Post a New Question

Posts by timothy

Total # Posts: 136

math
on one side of my street the homes all have odd numbers ending with the musa which is number 16 On the other side the number are all even ending with nwosu which is number 17 Femi olu is my next door neighbor and his house is number 9 you pass my house when walking from swosu ...

Math
Let X be the money must be deposited today. 120000=X*(1+(7.4%/4))^(4*14) 120000=X*2.791372958... X=42989.59753 So in order to have $120000 in 14 years, at least deposit $42990 in to bank.

History
pet island is correct

Physics
The electric field from an infinitely large and uniformly charged sheet is independent of the distance from the sheet, yet the individual charges in the sheet all produce fields that object the inverse square law. Why doesn't the field get weaker at greater distances?

algebra
-3(4y-9)+2(2y+6)

Math
Paul runs a speed of 9 miles per hour. How many miles per second is his speed?

Physics fundamentals
When a crate is moving on a track where friction is not negligible. The friction force is said to be kinetic friction static friction Non existant

Physics
A) An object with mass M=10kg is held on a incline. The object and the incline surfaces have a static friction coefficient of 0.3. What is the maximum angle at which the object starts moving? B) Again, suppose that the force in A) is a push applied horizontally on the mass ...

physics
How do you find the scalar product of two vectors, A=8m along the y-axis in the negative direction and B=15m, 30 degrees from the y-axis in the first quadrant. Thanks!

Physics
I think it is D) but I'm not quite sure. Thanks in advance! Right after the ball is thrown at angle of 45 deg, the acceleration is a)g b)sin(45) * g c)cos(45) * g d)tan(45) * g

Physics(check my answer please!!)
Hello, could you guys let me know if this looks right? Thanks in advance. A ball is fired at a speed of 8 m/s at 20 degrees above the horizontal from the top of a 5m high wall. a) what is the total velocity at the maximum height? b) how far from the launcher will the ball hit ...

Physics continued
Sorry, I didn't see that there was a second part to the question. What is the difference between this one and the previous question I posted? The x and y components of a certain force are measured and found to be Fx = 68 ± 3N and Fy = 42 ± 2 N, respectively. ...

physics
What equation do I use to find this? Thanks The x and y components of a certain force are measured and found to be Fx = 68 ± 3N and Fy = 42 ± 2 N, respectively. Calculate the error associated with the magnitude of this force?

SS
its not b

math
Lucia is hoping that Angela will buy her a geometrically interesting piece of land on which he will build a mansion. Lucia has said that she will only buy the land if it costs less than $4.00 per square foot. The plot shown below is listed for $453,175. Is Angela going to be ...

Science - Chemistry
Photosynthesis is an example of an endothermic chemical reaction. In this process, plants use the energy from the sun to convert carbon dioxide and water into glucose and oxygen.

Comm Tech
thins 100 percent ur the best

Math
There is a football field. Around the field is the section of a spectator. The edge of the football field is 5 meters distance from the outside edge of the section of the spectator. The section of the viewer is 130m in length and has a width of 85m. The use of these measures ...

physics(optics)
The critical angle between an equilateral prism and air is 45 degrees.if the incident ray is perpendicular to the refracting surface,then what happens?

math
game board 23 1/2 inches on all 4 sides= what will be the size of 64 squares on the board=

math
if the equation given is y^2-6y=24x+3, how do i out this equation into standard form, using complete the square as needed?

math
Please how did you get -28/3

Math
36

math
In a recent Math Duel, my team began by graphing 51x+24+75. If our opponents graphed a line parallel to ours, they might have graphed A. 17x+16y=25 B. 17x+8y=50 C. 34x+8y+50 D. 34x+16y=50

math
If the product of 1999 real numbers is -1998, at least how many of these 1999 real numbers must be negative? A. none B. 1 C. 1997 D. 1998

math
If x and y are reciprocals of each other, then their product always equals A. 1 B. x^2 C. y^2 D. 1/x^2

math
The number ? could be the sum of three consecutive integers. A. 0 B. 2 C. 4 D. 8

math
If w whistles cost c cents, how many whistles can you get for d dollars?

math
On a certain legislative committe, 3/8 of the committee members are Republicans. If 2/3 of the members are men and 3/5 of the men are Democrats, what fraction of the members are Democratic women?

math
If 8% of c is equal to 12% of d, which of the following is equal to c+d?

math functions
im correct is correct trust me is a liar

Math
thank you MS sue its d

algebra
5/2=×/7

math
Don't laugh at me lol...it says Jamal is 5 feet tall. One sunny morning he notices that he casts a shadow that is 2 feet long. If the school building casts a shadow that is 7 feet long at the same time, what is the height of the building?

Math Algebra
Jessica is 4 years younger than Jennifer now. In 10 years, Jessica will be twice the age that Jennifer is now. Find the present ages of Jennifer and Jessica

uga
Assume the z test statistic equals 0.99, find the the p-value if Ha:p> 0.50

Science
A hammer with a 500-g head exerts an average force of 810n on a nail speed as it drives the nail 4 mm into wall. What was the speed of the hammer head when it hit the nail?

Geometry
A tree on a 30 degree slope grows straight up. What are the measures of the greatest and smallest angles the tree makes with the hill?

math
Is 16.6 a rational number?

math
is the square root of 9 a rational number?

math
A Coast Guard ship patrols an area of 125 square miles. The area the ship patrols is a square. About how long is each side of the square? Round your answer to the nearest mile.

Economics
In relation to Economics, explain the difference between nominal data and real data? *if someone can help me understand this better, I would be greatful.

science
1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. A 7. D 8. B 9. B 10. A

Physics 1
Two balls have the same size and mass. One is hollow, the other one is solid. How would you determine which is which without breaking them apart?

Physics 1
If you see an object rotating, is there necessarily net torque acting on it? Explain

physics
jabu phuses a cart that is of mass 5kg with a speed of 1m,s she suddenly increase the force acting on the cart to move 2m,s for a distance of 50m (a)calculate the force causing the cart to speed up

Math
I don't know

Chem
1) Which solution will have the lowest OH- A) Na2CO3 B) NaHCO3 C) NaCl D) NaHSO4 E) NH4Cl 2) Which solution will be the strongest base? A) Na2CO3 B) NaHCO3 C) NaCl D) NaHSO4 E) NH4Cl 3) Which aqueous solutions are acidic? A) Na2CO3 and NaHCO3 B) NaCl and NH4Cl C) NaHSO4 and ...

Physics
A knife thrower throws a knife toward a 300-g target that is sliding in her direction at a speed of 2.30 m/s on a horizontal frictionless surface. She throws a 22.5-g knife at the target with a speed of 39.5 m/s. The target is stopped by the impact and the knife passes through...

Cybersafety and Photo Management ~CHECK MY WORK~
a a b d

science
A dog (canis familiaris) and a coyote (canis latrans) will readiliy mate in captivity and their offspring are healthy and fully fertile. Are we justified in saying they are distinct species? What might this tell us about the history of dogs and coyotes?

Physics
A music is played causing 82 dB. A baby cries causing 72 dB annoying the people around him by 123.7 m. What is the sound intensity level?

Physics
A skydiver falls in air reaching terminal velocity, he shouts to his friend at 2000 Hz. His friend receives it at 2355 Hz, what is the divers speed?

Physics
A simple harmonic pendulum has a period of 3.19 s and initial speed of 2.12 m/s. Find the length.

Physics
A rocket is fired with 9.37 km/hr, find the maximum altitude. (no air resistance)

Physics
Two organ pipes are imitating a sound of 12 Hz, one of them is 12 m long. What is the length of the other pipe?

Computer
How do i write a ratio into excel

7th Grade Math for Steve.. or Ms. Sue
number 4 is 3 not b other that that I got 100 percent

math
Will someone please help me solve this problem. Solve and Check 3x^2=2x=5

Physics
During a brown-out, the electric power company drops the voltage of the power line and the incandescent light bulbs in your house become dimmer. When this happens, the filaments in the bulbs operate at a lower than normal temperature, so a. their color is somewhat bluer than ...

Social Studies
Thank you .....I got it right...

Social Studies
How did Roosevelt’s response to German aggression toward Britain differ from his response to Japanese aggression toward China? I think it is C or D? A.He condemned the aggression toward China but not toward Britain. B.He condemned the aggression toward Britain but not ...

Math
3x – 7y < –21 how would I graph this? Please help.

PSYchology 220
D

Calc
if your questions are all involving the same subject, just post them under a single question

math
A kicker punts a football from 3 feet above the ground with an initial velocity of 47 feet per second. Write an equation that gives the height (in feet) of the football as a function of the time (in seconds) since it was punted. Find the height (in feet) of the football 2 ...

math
solve by completing the square x^2-3x=4 please show work

Math: Algebra 1
Thank you - 2 more :)

Math: Algebra 1
2. What is the solution of the system? 7x + 5y = 19 –7x – 2y = –16 A.) (2, 1) B.) (1, 2) C.) (7, 5) D.) (–7, –2) I think it is A.

Math: algebra 1
Thank you - can you check the other 2 that are submitted and not answered - thanks again

Math: algebra 1
6. In which quadrant does the solution of the system fall? y = x – 1 y = –3x – 5 A.) I B.) II C.) III D.) IV I think it is c.

Math: Algebra
1. Which method would be the simplest way to solve the system? 7x + 5y = 19 –7x – 2y = –16 A.) graphing B.) substitution C.) elimination D.) distributive I think it is C.

Math: algebra 1
3. Which method would be the simplest way to solve the system? y =1/2 x 2x + 3y = 28 A.) graphing B.) substitution C.) elimination D.) distributive I think it is B.

science grade 7
False

Science
Waht animals are in the Nile Delta? I already have crocodile & hippo. I need 1 more mammal, a type of fish, and an insect.

Chemistry
How many grams of KNO3 (molar mass = 101.103 g/mol) should be used to make 325.0 ml of 0.070 M solution?

math
45 divide by 9 + m x 3 = 23? Help??

Chemistry
A student reacted 5.33 grams of cobalt with oxygen gas and obtained 7.50 grams of cobalt oxide. Determine the empirical formula of this cobalt-oxygen compound based upon this experiment.

world geography
why are climates grouped by latitude?

Science(Chemistry)
HCL+Al=AlCl3+H2 What is the ionic equation,the spectator ions and the overall or net ionic equations?

Science(Chemistry)
Explain what would happen when bromine water is added to potassium iodide solution and what is its balanced chemical equation?

Science(Chemistry)
Mg+H2O=MgOH+H2 What is the ionic equation,the spectator ions and the overall or net ionic equations?

Science
ive got 2 questions: the star Vega is 25 lightyears away from us. if we sent a radio message to Vega, and another civilization on a planet circling that star answered us, in what year could we expect to hear a reply? why was it necessary to make radio telescopes so much bigger...

math
The probability that a voting-age adult in 2004 voted in the presidential election was 0.57. Five voting-age adults in 2004 were randomly selected. Find the probability that exactly 2 or the 5 adults voted in the presidential election.

Math
A bullet hole in the wall at height of 7'6 inches from the floor. Bullet passed through wall at angle 34 degrees. If they assume that the gun was fired from a height 4' above the floor, how far away from the wall was it when it was fired? (nearest inch)

Math
Find the perimeter of a right triangle which has a side 7 in. long and the angle opposite to it measures 37 degrees.

trig
sin theta = o/h that leaves adjacent side open a^2 + b^2 = c^2 3^2 + b^2 = 7^2 9 + b^2 = 49 b^2 = 40 b = srt 40 adj side now equals sqrt 40 tan theta = o/a = 3/sqrt 40 = 3 * sqrt 40/40

Biology
What is the importance of embryo polarity during cleavage?

Chem
I don't get it

Mixed numbers and improper fractions
3.6

grammar
Which is the correct verbal usage of the following sentence? I let it there while I stood and applauded or I left it there while I stood and applauded?

Geomtry
Five fences meet at a point to form angles with measures x, 2x, 3x, 4x, and 5x around the point. Find the measure of each angle.

Spanish 8th grade
I have to put these in the past tense-Are they correct? 1. Tú hablas por teléfono. Tú habaste por teléfono. 2. Nosostros bailamos mucho los fines de semana. This would be the same in past tense, I think?? 3. Tú y yo cantamos los domingos. ...

Math
Find the present value needed to have $ 1.00 compounded quarterly for 5 years at 6% using the formula (a) 74 ¢ (b) 75 ¢ (c) 76 ¢ (d) 77 ¢ (e) 78 ¢

pyshics
A small rock moves in water, and the force exerted on it by the water is given by the equation Fd = kv, where k is a constant. The terminal speed of the rock is measured and found to be 2.0m/s. The rock is projected upward at an initial speed of 6.0m/s. You can ignore the ...

chemistry
Calculate the concentrations of all species present in a 0.32 M solution of ethylammonium chloride (C2H5NH3Cl).

math
simplify 5/7 - 1/2 (1/3+3/7)

technology
how can you protect your own eletronic siginture?

11 U chemistry
Predict the products of a reaction between solid beryllium chloride and solid potassium,write the products in a balanced chemical equation also indicate what type of reaction this is.

HSM 220
what are thre ways human resources help support the strategic goals of human service organizations?

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. Next>>

Post a New Question