Algebra

Find the range of the function f(x)=4x-1 for the domain {-1, 0, 1, 2, 3,}.

a. {-5, -3, 0, 7, 11}
b. {-5, -4, -3, -2, -1}***
c. {-11, -7, -3, 1, 5}
d. {-5, -1, 3, 7, 11}

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. nope

    Did you sub in the values of x given ?
    I just did two of them
    when x = 3, f(3) = 11
    when x = 1, f(1) = 3

    none of a), b), or c) have those correct, so we rule out those three answers.
    Mmmmhhh, wonder what that leaves.

    1. 👍
    2. 👎
  2. Thank you so much, Reiny. Learned a lot from you :)

    1. 👍
    2. 👎
  3. yup thx

    1. 👍
    2. 👎
  4. For those on Connexus in 2021 looking for all the answers:

    1. Solve the following problem: –43 + 17 =
    A. 60
    B. 26
    C. –26****
    D. –60

    2. Solve the following problem: –20 – 65 + 4 =
    A. –81***
    B. –89
    C. 89
    D. 49

    3. Simplify the following expression: 121 ÷ 11 + 3 ∙ 4 ÷ 2
    A. 15
    B. 4.32
    C. 28
    D. 17***

    4. Simplify the following expression: 21(x – 4) + 2
    A. 21x – 2
    B. 107x
    C. 21x – 82***
    D. 27x

    5. Solve the following equation: 5x – 102 = 13
    A. 23***
    B. –23
    C. –17.8
    D. 17.8

    6. Solve the following equation: 2x – 31 = 3(x + 2)
    A. 37
    B. –37***
    C. 5
    D. 37/5

    7. Find the range of the function f(x) = 4x – 1 for the domain {–1, 0, 1, 2, 3}.
    A. {–5, –3, 0, 7, 11}
    B. {–5, –4, –3, –2, –1}
    C. {–11, –7, –3, 1, 5}
    D. {–5, –1, 3, 7, 11}***

    8. Find the slope of the graph of the following: 9x – 3y = 15
    A. –3
    B. 3***
    C. (–1/3)
    D. 1/3

    9. How many solutions does this system have?
    x – 2y = 2
    y = –2x + 5
    A. infinitely many solutions
    B. no solutions
    C. two solutions
    D. one solution***

    10. Solve the system by either substitution or elimination.

    3x – 5y = 21
    2x + y = 1
    A. (2, –3)***
    B. (2, 3)
    C. (–2, –1)
    D. (–2, 1)

    11. What is the slope-intercept form of the equation 4x + 2y = 6?
    A. y = 2x + 3
    B. y = 2x – 3
    C. y = –2x – 3
    D. y = –2x + 3***

    12. Find the solution to the system of equations.
    a graph with a plotted point is shown
    A. (1, 4)
    B. (4, 1)***
    C. (0, 3)
    D. (4, –1)

    ***=answer

    Hope this helped if you're looking for the answer to every question!

    1. 👍
    2. 👎
  5. 100% correct

    1. 👍
    2. 👎
  6. poggers

    1. 👍
    2. 👎
  7. tysm!!

    1. 👍
    2. 👎
  8. 1. C
    2. A
    3. D
    4. C
    5. A
    6. B
    7. D
    8. B
    9. D
    10. A
    11. D
    12. B

    Those are the correct answers, I used Mid-Year Referesher Review's answers and they gave me an 83% so here are the answers

    1. 👍
    2. 👎
  9. Trouble makers answers are correct

    1. 👍
    2. 👎
  10. Yes Mid - Year Refresher Review is 100% correct as of January 6, 2022

    1. 👍
    2. 👎
  11. omg thank you sm mid year

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Algebra plz help

    1.Identify the domain and range of the following relation. {(3,7),(3,8),(3,-2),(3,4),(3,1)} A.Domain:{3} Range:{-2,1,4,7,8}**** B.Domain:{-2,1,4,7,8} Range:{3} C.Domain:{all real numbers} Range:{all real numbers} D.Domain:O/

  2. algebra

    Can someone check my answers please and if Im wrong please explain. 1) graph 4x^2+4y^2=64. what are the domain and range? domain;all real numbers range;-4

  3. Algebra

    1.Identify the domain and range of the following relation. {(3,7),(3,8),(3,-2),(3,4),(3,1)} A.Domain:{3} Range:{-2,1,4,7,8}**** B.Domain:{-2,1,4,7,8} Range:{3} C.Domain:{all real numbers} Range:{all real numbers} D.Domain:O/

  4. MATH

    Check It For Me Pleaseee Question 1 A) How do you know whether a relation is a function?(1 point) -By determining if each value from one set maps to another set such that each element of the domain pairs with exactly two elements

  1. calcius

    Determine whether the relation represents a function. If it is a function, state the domain and range. {(-2, 1), (-1, -2), (0, -3), (1, -2), (3, 6)} a. function domain: {-2, -1, 0, 1, 3} range: {1, -2, -3, 6} b. function domain:

  2. Precalculus

    The function f has a domain of [0,5]and a range of [0,3]. Start by sketching a potential graph of f. Suppose the function k is defined as k(x)=f(x−3). Determine the domain and range of k. Domain: Range:

  3. Functions - math

    The function f is such that f(x) = 2x + 3 for x ≥ 0. The function g is such that g(x)= ax^2 + b for x ≤ q, where a, b and q are constants. The function fg is such that fg(x)= 6x^2 − 21 for x ≤ q. i)Find the values of a

  4. Algebra

    1. Graph the function and identify the domain and range. y=-5x^2 oo=infinite A) Domain: (-oo, oo) Range: [0, oo) B) Domain: (-oo, oo) Range: (-oo, 0] C) Domain: (-oo, oo) Range: (-oo, 0] D) Domain: (-oo, oo) Range: [0, oo) 2. How

  1. algebra

    a function is defined by the equation y=8x-3. If the domain is 2≤x≤4, find the minimum value in the range of the function.

  2. algebra

    The graph of a quadratic function with vertex (3,-1). Find the range and the domain. write the range and domain using interval notation.

  3. Math !!!!!

    a function f(x)has doamin {xeR/x>-4} and range {yeR/y

  4. caluclus

    Find the inverse function f^-1 of the function f. What is the domain of f^-1? What is its range? f(x) = 5 tan (10x-2)

You can view more similar questions or ask a new question.