Please help on math.

Write the fraction as a percent. If necessary, round to the nearest tenth of a percent.

6/15

a. 40.0% ***
b. 37.5%
c. 33.3%
d. 46.7%

Write the fraction as a percent. If necessary, round to the nearest tenth of a percent.

6 4/5

a. 68%
b. 6.8%
c. 6.4%
d. 680% ***

Write the percent as a decimal and as a fraction.

215%

a. 2.15; 2 1/20
b. 2.15; 2 3/20 ***
c. 21.5; 21 1/2
d. 21.5; 21 3/10

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  4. ℹ️
  5. 🚩
  1. All are correct.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
    👤
    Ms. Sue
  2. Can you check these, too?

    A new law requires that 15 of an individual’s income be invested in the stock market. Your accounts show that you need to put $435 in the stock market this year. How much did you earn this year?

    $5,040
    $350
    $504
    $3,500 ***

    On a factory floor, 20 out of every 170 toy robots is defective. what percent of the toy robots are defective? round to the nearest hundredth.

    34.34%
    1.76%
    11.78% ***
    3.41%

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  3. I don't see the correct answer to the investment question.

    I get 11.76% for the second answer.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
    👤
    Ms. Sue
  4. Bad typo, 11.76. Okay, I got it right. Thank you.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  5. You are welcome, Chloe.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
    👤
    Ms. Sue
  6. Calculate 26.1÷2.8 Round your answer to the tenth place

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  7. 0.5

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  8. i need help plaes

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  9. These are the right answer I promise I took the test and this is right!!!
    1.C
    2.B
    3.C
    4.D
    5.D
    6.B
    7.B
    8.A
    9.C
    10.A
    11.B
    12.B
    13.D
    14.C
    15.C
    16.C
    LIKE I SAID IT IS RIGHT I PROMISE!!!!1
    last two you do.

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩
  10. most of those answers are incorrect imagine taking time out your day to make a innocent person fail there test,

    1. 👍
    2. 👎
    3. ℹ️
    4. 🚩

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Check my math answers please!

    1. Rename 4/7 as a percent. Round to the nearest tenth of a percent if necessary. A. 47% B. 1.8% C. 57.1% D. 28% 2. Rename .709 as a percent. A. 709% B. 70.9% C. 79% D. 7.09% 3 is 1/3 is equivalent to 33 1/3% what percent is

  2. Math help ms sue.

    1. What is 57% of 11? (1 point) 11 = 0.57 • n; 19.3 n = 57 • 11; 627 n = 0.57 • 11; 6.27 11 = 57 • n; 0.19 2. 224 is 25% of what number? (1 point) 224 • 0.25 = w; 560 224 = 0.25 • w; 896 224 • 0.25 = w; 56 224 = 0.25

  3. Check my answer?

    Write the fraction 8/9 as a percent. Round to the nearest hundredth of a percent where necessary. My answer: 88.9%

  4. Math Help

    Math unit test. (1) write the fraction 1/8 as a percent. round to the nearest hundredth of a percent where necessary. 12.50% 37.50%**** 62.50% 80.00%

  1. math plz help

    write the fraction 5/6 as a percent.rounded to the nearest hundredth of a percent where necessary A.33.33% B.66.67% C.83.33 D.1.20%

  2. Pre algebra

    1.)Use an equation to solve the problem. What is 57% of 11? A. 11 = 0.57 • n; 19.3 B. n = 57 • 11; 627 C. n = 0.57 • 11; 6.27**** D. 11 = 57 • n; 0.19 2.) 224 is 25% of what number? A. 224 • 0.25 = w; 560 B. 224 = 0.25

  3. Math, are they all right?

    1. A student raises her grade average from a 75 to a 90. What was the percent of increase in the student’s grade average? Round your answer to the nearest tenth of a percent, if necessary. A: 20% B: 16.7% C: 8.3% D: 15% *** 2.

  4. Math

    1. Write a ratio and a percent for the shaded area. a 4x4 grid with 5 blocks shaded (1 point) one over five, 25% five sixteenths, 31.25% one over four, 20% one over four, 25% 2. Model 32% on a 5 × 5 grid. (1 point) a 5 by 5 grid

  1. Statistics

    Suppose heights of men are normally distributed with a mean 69.0 inches and standard deviation 2.8 inches. What percent of men are over 6 feet tall? Round to the nearest tenth of a percent. I understanf finding the z score, but

  2. math

    Find the percent markup based on selling price, if the percent markup based on the cost is 14%. (Round to the nearest tenth percent.)

  3. Pre-algebra PLease help

    1. Rename 4/7 as a percent. Round to the nearest tenth of a percent if necessary. A. 47% B. 1.8% C. 57.1% D. 28% 2. Rename .709 as a percent. A. 709% B. 70.9% C. 79% D. 7.09% 3 is 1/3 is equvulant to 33 1/3% what percent is

  4. algebra

    You randomly choose one of the tiles and flip the coin. Find the probability of the compound event. Write your answer as a fraction or percent rounded to the nearest tenth.

View more similar questions or ask a new question.