science ms.sue or mr.reed plz help me

why does the design of the vacuum flask minimize heat transfer by conduction

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. http://www.explainthatstuff.com/vacuumflasks.html

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. that does not say anything ms.oo oops ms.sue dang auto correct

    1. 👍
    2. 👎
  3. The answers are:
    1) D
    2) B
    3) D
    4) C
    5) A
    6) A
    7) D
    8) D
    9) A
    10) B
    11) C
    12) C
    13) C
    14) B
    15) B

    1. 👍
    2. 👎
  4. thx anonymous
    those answers are correct

    1. 👍
    2. 👎
  5. 100% right anonymous

    1. 👍
    2. 👎
  6. anonymous is 100% thank you!

    1. 👍
    2. 👎
  7. Thx for the answers i got 100%

    1. 👍
    2. 👎
  8. thak you

    1. 👍
    2. 👎
  9. Thanks so much Anonymous

    1. 👍
    2. 👎
  10. THX SO MUCH!!!, but I purposely messed up on a few questions, so it would look like I didn't cheat.

    1. 👍
    2. 👎
  11. There are two things that I like: toast and these answers!

    1. 👍
    2. 👎
  12. Thank you so much for the help~!

    1. 👍
    2. 👎
  13. Need help on science q

    1. 👍
    2. 👎
  14. Need help on science q

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Science

    The transfer of heat by direct contact is called____? A. Radiation B.Vibrating Molecules C.Conduction D. Kinetic Energy I need the answer to all the questions for this science quick check

  2. Math

    (1) which of the following correctly identifies the methods of heat transfer? 1. A- convention B- radiaton C- conduction ~~~~~~~~~~~~~ 2. A- conduction B- radiaton C- convention ~~~~~~~~~~~~~ 3. A- convention B- conduction C-

  3. Science

    1. Water bubbles up through a hot spring in Yellowstone National Park. What method of heat transfer is this? A. Conduction B. Radiation C. Solar D. Convection 2. Heat transferred between two substances in direct contact with each

  4. science

    1.)A vacuum flask keeps its contents warmer or cooler than the surrounding environment for a length of time. It consists of two flasks, one inside the other, that connect at the neck. the space between the two flasks is completely

  1. Science

    Why does the design of the vacuum flask minimize heat transfer by conduction? A)One flask is smaller than the other flask. B)One flask is more reflective than the other flask. C)There is no air between the two flask. D)The two

  2. science

    Hi! Please help as soon as possible! This is my science connections academy test that I took but it restarted. I really don't want to do it again! THANK YOU! 1. Box A is hotter than Box B. After the heat is transferred, they

  3. PLEASE HELP SOON! (MS. SUE PLEASE)

    Which of the following correctly identifies the methods of heat transfer? A. Convection-Radiation-Conduction B. Conduction-Radiation-Convection C. Convection-Conduction-Radiation*** D. Radiation-Convection-Conduction

  4. Science

    What is the main method of heat transfer from the core to the crust of earth? A. Conduction B. Convection C. Radiation

  1. Science

    1. A(n)_____ is a material that permits the transfer of heat. A(n)____is a meterial that does not permit the flow of heat.* 1 point A: Insulator, Conductor B: Conductor, Electric Field C: Insulator, Electric Field D: Conductor,

  2. Thermodynamics

    A lawnmower tractor engine produces 18hp using 40kW of heat transfer from burning fuel. Find the thermal efficiency and the rate of heat transfer rejected to the ambient. I converted the power to 13.24kW then found the efficiency

  3. science

    #1 which electromagnetic waves have the longest wavelengths a:radio** b:infrared c:gamma B:ultraviolet #2 what process describes the transfer of heat through matter by molecular activity a:conduction b:convection** c:radiation

  4. Physics

    17. Explain how water can transfer energy by conduction and by convection.

You can view more similar questions or ask a new question.