Science Check answers please

I put ** by the ones I thought correct

Which of the following statements best describes the characteristics of a hypothesis, one of the steps of the scientific method?

a)It is a possible answer to a scientific question ***

b) It is a scientific inquiry that cannot be tested

c)it is a fact
d) it is always true

You have just collected data and discover that the stopwatch you used is not working properly. Which of the following is the best course of action?
a) repeat the experiment using a stopwatch that functions correctly **
b)Base your conclusions on the data you collected with the broken stopwatch
c)change the data without repeating the experiment
d)abandon the experiment and explain to your teacher what happened

If a student wanted to design an experiment that uses sound scientific principles, which of the following should he or she not do?
a)start with a hypothesis
b)test more than one variable at a time
c)record data in a table ****
d)compare results with others

You want to know if iron will rust faster at higher temperatures. You conduct a series of experiments under different conditions, and you collect lots of information about your results. When you are finished, you can explain something that you've seen in all your results. Now you can write
a)an inquiry
b)a hypothesis
c)a theory ****
d) a law

which of the following representations shows how one variable changes in response to another variable?
a)models
b)line graphs ****
c)pie charts
d)complex systems

  1. 👍
  2. 👎
  3. 👁
  1. i need help with this

    1. 👍
    2. 👎
  2. Here yah all go.
    1. A
    2. A
    3. B
    4. D
    5. B
    6. B
    7. C
    8. B
    9. C
    10. C
    11. B
    12. C
    13. C
    14. D
    Your welcome ;)

    1. 👍
    2. 👎
  3. you will get a 50%

    1. 👍
    2. 👎
  4. Ok wut, I know I’m here really late but wut, you post right after that you made them fail if they listened to you, wow lol

    1. 👍
    2. 👎
  5. A
    B
    C
    D
    E
    F
    G
    H
    I
    J
    K
    L
    M
    N
    O
    P

    1. 👍
    2. 👎
  6. I might have to take one for the team

    1. 👍
    2. 👎
  7. you will get a 50

    1. 👍
    2. 👎
  8. three of the answers were incorect

    1. 👍
    2. 👎
  9. i came here to check meh work but i dunno wich awsers are corect...........
    -_- helpp

    1. 👍
    2. 👎
  10. @ 0 - 0 I AGREE

    1. 👍
    2. 👎

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. Drama Form and Structure Quick Check

    I really struggled with these answers and tried getting help but it seemed like nobody asked this question so incase anybody needs help with it I have the answers. 1. How is drama organized? A. in acts 2. Which of the following

  2. Education technology

    1. which of the following is an example of tangible property? A method for creating ice cream that you friend thought of An idea for an invention that your dad mentioned briefly but did not write down•• Song lyrics printed in

  3. Language

    Which statements describes characteristics of an introduction? Select the two correct answers. A. It reveals the narrator and characters B. It discusses plot events C. It is where characters are developed D. It develops the main

  4. Chemistry

    1. Which of the following statements concerning dipole-dipole attractions is correct? a) Dipole-dipole attraction is a weaker force than covalent bonds, being about 50% as strong. b) Dipole-dipole attractions increase as the

  1. Calculus (Urgent Help)

    Okay, I need major help! Can someone tell me if these statements are true or false ASAP please. Thank you. 1. If ƒ′(x) < 0 when x < c then ƒ(x) is decreasing when x < c. True 2. The function ƒ(x) = x^3 – 3x + 2 is

  2. English 10th Grade

    Choose the answer that shows a correct revision to the following sentence: Why if you did not want to hear it did you ask me what I thought a) Why, if you did not want to hear it, did you ask me what I thought? b) Why, if you did

  3. Social Studies

    Of the following statements, which accurately describes how foreign lands influenced East Africa?

  4. Physics

    Which of the following statements about projectile motion is not correct? a)The acceleration is constant and in one direction. b)The only force is gravity. c)In projectile motion, the motion can be broken down into perpendicular

  1. independent clauses

    Select the correct statement a. an independent clause always contains a subject and verb b. an independent clause can be a complete sentence c.an independent clause can be as short as two words: a subject and a verb d. all are

  2. english

    here are some questions i had to answer for the story "The Other Wife" by Colette (translated by Margaret Crosland) [[it starts with 'for two?' and ends with 'superior women']] please check them all 1. marc seguy insists on

  3. science

    which of these statements best describes rocks

  4. biochemistry

    Which statements about hydrogen bonds are correct? 1) Hydrogen bonds are the interaction between a hydrogen atom bonded to an electronegative element and the lone pair of electrons on a nearby electronegative atom. 2) The atom to

You can view more similar questions or ask a new question.