Language Arts CHECK ANSWERS

PLEASE CHECK MY ANSWERS

1. Adolescence is the period of life that follows
A. infancy.
B. adulthood.
C. childhood.***

2. Students can feel overwhelmed by
A. a day off.
B. an easy test.
C. a lot of homework.***

3. Everyone admired the grandeur of
A. the rose garden.***
B. the mountains.
C. the car.

4. To endure a marathon, you must
A. train and be prepared.***
B. be able to talk about the muscles of the body that are used when running.
C. get a medical release from your doctor

5. When you have the means to do something, you
A. do not want to do it.
B. have the resources to do it.***
C. are too poor to do it.

For questions 6–8, choose the pronoun that belongs in each underlined space.

6. Both of the girls must give ____ speeches today.
A. their***
B. she
C. her

7. Amanda has gone to the movies with ______ friends.
A. she
B. her**
C. hers

8. All of the beach has white sand covering ____
A. its.
B. it.***
C. it's.

9. Which sentence corrects the following sentence?
The final decision must be made by Ellen and he.

A. The final decision must be made by Ellen and him.***
B. The final decision must be made by him and Ellen.
C. The sentence is correct.

10. Which sentence corrects the following sentence?
Isn’t that she by the side of the pool?

A. Is that her by the side of the pool?***
B. Is that hers by the side of the pool?
C. The sentence is correct.

My Answers
1.C
2.C
3.A
4.A
5.B
6.A
7.B
8.B
9.A
10.A

  1. 👍 0
  2. 👎 0
  3. 👁 89
  1. 1.C
    2.C
    3.A - No
    4.A
    5.B
    6.A
    7.B
    8.B
    9.A
    10.A - No

    The rest are correct.

    10 is tricky.
    Turn it around --
    That is _____ beside the pool.

    The pronoun is a predicate nominative and must be a subject pronoun.

Respond to this Question

First Name

Your Response

Similar Questions

  1. child development (answer included)

    • Write a 200- to 300-word response that identifies and explains distinguishing characteristics of each of the five developmental periods how does this sound The five developmental periods The five developmental periods are the

    asked by scooby on November 13, 2009
  2. Anatomy and Physiology

    Hello! Thanks for checking my question out! ____ 2. Antibodies to common microorganisms have been developed by (1 point) a) infancy. b) childhood. c) adolescence. d) adulthood. My Answer: A Could someone please check my answer?

    asked by Da Fash on November 9, 2017
  3. Human Growth

    During which developmental period do children begin to develop self-control and develop a gender identity? A. infancy B. Early childhood C. Middle childhood D. Adolescence I choose C

    asked by Tonya on October 22, 2015
  4. early childhood

    What examples of apprenticeships can you think of in infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence and late adolescence?

    asked by sharen on July 2, 2008
  5. AED 202

    I am having trouble with this assignment. Outline what is considered normal cognitive development at each of the five stages of development:infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence and late adolescence. I

    asked by Cassondra on July 24, 2008
  6. Anatomy and Physiology

    Hello! Thanks for checking my question out! ____ 6. Appositional growth ends in (1 point) a) infancy. b) adolescence. c) early adulthood. d) late adulthood. My Answer: C Could someone please check my answer? Thanks! - Da Fash

    asked by Da Fash on September 28, 2017
  7. child development

    what is considered normal cognitive development at each of the five stages of development: infancy, early childhood, middle childhood, early adolescence, and late adolescence. do u have any sites i can look at. thanks

    asked by scooby on November 27, 2009
  8. child development (answer included)

    Consider the developmental age groups of early childhood and adolescence as defined by the text. Create a profile for each age group, detailing the normal physical development of each group. Document the changes from early

    asked by scooby on November 19, 2009
  9. Education/College

    I have to invent a fictional character and do charts on them from infancy to early childhood,middle and late childhood adolescence, and early adulthood. I have to give this character a name , race, gender and parents. I will have

    asked by Cathy on July 14, 2014
  10. Children Development

    Describe three specific examples of changes in your child’s behavior at age 4 that seem to stem from growth in cognitive and language ability since the period of infancy Would it be something like this? The first example is

    asked by M on October 11, 2015

More Similar Questions