Reading

1. United Nations, 310, 314, 362
charter of, 311
Declaration of, 309
United States, 225, 238, 275, 289
in Big Four, 322, 325-7
in League of Nations, 299
Lend-Lease policy of, 307
Neutrality of, 305
as United Nations sponsor, 313
Universal Declaration of Human Rights, 316
“The essence of the Declaration achieved a central goal of the United States, binding the three great nations – as well as the smaller powers- to fight together until the Axis was defeated.”
Using the index, which of the following pages would likely contain the sentence above?
A. 305
B. 309
C. 311
D. 316
2. A student is researching women’s roles in literature. To access a list of sources related to this topic, the student should consult which of the following?
A. A bibliography
B. A thesaurus
C. A biography
D. An atlas
3. The quarterback, along with his teammates, __ congratulated following a dramatic victory.
Which of the following options correctly completes the sentence above?
A. was
B. were
C. have been
D. were being
4. Arthropoda
Chelicerata
Merostomata (horseshoe crabs)
Arachnida (spiders, mites, scorpions)
Pycnogonida (sea spiders)
Crustacea
Copepoda (small crustaceans)
Cirripedia (barnacles)
Malacostraca (crabs, lobsters, shrimp)
Uniramia
Insecta (insects)
Chilopoda (centipedes)
Diplopoda (millipedes)

Which of the following statements is correct based on the outline above?
A. Uniramia is a subset of Crustacea.
B. Diplopoda is a subset of Chilopoda.
C. Chelicerata is more closely related to Crustacea than to Uniramia.
D. Pycnogonida is more closely related to Merostomata than to Copepoda.
5. Setting Up Your Universal Remote Control Searching For Your Device Codes
For example, to search for a code for your TV:
1. Turn on your TV.
2. On the remote control, press TV once; the button will blink once. Then press and hold SETUP until the TV key blinks twice, then release SETUP.
3. Enter 9-9-1. The TV key will blink twice.
4. Aim the remote control at the TV and slowly alternate between pressing PWR and TV. Stop when the TV turns off. NOTE: The remote control will send IR codes from its library to the selected device, starting with the most popular code.
5. Press SETUP once to lock in the code. The TV key will blink twice.
6. To search for the codes of your other devices, repeat steps 1 through 5, but substitute the appropriate key (e.g., AUX, DVD, AUD, or CBL) for the device you are searching for.
The following questions are based on the directions.
Which of the following is correct based on the directions above?
A. The code for operating a TV using this remote control is 991.
B. The code obtained for a TV will work for other devices as well.
C. When the TV turns off during step 4, the remote control has found the code.
D. During step 5, the user must press the SETUP button twice to lock in the code

Take Brainizer for a great mind that can help you to concentrate on your lessons and take tests. This once-a-day supplement contains special herbs from ancient recipes for increasing brain cells.
Biofreezer is the supplement that will make you feel and look healthy, thanks to natural oils that add luster to your skin and hair. This product has been on the market for years and helps prevent dryness to all parts of your body.
Take Sparkenizer today for great energy that can make you perform everyday tasks with energy and gusto. You will be a new, healthier person after you have been on this supplement for only 3 weeks.
Boost your immunity with lmmunizer. You won’t need to worry about viral intruders. This product contains vitamin C and echinacea. Protect yourself the natural way.
The following questions are based on these advertisements.
6. Which of the following supplements must be built up in a person’s system to achieve the desired effect?
A. Brainizer
B. Biofreezer
C. Sparkenizer
D. lmmunizer
7. In the winter, a student is preparing to take her college entrance examination. Knowing that it is the season for colds, the student wants to stay healthy and looks for supplements to take. Which of the following is the best choice?
A. Brainizer
B. Biofreezer
C. Sparkenizer
D. immunizer

8. Which of the following sentences is written correctly?
A. When properly designed, an automobile can achieve great fuel efficiency.
B. When properly designed an automobile can achieve great fuel efficiency.
C. When properly designed, great fuel efficiency can be achieved by an automobile.
D. When properly designed great fuel efficiency can be achieved by an automobile.
9. The gist of the saying went something like this: If a person wants to get ahead in life, you have to be willing to work for it.
Which of the following language conventions is violated in the sentence above?
A. Use of a colon
B. Verb tense
C. Pronoun-antecedent agreement
D. Punctuation of an introductory clause

10. Which of the words means the same as “confidence” as used in the sentences
She told me in confidence what her plans were, and I refused to divulge them to anyone else.
A. Secret
b. Reliable
C. Assurance
d. Certainty
11. Cell Phones
Cellular Plan 1
550 minutes for $89/month
Includes unlimited long distance, nights & weekends, & 500 text messages.
Cellular Plan 2
600 minutes for $90/month
Includes unlimited nights & weekends, & unlimited text messaging.
Cellular Plan 3
900 minutes for $90/month
Includes unlimited long distance & unlimited nights & weekends. First 200 text messages are free, $0.05/message additional.
Cellular Plan 4
550 minutes for $50/month
Text messages $0.1 0/message sent or received.
Which of the following cellular phone plans bests fits the needs of an individual who sends an average of 50 text messages per day and primarily talks on the phone at night?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
12. Spa Services
Swedish Soothing Massage
Long, soothing strokes and light pressure to relax your muscles.
90 min $100
60 min $75
30 min $45

Therapeutic Massage
Advanced therapy focused on target areas and addressing chronic conditions. Select medium to deep tissue pressure.
90 min $120
60 min $90
30 min $55

Hot Stone Massage
Smooth stones warm muscles and relieve tensions.
90 min $135
60 min $110
Custom Add-Ons
Aromatherapy: $10
Passive Stretching: 30 min $40
Which of the following is the least expensive service?

A. A 30-minute therapeutic massage with passive stretching
B. A 60-minute Swedish soothing massage with aroma therapy
C. A 60-minute hot stone massage
D. A 90-minute Swedish soothing massage

13. Cridder Getter Ridder Pest Control
We are the environmentally friendly exterminating service for your home. We get those pests that nobody wants to see. We offer:
Total pest control
Senior discounts
Money-back guaranteed results in 3 days
Money-back guaranteed no pests for 1 year
Safe return home 1 hour after treatment is complete
We belong to the National Pest Control Society, as well as the Urban Pest Control Society. We have been in business for over 50 years, 20 of which have been in this town.

Which of the following statements is supported by the advertisement?
A. Cridder Getter Ridder will provide a refund if a customer has pests return 10 months after treatment.
B. Cridder Getter Ridder’s practices are environmentally certified by the National Pest Control Society.
C. Customers can return home safely 1 hour after the exterminator arrives at the property.
D. This particular exterminator company has been in business in this town for 50 years.

14. ABBREVIATIONS
Geographic Terms......... 102
Latin Abbreviations........ 1 01
Mathematical Terms...... 1 04
Metric Abbreviations...... 1 06
Names & Titles.............. 100
Based on the index, which of the following pages is most likely to contain the abbreviation for a centimeter?
A. 100
B. 101
C. 104
D. 106

15.
Pandas
Eating Habits......................................... 1-15
Reproduction......................................... 16-20
Geographic Areas.................................. 21-22
Endangered Species............................. 23-24
Growth and Development...................... 25-30
Relationships with Humans................... 31-34
In Captivity............................................. 35-37
Relationships with Other Species.......... 38-40
Response to Changes in Habitat........... 41-45
Which of the following page ranges will most likely provide information on how pandas learn to climb trees?
A. 41-45
B. 38-40
C. 25-30
D. 21-22


16. Fish Oil Capsules
Brand A
Small sucrose-coated capsules that do not cause aftertaste. Slow release of fish oil allows the body to absorb the oil over a 24-hour period.
Brand B
Fish oil harvested from fish living in remote sea water. The dried oils become active as they interact with stomach acids.
Brand C
Fiber-coated capsules release immediately so the body may absorb the oil quickly. No yeast, lactose, sugar, or
gluten.
Brand D
Dried fish oil capsules that are half the size of normal fish oil capsules. These pills are packaged in recyclable
bottles.
For a person who has trouble swallowing pills and is concerned about the environment, which of the following fish oil brands is the best choice?
A. Brand A
B. Brand B
C. Brand C
D. Brand D

17. Label 1 Avoid chocolate, wine, milk while taking this medication.**
Label 2 DO NOT consume cheese, antacids,or iron preparations within one hour of this medication
Label 3 DO NOT drink milk or eat dairy products while taking this medication***
Label 4 DO NOT take with milk or yogurt***

Which of the following labels prevents a patient from consuming cheese?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4


18) Which of the following sentences is written correctly?
A. Whenever Mother visits my aunt she gets a bit of family news.
B. Mother gets a bit of family news, whenever my aunt visits her.
C. Whenever Mother and my aunt visit, she gets a bit of family news.
D. Mother gets a bit of family news whenever she visits my aunt.

The correct answers are:
1B, 2A, 3A, 4D, 5B, 6C, 7D, 8A, 9C, 10A, 11B, 12D, 13A, 14D, 15C, 16D, 17B, 18D

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Can someone please check my answers, and see if they are correct?

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. SS

    1. Which statement best describes nations? Nations must follow the laws set by the United Nations. Nations have less political power than do regional organizations. Nations interact almost exclusively with other nations in their

  2. Social studies

    How do spanish south Americans goverbment compare with that of the united states? A.they have presidental systems, unlike the united states. B. They are mosly democracies like the united states.***** c.they have parliamentary

  3. social studies

    In which of the following industries are the majority of jobs in the United States and Canada found? 1. A. service------- B. education C. healthcare D. tourism 2. Which role does the government play in the economies of the United

  4. History

    1) if you choose to become a diplomat after college which of the following will be you primary job? A) organizing military operations involving two or more countries B) promoting a friendly and open relationship with another

  1. ss

    How do Spanish South America’s governments compare with that of the United States? A. They have presidential systems, unlike the United States. B. They are mostly democracies like the United States. C. They have parliamentary

  2. Social Studies

    How do Spanish South America’s governments compare with that of the United States? A. They have presidential systems, unlike the United States. B. They are mostly democracies like the United States. C. They have parliamentary

  3. History

    Which of the following statements best summarizes Washington’s viewpoint on American foreign policy? (1 point) The United States can take advantage of Europe’s ambition. The United States should limit interaction with Europe

  4. English

    Combine these two simple sentences into a complex sentence. Many industrialized nations use the metric system. The United States refuses to adopt it. A. Although many industrialized nations use the metric system, the United States

  1. social studies

    what main reason did congress initially refuse to annex texas If the united states annexed texas it would almost certainly cause a war with mexico *** If the united states annexed texas it would enter as a free state and anger

  2. history

    why was the Open Door Policy important to the United States? a. it gave the United States territory in China b. it gave the United States access to millions of consumers in China c. it increased Chinese investments in the United

  3. history

    The United States belongs to which of the following international associations? Select the two correct answers. A. Warsaw Pact*** B. United Nations C. League of Nations D. British Commonwealth E. North Atlantic Treaty

  4. Social Studies

    1. In which of the following industries are the majority of jobs in the United States and Canada found? A. Service B. Education** C. Healthcare D. Tourism 2. Which role does the government play in the economies of the United

You can view more similar questions or ask a new question.