiny

    1. 👍
    2. 👎
  4. Yes it is david

    1. 👍
    2. 👎
  5. The answers are:
    1. C
    2. D
    3. sry, I even need help on this one
    4. B
    5. B
    6. B
    7. A
    8. B
    9. D
    10. A
    11. C
    12. D
    I know there are more questions but, you know the laziness. I'm just going to give you 12 answers, not all 19, sry.
    Hope this helped! :D

    Just a warning, my questions may be different so the answers may also be different because yes, they do change the questions once in a while, so don't comment that I probably didn't give you a good grade.

    1. 👍
    2. 👎
  6. is that hooman right
    -Ya'llMakeMeFacePalm._.

    1. 👍
    2. 👎
  7. ok imma try his/her answers and I'll tell ya'll if its right or not
    -Ya'llMakeMeFacePalm._.

    1. 👍
    2. 👎
  8. for the most part, chocolate unicorn is actually right
    maybe not completely but hey it'll b a passing grade
    some question's lengths and heights get changed up as well so i'd recommend using surface area, volume, etc, calculators on as many as you can
    also, for number 2 its actually a cone

    1. 👍
    2. 👎
  9. 1.C
    2.A
    3.B
    4.A
    5.A
    6.B
    7.A
    8.D
    9.D
    10.B
    11.C
    12.C
    13.A
    14.D
    15.D
    16.B
    17.A
    18.A
    19.D
    Hope this helps. Note: The tests can and will change so if you go off of mine, you have a chance of failure. Good Luck!

    1. 👍
    2. 👎
  10. Imma check Liers answers I am kinda scared but gonna do it for you peeps who need help :/

    1. 👍
    2. 👎
  11. tester are the anwsers right??.

    1. 👍
    2. 👎
  12. Lier is wrong :(

    1. 👍
    2. 👎
  13. his name was Lier and that isnt even spelt correctly so you know hes messing with you.

    1. 👍
    2. 👎
  14. Lesson 13: Measurement Unit Test
    a
    d
    d
    d
    b
    b
    c
    b
    d
    a
    c
    a
    a
    d
    b
    b
    a
    c
    a

    1. 👍
    2. 👎
  15. bruv
    u right?
    idk
    and i oop skskskskskkskskskskksskskkskkskskissksksksskkssk
    lol

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math

    1. which solid has a base that is a triangle and three lateral surfaces that are triangles? A) Triangular Pyramid *** B) Triangular Prism C) Rectangular Prism D) Rectangular Pyramid 2. A solid with at most one base cannot be which

  2. math

    Which solid has one base that is a rectangle and four lateral surfaces that are triangles? A. triangular pyramid B. cone C. rectangular prism D. rectangular pyramid Is the answer C?

  3. geometry

    1. which solid has two bases that are triangles and three lateral surfaces that are rectangles a. triangular pyramid b. rectangular prism c. triangular prism *** d. rectangular pyramid 2. a solid with two parallel and congruent

  4. geometry

    a large triangle is 15ft and the small triangle is 9ft. the triangles sre similar what is the ratio (larger to smaller) of the perimeters? possible answers: 25/9--1/6--5/3--9/25 the triangles are similar what is the ratio ( larger

  1. Algebra

    1. What is the shape of the bases for the following polyhedron? A. Triangle B. Square C.rectangle D. Circle 2. What is the best name for the given solid figure? A. Rectangular pyramid B.rectangular cone C. Rectangular prism D.

  2. geometry

    check my answers pls 1. which solid has two bases that are triangles and three lateral surfaces that are rectangles a. triangular pyramid b. rectangular prism c. triangular prism *** d. rectangular pyramid 2. a solid with two

  3. Mathematics

    Which shapes could this pentagon be decomposed into to find its area? Choose all that Apply. A) Three Triangles * B) Two Trapezoids C) Five Triangles ** D) One triangle and One Trapezoid *** (My answers are A,C and D).

  4. Algebra

    what solid has 2 bases that are triangles and 3 lateral surfaces that are rectangles a- triangular pyramid b- rectangular prism c- triangular prism d- rectangular pyramid my answer is C

  1. math Help!!!!!!

    1. which solid has one base that is a rectangle and four lateral surfaces that are triangles? (1 point ) triangular pyramid ****** cone rectangular prism rectangular pyramid 2. Sarah needs to cover the lateral area and the base on

  2. math

    use the diagram to identify a segment parallel to EF 1.HG 2.HE 3.DC 4.GF 2.The measure of angle a is 124. classify the angle as acute,right,obtuse or straight help!!!!!! pls check my answers thanks you

  3. Algebra help pls fast

    How do you Find the lateral area of a square pyramid. base:8 Height:22. and side:8 Help pls

  4. Calculus

    The base of a solid is the circle x2 + y2 = 9. Cross sections of the solid perpendicular to the x-axis are equilateral triangles. What is the volume, in cubic units, of the solid? 36 sqrt 3 36 18 sqrt 3 18 The answer isn't 18 sqrt

You can view more similar questions or ask a new question.