Math Help!

Which two square roots are used to estimate square root 67?
A. Square root 36 and Square root 49.
B. Square root 49 and Square root 64.
C. Square root 64 and Square root 81.
D. Square root 81 and Square root 100.
Is the answer C?
Thanks

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. Yes. √64 is 8, and √81 is 9. √67 is in between the two. So yes, C is correct.

    1. 👍
    2. 👎
  2. Thank you:)

    1. 👍
    2. 👎
  3. You're welcome Laura! :)

    1. 👍
    2. 👎
  4. C. square root of 64 and square root of 81

    1. 👍
    2. 👎
  5. This is late but the answer is C. because 67 lays between the two numbers 64 and 81. Just for future reference. :)

    1. 👍
    2. 👎
  6. 1. D
    2.B
    3. D
    4. A
    5. A
    6. A
    7. C
    8. C
    9. A
    10. A
    11. A
    12.D
    13. B
    14. A
    15. D
    16. A
    17. C
    18. B
    19. D
    These are for the Unit 4 Lesson 10 review. THESE ARE FOR CONNECTIONS ACADEMY

    1. 👍
    2. 👎
  7. @Hypi is 100% correct if your are on connexus or connections academy.

    1. 👍
    2. 👎
  8. YOOO TYSM @hypi YOU HELPED ME SO MUCH AAAH TYSM

    1. 👍
    2. 👎
  9. As of 11/10/2020 hypo is still correct.
    Be aware because sometimes they do change though!

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Math

    1. Rosa, Roberto, Andrea, and Inno find an estimate for square root 10. Who has proposed the best solution? (1 point) Rosa: "Use square root 9 and square root 25 to estimate." Roberto: "I will use square root 4 and square root 9."

  2. Math ~CHECK MY ANSWER~

    1) Which of these is a rational number? a. Pi b. Square root 3 ****** c. Square root 2 d. 1.3 (the # 3 has a line at the top) 2) Which of the following sets contains 3 irrational numbers? a. Square root 120 , n , Square root 3

  3. Math!!

    1. Which two square roots are used to estimate square root 8? A. 2 and 3 B. 3 and 4 C. 4 and 9 D. 9 and 16 2. Which two square roots are used to estimate square root 42? A. 25 and 36 B. 36 and 49 C. 49 and 64 D. 25 and 64 My

  4. math

    Four students work to find an estimate for square root 37. Who is closest to finding the true estimate? (1 point) Rhonda: "Use square root 16 and square root 25 to estimate." Ricardo: it should be between square root 25 and square

  1. math

    1. Which of the following numbers is a rational? A. 4/5 B. square root of 27 C. 4.02002000200002... D. Square root of 31 2. Which type of number is shown below? 0.313311333111... A. repeating decimal B. rational C. irrational D.

  2. Math

    Four students work to find an estimate for square root 27. Who is closest to finding the true estimate? (1 point) Chelsey: "Use square root 16 and square root 25 to estimate." Carley: "I use square root 25 and square root 36."

  3. math

    Four students work to find an estimate for square root 54. Who is closest to finding the true estimate? (1 point) Rhonda: "Use square root 16 and square root 25 to estimate." Ricardo: "I use square root 25 and square root 36."

  4. Math Help!

    Four students worked to find an estimate for square root 22. Who is closest to finding the true estimate? A. Tiffany: "Use square root 16 and square root 25 to estimate." B. Todd: "I use square root 9 and square root 16." C.

  1. math

    1. Rosa, Roberto, Andrea, and Inno find an estimate for the square root of 10. Who has proposed the best solution? a. Rosa: "Use the sqaure root of 9 and the square root of 25 to estimate." b. Roberto: "I will use the square root

  2. Pre-Algebra

    8. Mark needs to cut a piece of glass to replace a broken window. He has four pieces of glass: 6 feet long, 5 feet long, 3 feet long, and 7 feet long. If the length of the glass he needs to cut is square root 20 feet long, which

  3. ALGEBRA

    1, Factor each expression x^2 - 10x - 24 A. (x + 4)(x - 6) B. (x + 6)(x - 4) C. (x + 2)(x - 12) D. (x + 12)(x - 2) 2, x^2 - 36 = 0 A. (1 + square root of 3, 1 - square root of 3) B. (-6,6) C. No solution D. None of these 3, Factor

  4. pre-algebra

    Which two square roots are used to estimate Start Root 8 End Root? A. Square Root 2 and Square Root 3 B. Square Root 3 and Square Root 4*** C. Square Root 4 and Square Root 9 D. Square Root 9 and Square Root 16

You can view more similar questions or ask a new question.