Art

1.Artists make shapes in the background smaller than shapes in the foreground to communicate their distance from the viewer. How else might a landscape artist show shapes in the background to depict their distance from the viewer?
A. Show shapes with bright colors.
B. Show shapes that are sharp and clear.
C. Show shapes with lighter colors.***
D. Show shapes that are large and bold.
2. a cityscape artist completes a portrait of a busy, grimy, dirty, city with no signs of nature. which of the following might he be suggesting humanity's relationship with the surrounding world?
A. cities encourage productivity and life
B. cities encourage disconnection from nature***
C. cities encourage focus and hard work
D. cities encourage disconnection from others
3.Public spaces such as playgrounds or skate parks often serve the purpose of meeting which significant human needs?
A. Needs for conflict and stress.
B. Needs for solitude and meditation.
C. Needs for creativity and art creations.
D. Needs for recreation and challenge.***
4.The placement of rocks in a Japanese garden is an example of which artistic principle that communicates the cultural value of embracing a lack of equality?
A. Asymmetry***
B. Balance
C. Symmetry
D. Transformation
5.Kimonos often repeated images from nature. which of the following artistic elements is this an example of?
A. asymmetry
B. balance
C. color
D. patterns***
6.The gold trim, rich colors, a plentiful lace on eighteenth-century European fashions communicated which value of Baroque culture?
A. Simplicity
B. Balance
C. Extravagance***
D. Creativity
7.Which artist-inventor trait is responsible for
the ability to come up with new ideas?
A. ingenuity***
B. flexibility
C. ability to visualize
D. skillful handiwork
8.Japanese kimonos often depict of trees, rivers, or flowers. These images give clues about which Japanese cultural value?
A. inner strength
B. peace with the world
C. harmony with nature***
D. balanced perspective
9.In an effort to help a student understand the concept of shading, which teaching strategy could an educator use to help someone who learns best through hands-on activities?
A. Explain shading techniques out loud.
B. Write shading techniques on the board.
C. Give time to practice shading techniques.***
D. Show examples of shading techniques
10.In addition to skills in creating art, which type of knowledge is important for art therapists to have to successfully perform their jobs?
A. knowledge of physical therapy.
B. Knowledge of psychology.***
C. Knowledge of teaching strategies.
D. Knowledge of art history

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. You seem to be correct on all ten!
    I could make a case for D on question 9, but C is a good answer, too. If C is what your text recommends, then you are undoubtedly correct.

    1. 👍
    2. 👎
  2. All my answers were right

    1. 👍
    2. 👎
  3. Good for you! Good work!

    1. 👍
    2. 👎
  4. All the answers were correct on this guys. I just did this and got a 100% off these answers.

    1. 👍
    2. 👎
  5. It is 100% correct guys

    1. 👍
    2. 👎
  6. 1. C
    2. b
    3. d
    4. a
    5. d
    6. c
    7. a
    8. c
    9. c
    10. b
    100% correct

    1. 👍
    2. 👎
  7. All correct!
    100%!!!
    Thanks!

    1. 👍
    2. 👎
  8. Thanks mike for the 100

    1. 👍
    2. 👎
  9. Art to teach art to heal quiz..
    C
    B
    D
    A
    D
    C
    A
    C
    C
    B

    1. 👍
    2. 👎
  10. i know 3 is b guys im not a fake bot either and im here to help, i know 3 is not D it is B

    1. 👍
    2. 👎
  11. ^
    |
    |

    Incorrect

    1. 👍
    2. 👎
  12. DDJmike is 100% correct i just took the quiz

    1. 👍
    2. 👎
  13. Thanks a bunch @DDJMike 100% bro Much Love From a CountryBoy

    1. 👍
    2. 👎
  14. DDJ is correct!!
    thx DDJ :3 xoxoxoxoxoxo

    1. 👍
    2. 👎
  15. DDJMike IS CORRECT for connexus kids like mmeeeeeeee

    1. 👍
    2. 👎
  16. DDJMike is right

    1. 👍
    2. 👎
  17. you know, sometimes i wish jiskha was a homework help website and not a blog -___________-

    1. 👍
    2. 👎
  18. Ha lol ^

    1. 👍
    2. 👎
  19. Hopefully this was correct!!🤐

    1. 👍
    2. 👎
  20. 100% TY DDJMIKE

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. ART

    how does a landscape artists make an object in the foreground appear closer than an object in the background? a~by making the object in the foreground larger in comparison the background objects. b~by making the object in the

  2. Art

    Artists make shapes in the background smaller than shapes in the foreground to communicate their distance from the viewer.How else might a landscape artist show shapes in the background to depict their distance from the viewer?

  3. Art

    How does a landscape artist make an object in the foreground appear closer than an object in background? A. By making the object in the foreground larger in comparison to the background objects. B. By making the object in the

  4. Drawing

    1. Which of the following is true about the way the human eye perceives objects? -All objects appear the same -Far objects are hazy*** -Mid-range objects are hazy -Near objects are hazy 2. Ashely is drawing a desert landscape with

  1. Technology

    1. Using a graphic organizer in the prewriting process can do all of the following except: A. organize the writers thoughts B. help narrow the writers topic C. research a writers story** D. help make the writing more detailed 2.

  2. Art

    1. Which step did the artist clearly use when drawing this image? two vanishing points only orthogonal lines imagery in the background larger than in the foreground imagery in the foreground lighter than in the background 2.

  3. Art

    Artists make shapes in the background smaller than shapes in the foreground to communicate their distance from the viewer. How else might a landscape artist show shapes in the background to depict their distance from the viewer?

  4. Art

    Many different techniques can be used to attract the viewer's attention. What element of art was used in this image to create emphasis on the girl? A. texture B. color C. negative space D. curved lines*** What principle of design

  1. Achievements of Egyptian Civilization

    i need help on these What does a hieroglyphic writing system use instead of alphabetic letters? A. cuneiform shapes B. drawings or symbols C. a numerical code D. papyrus scroll 2. What made the Egyptian lunar calendar difficult to

  2. Comm Tech

    2.)The Little Builders company creates colorful plastic blocks for toddler boys and girls to play with. Based on what you learned in this lesson, which of the following statements describes strengths and weaknesses of the logo

  3. sign language

    can someone help me with sign language please!! 1)_____ of the American Manual Alphabet hand-shapes are formed to resemble the letter they represent A)All B)some C)None 2)what are two main parts of forming signs? A) forming words

  4. Art

    To create an illustration of perspective, this artist did all of the following except 1) show clear orthogonal lines 2) have an implied vanishing point 3) distort proportion to keep the background and foreground the same size 4)

You can view more similar questions or ask a new question.