math

Please check.

(-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9)
Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7

(2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5)
Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5

(a-8)(a-1)
Answer: a^2-9a+8

(z+6)^2
Answer: z^2+12z+36

(5x+2y)^2
Answer: 25x^2+20xy+4y^2
Is that order okay? Does it matter?

(2x-7)(2x+7)
Answer: 4x^2-49

  1. 0
  2. 0
  3. 4
asked by anonymous
  1. Yes, your answers look correct! The order is okay. The polynomial is usually arranged so that the exponent of one variable is in increasing or decreasing order.

    1. 0
    2. 0
    posted by Infinity_plus_one

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer:
  2. Algebra 1

    The value of m is equal to three times n divided by the difference of 4p and 5n. Which of the equations below is equivalent to the equation described above? (may be multiple answers) a) p=3n-5mn/4m b) 4mp/3-5m c) p= 3n+5mn/4m d)
  3. math

    3mn,-5mn,8mn,-4mn
  4. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12
  5. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +
  6. Algebra 2

    Can someone check my answers. Write the following equations in standard form. 1) x^2 - 2x + y^2 + 4y = 11 answer: (x-1)^2 + (y+2)^2 = 16 2) 4x^2 + 24x - y + 34 = 0 answer: y = 4(x-3)^2 + 2 3) The graph of which equation is a
  7. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5)
  8. Algebra

    Can someone check my algebra answers and help me with the problems I don't understand? 1. n^2-n-20/2n^2 times n^2+5n/n^2-25 answer: n+4/2n 2. (2x-6/21)/(5x-15/12) answer: 8/35 3. 5x-3/6 - x+3/6 answer: 2x/3-1 4. 5x/26 - 2x/13
  9. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer
  10. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions? Answer: No 14. Write in decimal form 8

More Similar Questions