English

Identify the correct choice of word for questions 1-7.

1. Can you remember the name of the person from _______ you received this information?

a. who
b. whom
c. whose***
d. who's

2. Jen, _______ latest short story was published last week, is only 15 years old.

a. who
b. whom
c. whose***
d. who's

3. Gabi said she needed to finish her homework before helping her brother with ______.

a. he
b. he's
c. his***
d. him

4. Shana felt it was time to tell _______ the truth.

a. us***
b. we
c. our
d. ours

5. Terry and _______ have the same opinions about almost anything.

a. he
b. his
c. him***
d. he's

6. We must admit that the best players in the tournament are _______.

a. them***
b. they
c. theirs
d. their

7. Neither Luke nor Chris stepped up to help _______ friend.

a. their***
b. them
c. him
d. his

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. 1, 5, 6, 7 are wrong.

    Predicate nominative pronouns must be subject pronouns.
    Neither. . . nor is singular.

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  2. Corrections:

    Is 1 b?
    Is 5 a?
    Is 6 b?
    Is 7 d?

    1. 👍
    2. 👎
  3. Is 1 b? - yes
    Is 5 a? - yes
    Is 6 b? - yes
    Is 7 d? - yes

    :-)

    1. 👍
    2. 👎
    👤
    Ms. Sue
  4. 1 is b
    5 is a
    6 is b
    7 is d

    You are now all correct.

    1. 👍
    2. 👎
  5. For Connexus English 9 B Unit 1 Lesson 6
    1. C
    2. D
    3. B
    4. D
    5. C
    6. C
    7. D
    8. C
    9. A
    10. B
    11. C
    12. C
    13. A
    14. A
    15. B
    16. D

    1. 👍
    2. 👎
  6. T is correct! I just got a 100%. Thx man

    1. 👍
    2. 👎
  7. T is correct for me as well :) thank you!

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Language Arts

    Which one of these statements is true about summaries?(1 point) A. They can help a reader write a story. B. They can help a reader to be objective. C. They can help a reader remember a story. D. They can help a reader understand

  2. English

    help and check please . If got wrong help please. My answers have * by it Choose the meaning of the bold words in questions 1-6 1. Men hold me/ FORMIDABLE for GUILE in peace and war: / this fame has gone abroad to the sky’s rim.

  3. English

    Choose the meaning of the bold words in questions 1-6 1. Men hold me/ FORMIDABLE for GUILE in peace and war: / this fame has gone abroad to the sky’s rim. (from the Odyssey, Part I) (1 point)ancient; agility intricate; courage

  4. Language Arts

    A) Which one of these statements is true about summaries? They can help a reader remember a story. $$$ They can help a reader understand the author. They can help a reader to be objective. They can help a reader write a story.

  1. 9th Grade Literature

    1. Which of these is a complete sentence? A. Although the weather is sometimes warm in early March. B. Forecasters predict six more weeks of winter this year.

  2. math

    identify the choice that best completes the statement or answers the question. For questions 1-3, what is the solution of the systems? Use subsitution. 1. y = x + 6 y = 2x

  3. english 2

    can yall check my answers? 16. identify the sentence in which the underlined pronoun is used incorrectly a. YOU'RE never going to believe what i just heard! b. have you turned in YOU'RE english paper yet?

  4. science

    What is the importance of questioning in the SQ3R system? 1.) Questioning helps you read the material quickly. 2.) Questioning keeps your brian actively trying to find answers while you are reading. 3.) Questioning helps you

  1. language arts

    Identify the choice that best describes the underlined word in the sentence. 1. With practice, both Kendra and (Jason) mastered the violin. A. Part of a compound subject. B. Part of a compound predicate C. A direct object Identify

  2. Statistic

    test consists of 10 multiple choice questions with five choices for each question. As an experiment, you GUESS on each and every answer without even reading the questions. What is the probability of getting exactly 7 questions

  3. english

    Can someone check my work PLEASE.. Which of the following is not a strategy for revising your paper? Check for redundant language. Remove overly complicated language. Get rid of euphemisms and clichés. None of the above (my

  4. grammar

    Identify the appropriate punctuation for the phrase in () in the sentence; The song (You Are My Sunshine) always cheers me up. italics quotation marks (my choice) single quotation marks none of the above Identify the sentence in

You can view more similar questions or ask a new question.