ms.sue math

Which sum will be irrational?
a. 3 + 2
b. √19 + 7/2 ******
c. 18/3 + 11/10000
d. –6 + (–3.251)

Which product will be rational?
A.17.12 * 33 *****
B. √ of 3 * √ of 9
C.4*pie
D.- √ of 20 * 15

A whole number is added to a number with two digits after the decimal point. To make sure the answer is reasonable, how many digits should the sum have after the decimal point?
a.none
b.1 ******
c.2
d.infinitely many

which of the following cereals is the best to buy?

A.280z for $4.29
B.32oz for $4.59
C.36oz for $4.79
D.24oz for $3.59 ******

Which statement about the product is true?
5.5 sqrt of 5

A.the product is irrational
B.the product is rational
C.the product is either rational nor rational *******
D.there is not enough information provided to answer to question

MY answer = ******

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 866
  1. ok except for the last. √5 is irrational, so any rational multiple of it is also irrational. (A)

    (C) is the only imposible choice. Every real number is either rational or irrational, but cannot be both or neither.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  2. which of the following cereals is the best to buy? Are you sure? divide the $ by the oz

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  3. 1. B
    2. B
    3. A
    4. D
    5. B
    6. A
    7. C
    8. C
    9. B
    10. A and B

    1. 👍 6
    2. 👎 0
  4. Ruby is correct, I got 100%

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  5. Ruby is correct! thank you!

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    Which statements are true for irrational numbers written in decimal form? A. Irrational numbers are nonterminating. B. Irrational numbers are repeating. C. Irrational numbers are nonrepeating. D. Irrational numbers are

    asked by Claire on April 19, 2016
  2. Algebra

    Which of the following statements is false? The sum of two rational numbers is always rational. The sum of a rational number and an irrational number is always rational. The product of a nonzero rational number and an irrational

    asked by Tony on June 7, 2017
  3. math

    the sum of two irrational numbers multiplied by the larger one is 70 and their difference is multiplied by the smaller one is 12

    asked by Nithin on September 2, 2014
  4. math

    1. Which of the following numbers is a rational? A. 4/5 B. square root of 27 C. 4.02002000200002... D. Square root of 31 2. Which type of number is shown below? 0.313311333111... A. repeating decimal B. rational C. irrational D.

    asked by bob on September 21, 2016
  5. Calculus

    Function f(x) is positive, decreasing and concave up on the closed interval [a, b]. The interval [a, b] is partitioned into 4 equal intervals and these are used to compute the left sum, right sum, and trapezoidal rule

    asked by Alice on February 28, 2019
  1. Algebra

    Which statement about the product is true? 5.5 Square Root 5 A)The product is rational. B)The product is irrational. C)The product is neither rational nor irrational. D)There is not enough information provided to answer the

    asked by Trish on September 1, 2015
  2. ALGEBRA

    which of the following are reasonable answer for the product of two negatives and a positive a. 20** b. 10 c. -20 d. -10 Which statement about the product is true 5.5⋅√5 a. The product is rational b. The product is

    asked by BUBBLES on August 21, 2015
  3. Check my answers MATH

    Which statement about the product is true? 5.643 times 4 point ModifyingAbove 6 with bar The product is irrational. The product is neither rational nor irrational. The nature of the product cannot be determined. The product is

    asked by XenaGonzalez on September 9, 2015
  4. math

    What do you do to check whether a number is rational or irrational? In your explanation, use an example of an irrational and a rational number. Please help me I don't know what to do.

    asked by blue on October 21, 2014
  5. Algebra PLEASE?

    Using the numbers 5, 8, and 24, create a problem using no more than four operations (addition, subtraction, multiplication, division, square, square root, cube, cube root) where the solution will be an irrational number. Explain

    asked by Jeff on January 6, 2015

You can view more similar questions or ask a new question.