math

Please check.

(-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9)
Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7

(2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5)
Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5

(a-8)(a-1)
Answer: a^2-9a+8

(z+6)^2
Answer: z^2+12z+36

(5x+2y)^2
Answer: 25x^2+20xy+4y^2
Is that order okay? Does it matter?

(2x-7)(2x+7)
Answer: 4x^2-49


asked by anonymous
  1. I've already answered your post on Thursday, August 21, 2008 at 9:54pm.

    posted by Infinity_plus_one

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. math

    Please check. (-6m^2n+3mn^2-5mn+2)+(4m^2n+2mn^2-6mn-9) Answer: -2m^2n+5mn^2-11mn-7 (2x^4-3x^2+7x)-(5x^3+2x^2-3x+5) Answer: 2x^4-5x^3-5x^2+10x-5 (a-8)(a-1) Answer: a^2-9a+8 (z+6)^2 Answer: z^2+12z+36 (5x+2y)^2 Answer:
  2. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12
  3. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5)
  4. Urgent Math please check

    Very Important I can get someone to check these for me... I have to get an A, and I was wondering if someone could double check these for me. I am about 95% sure they are right, but just need a fresh set of eyes. I know I've been
  5. Polynomial- Doublecheck2

    I asked this earlier, but I didn't get an answer. I'm glad though, because I found a couple of typos. I can get someone to check these for me... I have to get an A, and I was wondering if someone could double check these for me. I
  6. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab +
  7. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?? 8. (48 + (75 Answer: 9(3 9.(3(10) Answer: 19 + 6ã10 10. (27/64 (Fractions) Answer: 3(3/8 ?? 11.
  8. Algebra 2

    Can someone check my answers. Write the following equations in standard form. 1) x^2 - 2x + y^2 + 4y = 11 answer: (x-1)^2 + (y+2)^2 = 16 2) 4x^2 + 24x - y + 34 = 0 answer: y = 4(x-3)^2 + 2 3) The graph of which equation is a
  9. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Change each decimal to a fraction in lowest terms. 1) 0.4242.... Answer: 14/33 2)0.58 Answer: 29/50 3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99 Write each expression in simplest form. ( means that it is inside a square
  10. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x=

More Similar Questions