Math. Check my answers

1. What is the solution to 89+k=-42?

a. K = 131
b. K = 47
c. K = -47
d. K = -131**

2. What is the additive inverse of -7?

a. -7
b. 7**
c. -|-7|
d. -(-(-7))

3. What is the solution to y-7=-7?

a. y=14
b. y=7
c. y=0**
d. y=-7

4. What is the value of 14-2x3+16?

a. 12
b. 24**
c. 52
d. 228

5. What is the solution to b/9=-7?

a. 81
b. 63
c. -63**
d. -81

6. Which expression can be written as
9x(12+7)?

a. 9+(12+7)
b. (9+12) x (9+7)
c. 9x12+7**
d. (9x12) + (9x7)

7. What is the solution to -100w=-300

a. w=3**
b. w=1
c. w=-1
d. w=-3

8. What is the solution to -8+r=-12

a. r=20
b. r=4
c. r=-4**
d. r=-20

9. How is the sentence "six more than x is nine" written as a equation?

a. 6=x+9
b. 6+9=x
c. 6+x=9**
d. 6+9+x=0

10. What is the solution to -8y=24

a. y=-16
b. y=-3**
c. y=3
d. y=16

11. What is the solution to x+(-10)=38

a. x=48**
b. x=28
c. x=-28
d. x=-48

12. Which symbol will make |-8| ? |-10| true?

a. >**
b. <
c. =

13. What is the solution to q/-7=6

a. q=-42**
b. q=-13
c. q=13
d. q=42

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. 6D (distributive property)
    12B |-8| = 8 and |-10| = 10. 8 < 10

    The others are all ok.

    1. 👍
    2. 👎
  2. 6 is actually b
    (commutative property of addition)

    1. 👍
    2. 👎
  3. It is correct.

    1. 👍
    2. 👎
  4. Just FYI I am double checking my answers so please don't think I am a cheater. I will let u guys know if "Jazzzmin" is correct... *Submits answers* Yep, looks to be correct. ;-)

    1. 👍
    2. 👎
  5. They are correct.

    1. 👍
    2. 👎
  6. I got a 100% thx Jazzzmin and Lorea

    1. 👍
    2. 👎
  7. Yes jazzzmin is correct I got 100% 2

    1. 👍
    2. 👎
  8. thanks @Jazzzmin Nd @LOL MY LIFE
    100%

    1. 👍
    2. 👎
  9. Thanks sooo much🤗🤗

    1. 👍
    2. 👎
  10. THZ JAZZMIN

    1. 👍
    2. 👎
  11. thanks a lot I failed

    1. 👍
    2. 👎
  12. Jazzzmin is 100% correct!!

    1. 👍
    2. 👎
  13. Umm where are y'all seeing answers at??

    1. 👍
    2. 👎
  14. Exactly

    1. 👍
    2. 👎
  15. what is the solution to b/9=-7

    1. 👍
    2. 👎
  16. where tf yall see answers?

    1. 👍
    2. 👎
  17. cj o right I can't see no jazzmin nor answers

    1. 👍
    2. 👎
  18. 💯% 😂No Clickbait😂💯%

    1. 👍
    2. 👎
  19. Here are the real answers

    1. -131
    2. 7
    3. y=0
    4. 24
    5. -63
    6. (9*12+(9*7)
    7. w=3
    8. commutative property of addition
    9. r=-4
    10. 6+x=9
    11. y=-3
    12. associative property of addition
    13. x=48
    14. <
    15. q=-42

    Trust me

    number 11 is < that i put in the other one and i got it wrong trust me all those answers are right

    1. 👍
    2. 👎
  20. Math Whiz is right!

    1. 👍
    2. 👎
  21. yal are on crack the answers are the questions with the ***** behind them as for jazzmine she mightve deleted here reply for some reason

    1. 👍
    2. 👎
  22. which one is right im so confused

    1. 👍
    2. 👎
  23. 1.D
    2.B
    3.C
    4.B
    5.C
    6.D
    7.A
    8.B
    9.C
    10.C
    11.B
    12.D
    13.A
    14.B
    15.A

    1. 👍
    2. 👎
  24. i got 100

    1. 👍
    2. 👎
  25. Thx Hi! I got 100% too!

    1. 👍
    2. 👎
  26. math wiz and hi are correct !! thank you <33

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. ALGEBRA CHECK ANSWERS

    Solve each equation by graphing the related function. If the equation has no real-number solution, write no solution. NOTE: when I write + it has a minus on the bottom too x^2+7=0 a. x= +7 b. x = +3.5 c. x= 0 d. no solution ***

  2. english

    which is a synonym for stoke as it is used in line 131 for the excerpt from the odyssey part I

  3. Chemistry

    The cesium-131 nuclide has a half life of 30 years. After 90 years, about 6g remain. What is the original mass of the cesium-131 sample?

  4. Chemistry

    Use the data in the table to calculate the Delta G0 of the following reaction at 298k: Al2O3 ---> Delta G fusion -1582.3 HCl----> -131.2 AlCl3 -----628.8 H2O --- -237.1 The equation is Al2O3 + 6HCl ---> 2 AlCl3 + 3H2O products -

  1. Chemistry

    As a sample of the radioactive isotope 131 I decays, its half-life a)decreases b)increases c)remains the same

  2. organic chem

    An unknown compound melted at 131-133°C. It is thought to be one of the following compounds(mp,°C): trans-cinnamic acid (133-134); benzamide(128-130); DL-malic acid(131-133); or benzoin(135-137). The mixture melting points of

  3. chem

    Iodine-131 has a half-life of 8 days. How many days would it take for a sample of Iodine -131 to go from 50 grams to 3.125 grams?

  4. science

    1. Which of the following is TRUE regarding this situation: Solution A has a pH of 7.38, and Solution B has a pH of 7.42? a.Solution B is more acidic than Solution A b.The pH of Solution A falls within the homeostatic pH range for

  1. Chemistry

    1. Which of the following explains why the bomb calorimeter exemplifies the First Law of Thermodynamics. a. It requires the slow flow of heat energy and information is not lost. b. The loss of heat energy from the sample becomes

  2. Math

    What is the. Solution to 89+k=-42? A)k=131 B)k=47 C)k=-47 D)k=-131

  3. math

    Iodine-131 is a radioactive isotope used in the treatment of thyroid conditions. It has a half-life of 8 days. Half-life is the amount of time it takes for half of the substance to decay (or disappear). If a patient is given 20 mg

  4. Chemistry

    Solution x has a pH of 4.35. Solution y has 10- times high [OH-] compared to solution x. Solution z has a pH 4.0 units higher than that of solution x. calculate the ration of [H3O+] between solutions x&y and between x&z. What is

You can view more similar questions or ask a new question.