FRAGMENTS AND RUN-ONS

i was taking a test online, and i think they gave me the wrong answers. Here take a look at the test and the answers if the answers are wrong, please cahnge them for me so i know the corrects answers!!! THANKS

Fragments and Run-ons

Post test



Identify whether each group of words is a complete sentence, fragment, or a run-on.

1 . Identify whether each group of words is a complete sentence,
fragment, or a run-on.

Which was built in 1950.

a. sentence
b. fragment
c. run on

2 .Needed the materials for the science project.

a. sentence
b. fragment
c. run on
3 . Bertha gave me a computer game for my birthday last week.

a. sentence
b. fragment
c. run on
4 . Talking on the phone for a couple of hours last night, i forgot to do my
homework.

a. sentence
b. fragment
c. run on
5 . When we adopted the cutest puppy at the animal shelter.

a. sentence
b. fragment
c. run on
6. The little boy's toy car was yellow, his sister had a red and white toy truck.

a. sentence
b. fragment
c. run on
7 . Carlos is the team captain on the football team, and he plays defensive tackle.

a. sentence
b. fragment
c. run on
8 .Lifting the heavy boxes, I hurt my back.

a. sentence
b. fragment
c. run on
9 . After I dribbled the ball down the court.

a. sentence
b. fragment
c. run on
10 . She won the spelling contest, she will go to the regional level next month.

a. sentence
b. fragment
c. run on

Please print your answers. Click here to see the correct answers.




Fragments and Run-ons Answers

1-B

2-B

3-A

4-A

5-B

6-C

7-A

8-A

9-A

10-C

asked by Adele "HELLO"
  1. All the answers are right except for 9.

    posted by Ms. Sue
  2. i thought # 4 was also wrong because it cant be a sentence unless the "i" becomes capital. now thart u've realized this it is # 4 still a sentence?

    posted by Adele
  3. 9. Fragment

    posted by Anonymous
  4. Also what is the answer for # 9? (Im checking my work)

    posted by Adele
  5. 9 & 10 are wrong. 9 is a fragment. 10 is a compound sentence. It would be better with a semi-colon instead of a comma, but is acceptable this way. It could also be two sentences.

    posted by Reed
  6. thanks ANONYMOUS! :D

    posted by Adele
  7. Well, what is a run-on? I guess we can disagree. This one looks like a compound sentence to me. With the comma, it looks run-on. With the semi-colon, it would not.

    posted by Reed
  8. Reed is right. 10 is a run-on.

    I overlooked that. Sorry.

    posted by Ms. Sue
  9. No, Ms. Sue, you identified it as a run-on. I said compound. The comma and semi-colon debate does make a difference, though. Many people think the comma is enough in a compound sentence. I think the semi makes a difference. But we are splitting hairs, methinks. I concede it's run-on. :)

    posted by Reed
  10. for number 5 i thought it was a sentence for some reason then i realized it was a fragment because the sentence should've changed when we.

    posted by Lukas

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. reading

    the reason the test questions and answers is up there because its all wrong answers on purpose for cheaters. when i first started i passed two test by myself. then the last three test try to cheat to use the answers and failed
  2. Statistics

    A quiz consists of 10 multiple choice questions. Each question is marked either “right” or “wrong.” Each right answer gets 5 points, and 1 point is taken off for each wrong answer. The correlation between the number of
  3. Math

    On a nine-question true-or-false test you randomly guess at the answers. What is the probability that you get all nine answers correct? What is the probability that you get all nine answers wrong?
  4. Technology

    In Which of the following ways can you use test taking tips help you ? You can focus on the information that you need to study •• You will see the answers to the test You will study more You will be less organized Correct me
  5. @ Mr. Falcon

    You posted 40 questions and no answers. You wrote "PLZ HELP ASP usa test prep " The best way to prepare for a test is to study your text!! We'll be glad to HELP you if you post no more than five questions and your answers. We'll
  6. Algebra

    Olivia is taking a test that has 30 questions.She earns 9 points for every correct answer and loses 5 points for every wrong answer (questions left blank also count as wrong answers) . If Olivia’s score is 18 , how many
  7. Algebra

    Olivia is taking a test that has 30 questions.She earns 9 points for every correct answer and loses 5 points for every wrong answer (questions left blank also count as wrong answers) . If Olivia’s score is 18 , how many
  8. math

    a mathematics question contained 20 items. every wrong answer scores -2marks, every correct answer scores 4marks and no mark for no answer. (a) find the minimum possible score (b) Tembo had 10 correct answers, 8 wrong answers and
  9. introductory algebra

    I had these problems on my test and for some reason got them wrong. Here are the problems: Solve: x-y=9 x+y=1 The test states that the answer is (5,-4) I've checked ,y work and used substitution to solve this and still get x=4,
  10. Maths

    In a test for every 6 answers carlene got correct, she got 2 wrong. She got 54 correct answers. 1 how many questions did the test have? 2 express the number of questions she answered correct as a percentage.

More Similar Questions