art

1.An art historian notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of
A. Shares interests in the equine form
B. Baroque style
C. Cultural exchange
D. Orientalizing Style

  1. 👍 1
  2. 👎 2
  3. 👁 1,879
  1. 2.An artist loved to work with smooth, flowing paint that had vibrant color. Knowing that she had many months to finish a commision her best choice for a material would be:
    A.tempera paint
    B.old paint
    c.acrylic paint
    D.watercolor

    3.Which is the definition of the term contemplate?
    A.to quickly complete a task
    B.To consider throughtfully
    C.a new style of art
    D.to consider throughtfully over an extended period of time

    1. 👍 0
    2. 👎 2
  2. 4.the orientalizing period was characterized by?
    A. greeks borrowing images from oriental cultures
    B.artwork with lots of shading and perspective
    c.oriental cultures borrowing images from greek art
    D.artwork with many reds and golds

    5.Frank lloyd wright's architecture is on a list for a consideration as a world heritage site because
    A.wright usually designed buildings for religious reasons.
    B.Wright pioneered a style of architecture that was in tune with nature
    c.Wright made more money than any other architect during his time
    D. write perferred to design structures for the rich and famous

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  3. 7.The right of artists to speech, art, or other means to communicate opinions without restraint is best described as
    A.an american value
    b.expressionism
    c.the free market
    d.freedom of speech

    8.A visitor walks into a art show, quickly views the work, and is gone within 5 minutes. The visitor is an example of
    A.a passive observer
    B.a active perserver
    C.a responsive viewer
    D.a unresposposive viewer

    9.A visitor walks into an art show and spends time sketching a few pieces. When she is done she walks over to the exhibiting artist and begins asking questions. She is an example of
    A.a passive observer
    B.a active perserver
    C.a responsive viewer
    D.a unresposposive viewer

    10.Which comment is the best example of a unbiased opinion?
    a.I will visit the contemporary art show because I love abstract art
    b.This artist work is unprofessional
    c.I can only look at artwork from the renaissance
    d.this artist pays close attention to capturing the shadows on the subjects face

    1. 👍 0
    2. 👎 2
  4. Mrs.Sue can you help!!!

    1. 👍 0
    2. 👎 2
  5. Sure! I'll be glad to HELP!

    How would you like me to help you?

  6. I just need the answers for my homework

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  7. Oops! You forgot to heed this notice before you posted.

    Homework Posting Tips

    Please show your work. Tutors will not do your homework for you. Please show your work for any question that you are posting.

  8. I understand number 10 but I just can't get the other ones. Our book doesn't really help us too much I think number 10 is d but the others I am unsure about.

    1. 👍 0
    2. 👎 1
  9. 1. C
    2. http://www.google.com/#q=smooth,+flowing+paint+that+has+vibrant+color.&spell=1
    3. http://dictionary.reference.com/
    4. http://www.google.com/#q=+orientalizing+period++art

    Check Google for the other answers.

    Yes. 10 is d.

  10. Thank you!

    1. 👍 1
    2. 👎 0
  11. You're welcome.

    Btw -- I don't buy the poor quality of your book as an excuse. Twice you posted a question that can be easily found in a dictionary.

  12. There is no need to be rude. Yes my book does not display any helpful information but I find there no need for you to come out so rude to me. Also you could have explained how to answer them instead of just telling me to find them on google. I have already finished questions 6-10 by the time you replied. So there, also I posted twice because I was going to put these seprate but I decided to put them together.

    1. 👍 7
    2. 👎 1
  13. After reading all this, I nominate Jake for Rude Poster of the Year.

    When Ms.Sue or anyone else VOLUNTEERS to help you with YOUR assignments, but is rewarded with reples such as yours, it's a wonder she continues!

    "So there" <~~If any of my children had said that to me, he would have gotten a mouthful of soap!

    1. 👍 3
    2. 👎 18
  14. Thank you, Writeacher! :-)

  15. LOL, how am I rude, I just replied with the same respect she gave me. She didn't help very much and did a lousy job. But whatever the helpers on here stink anyways so see ya!

    1. 👍 12
    2. 👎 2
  16. Bye. You are now banned from posting for a while. According to you, you won't miss us. :-)

  17. Bravo, Ms. Sue!

    1. 👍 3
    2. 👎 12
  18. not jake

    1. 👍 5
    2. 👎 1
  19. c
    b
    d
    a
    b
    b
    d
    a
    b
    d

  20. Are these the correct answers 100%? Has anybody taken this?

    1. 👍 2
    2. 👎 0
  21. here to confirm that MsSueWasUncalledForAndUnhelpful's answers are 100% correct

    1. 👍 5
    2. 👎 1
  22. Mrs Sue These are some rude kids now days. don't you agree?

    1. 👍 5
    2. 👎 8
  23. This is so disgusting. Teachers (or whatever you would like to call yourselves) need to treat kids with the same respect they would treat someone their own age. Grow up. You two act like children yourselves. You are not above anybody.

    1. 👍 14
    2. 👎 1
  24. MsSueWasUncalledForAndUnhelpful, your answers are correct, thanks! I got 10/10 (100%)

    1. 👍 5
    2. 👎 1
  25. MsSueWasUncalledForAndUnhelpful's IS AWESOME THANK YOU! correct! 10/10

    1. 👍 3
    2. 👎 1
  26. ms.sue is a good person she just needs to know how to approach people right

    1. 👍 1
    2. 👎 5
  27. Where's question number 6?

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  28. @ Mac number 6 is B

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  29. Thnx so much MsSueWasUncalledForAndUnhelpful! I got a 100%!

    1. 👍 2
    2. 👎 1
  30. @Ms.Sue and @Writeacher both of you are talking to students inappropriately. If you continuously talk to students in this manner, I will have both of you banned. Although, students are being rude back, there is no need to return that bad behavior. It is obviously childish. Take that into consideration.
    Thank You,
    Sadie Breckmahn
    (Jihska Operator)

    1. 👍 9
    2. 👎 1
  31. Coming back to this, it's quite horrendous. I am in fact the user who posted as 'Jake'. Looking back at it, Mrs.Sue's response was quite hilarious, as a connections student, there is in fact NO text book for the art subject. Instead there's slides briefly explaining what you need to know. It's not a shock I was irritated with a google link as help along with being told I was giving an 'excuse'. WriteTeacher's response is completely disgusting. Putting soap in a child's mouth? You sound more childish than how I responded. I obviously shouldn't of came here for help, but the only help you gave was a google search link, then giving off sass as if that's appropriate towards children.

    1. 👍 6
    2. 👎 1
  32. Ms. Sue was the 1 being rude and Jake u were right.... Good job for standing up 4 urself, some adults are just rude

    1. 👍 6
    2. 👎 1
  33. Lesson 6: A Path to Preservation and Respect Art 7 B Unit 2: Protecting and Respecting Art

    1:C
    2:B
    3:D
    4:A
    5:B
    6:B
    7:D
    8:A
    9:B
    10:D
    Connexus 7 grade
    Correct Trust Me!!

    1. 👍 7
    2. 👎 1
  34. My name says it all, folks.

  35. ok I do admit many teachers are mean but that's because no-ones nice so deal with it but hey they are humans to also school is pointless

  36. he is right trust him

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  37. @Mrs.Sue and @Writeacher

    You guys are being very immature and rude. If this website is a place where you're supposed to help people with work, you should help them correctly. Although, I don't agree with what he said back, you're the ones who were trying to start a fight. You shouldn't taunt kids just because you have a higher power than them. Act like adults.

    1. 👍 1
    2. 👎 1
  38. They are not really adults I could change my name to Mrs. Sue if I wanted to also. :/

    1. 👍 1
    2. 👎 2
  39. yeah these are correct thanks MsSueWasUncalledForAndUnhelpful!

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  40. Thanks MsSueWasUncalledForAndUnhelpful! its 100% she's right!

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  41. thanks

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  42. Hey dere folks, i would like to say ms sue you shower in hot dog water and if i could could i would darn deff throw a can of beans, and a dictionary right at yo big an fat heaaad. goodbye.

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  43. this person is correct MsSueWasUncalledForA

    1. 👍 0
    2. 👎 0
  44. @Ms. Sue Gonna cry?

    1. 👍 0
    2. 👎 0

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Art

    Which exhibit would be the least likely choice for a museum s specializing in European Art? A. Renaissance Art. B. Medieval Art. C. Temple Art. D. Baroque Art. Is the answer A? Thank you.

    asked by Callie on February 10, 2015
  2. World History A

    Which most accurately describes the initial development of religion of Oceanic cultures? A) Oceanic religion was polytheistic and animistic, viewing the events of the natural world as the work of gods. B) Oceanic cultures were

    asked by DeafeninGaming on November 15, 2017
  3. art

    According to the author, A) the interpretation of a work of art is objective. B) a work of art may fall into more than one theme. C) it doesn’t make sense to compare art from different cultures. D) all of these are the case: the

    asked by Pebbles on May 29, 2011
  4. Art 7

    1.An art historian notices that two neighboring cultures use a similar style when sculpting horses. This is likely an example of A. Shares interests in the equine form B. Baroque style C. Cultural exchange D. Orientalizing Style

    asked by Random on March 6, 2015
  5. computer sciece(Computation Theory)

    Find the error in the following proof that all horses are the same color. CLAIM: In any set of h horses, all horses are the same color. PROOF: By induction on h. Basis: For h = 1. In any set containing just one horse, all horses

    asked by Alex on September 26, 2011
  1. Art

    what is the main subject of Persian landscape art, and what does it communicate about the Persian culture and worldview? A rivers; they represent life and are central to Persian mythology**** B People; Persians enjoy group

    asked by BUBBLES on March 9, 2015
  2. art history

    without useing a museum art become a investigative journalist using the internet find works of art that is not conventionally considered to be art.Art that will make for captivating news articles

    asked by Sherita on May 4, 2008
  3. Art

    What is the best way to fully understand genre of art Critique two examples of art from genre Evaluate it based on criteria for another genre of art Research its history, development and characteristic style•• Study art from

    asked by Amanda on January 11, 2016
  4. art 101

    According to the author, a. the interpretation of a work of art is objective. b. a work of art may fall into more than one theme. c. it doesn’t make sense to compare art from different cultures. d. all of these are the case: the

    asked by elizabeth on October 5, 2012
  5. math

    seven horses are entered in a race. If two horses are tied for first​ place, and there are no ties among the other five ​horses, in how many ways can the seven horses cross the finish​ line?

    asked by sarah on May 6, 2016

You can view more similar questions or ask a new question.