Posts by sally

Total # Posts: 1,314

  1. Math

    A milk company unconditionally guarantees that an unopened, properly refrigerated container of its milk will be fresh for 5 days after the date stamped on the carton. The company's data shows that unopened containers remain fresh on average for 6 days, with a standard ...
  2. Math

    A coin is tossed three times. Determine which of the following outcomes describe mutually exclusive events. a) A: all tosses are heads , B: all tosses are tails b) A: at least one toss is a tail , B: at least one toss is a head c) For both a) and b) find P(A or B) and P( A and...
  3. Math

    I am currently doing a question in which the equation is dN1/dt= -N1 + 0.1N1*N2 However, I am able to follow until the step of -N1(1 - 0.1N2) after that I'm not able to follow to the step of (-1)N1 (1-N2/10) Can someone please explain to me how we went from the second step...
  4. Psychology

    I’m having a hard time finding examples that are in the media that was broadcasted after the 28th of January 2018
  5. Psychology

    Good morning , earlier I had specified that I needed help developing a concept for my essay that has to be written . Briefly I’ll rexplain what I had mentioned in a prior post . I have to write an essay based on a psychology concept . Based on the concept of my choice , I...
  6. Psychology

    I have to write an essay on a psychology concept and I was thinking about writing my essay on the concept of conformity. However, my professor prefers that we use media examples that occurred after the 28th of January. This example is to be used to explain or rather show ...
  7. physics

    A rifle with a mass of 0.9 fires a bullet with a mass of 6.0 g (0.006 kg). The bullet moves with a muzzle velocity of 750 m/s after the rifle is fired. A. What is the momentum of the bullet after the rifle is fired? B. If external forces acting on the rifle can be ignored, ...
  8. Chemistry

    A solution is 0.20 M in Cd2+ and 0.20 M in Ca2+. NaOH solution is added slowly through a burette. Ca(OH)2 (s) <------> Ca2+ (aq) +2OH (aq) Ksp= 5.5*10^-6 Cd(OH)2 (s) <-----> Cd2+ (aq) +2OH (aq) Ksp= 2.5*10^-14 Calculate the concentrations of hydroxide ion, calcium ...
  9. CHEMISTRY

    A buffer was prepared by dissolving 0.40 mol of benzoic acid (Ka=6.3*10^-5) and 0.50 mol of sodium benzoate in sufficient pure water to form a 1.00 L solution. To this solution was added 30.00 mL of 2.00 M HCl solution. What was the pH of the new solution? C6H5COOH (aq) + H20...
  10. social studies

    thank you ms.sue
  11. social studies

    thank you those really helped me, 1. B 2. A Are those correct
  12. social studies

    what negative impact did gold and silver mining have in the west? A. Tent cities near the mines fostered criminals as long-term residents B. ghost towns were left behind after the mines stopped producing. C. mining camps were sources of many contagious diseases *** D. mass ...
  13. physics

    How much work in eV is required to bring three charges of 5.4x10-19C from a great distance apart to 3.76x10-8m from one another (at the corners of an equilateral triangle)?
  14. physics

    How much work in eV is required to bring three charges of 6.8x10-18C from a great distance apart to 5.04x10-9m from one another (at the corners of an equilateral triangle)?
  15. Math

    6
  16. Geometry

    The captain of a boat is planning to travel to three islands in a triangular pattern where one side of the side island is 75 miles and the other side is 32 miles. What is the possible range for the number of miles round trip the boat will travel? Answer: between 150 and 214 ...
  17. Math

    The minute hand of a clock is 6 cm long. How far does the end of the hand the hand of the hand travel in 35 minutes
  18. statistics

    In a game of dice, the probability of rolling a 12 is 1/36. The probability of rolling a 9, 10, or 11 is 9/36. The probability of rolling any other number is 26/36. If the player rolls a 12, the player wins $5. If the player rolls a 9, 10, or 11, the player wins $1. Otherwise...
  19. Chemistry

    At standard temperature and pressure (0?C and 1.00atm), 1.00mol of an ideal gas occupies a volume of 22.4L. What volume would the same amount of gas occupy at the same pressure and 30?C?
  20. Math

    What are the common and least common multiples of 8&12, 3&5, 7&11, 9&10, 24&36, 20&25, 42&14, 30&12?
  21. Math

    What are the least common multiples of 8 and 12?
  22. Math

    The expression 3 x n can be written 3n. Use n= 1,2,3 ..., 10 to evaluate the expression. Describe the set of ten numbers. Suppose the sequence continues ror values of n greater than 10. Do the numbers 12, 21, 30 or 210 appeae in the sequence?
  23. Geography

    In southwest asia most people live?
  24. social studies

    What role did yellow journalists play in the Spanish American War?
  25. Language Arts

    Oh I understand now. Thank You!
  26. Language Arts

    All of the following sentences are complex EXCEPT A) Even though acid rain can have damaging effects, few people know much about it. B) Acid rain has been studied as an environmental issue by the government since the 1970s. C) Since they erode statues and corrode steel ...
  27. Language Arts

    Yes! Thank you!
  28. Language Arts

    Which sentence uses a participial phrase? A) The fence, which was broken and dirty, looked terrible. B) Shutting out their opponent, the other team celebrated in victory. C) Swimming in the pool all day is my favorite way to spend the summer. D) I am pretty tired and not ...
  29. Geometry

    plz help me ASAP... PLZ PLZ PLZ
  30. Geometry

    M is the midpoint of AB and N is the midpoint of AC, and T is the intersection of BN and CM. If BN is perpendicular to AC, BN = 12, and AC = 14, then find CT. Diagram is at: goo.gl/j3cBCE
  31. Social grade 7

    The Europeans, in order to be successful living in North America, relied heavily on First Nation people. This is best shown by the ...... A. Assistance Europeans received incurring scurvy B. Development of many skills to survive life in the Canadian wilderness C. Assistance in...
  32. Social grade 7

    The Irish Potato Famine, unemployment, poverty, and the lack of farmland were some of the reasons why people immigrated to British North America. Thesee reasons are: A. Pull gators of immigration B. Push factors of immigration. C. All in a days work. D. The terms of the Treaty...
  33. math

    Find the slope of the line through (-9,-10) and (-2,-5) A. -5/7*** B. 7/5 C. 5/7 D. -7/5
  34. Math

    please
  35. Math

    Surface area of a square pyramid 11in 13in and 9in 11 height 13 slant height 9 base edge I keep getting the wrong answer its not 328.62 or 294.93 Square area of a cone 15 slant height 12 height 6 base
  36. Math

    Ohh lol! Thanks Ms.Sue!
  37. Math

    No.
  38. Math

    Oops sorry I added that all up wrong it's 10121.49.. I have to round that by two decimals but I don't think it can be rounded?
  39. Math

    I'm not sure what you are asking me...sorry I suck at math Ms.Sue
  40. Math

    Sorry for posting twice I have to round 7276.74 by two decimal places but I keep getting it wrong...
  41. Basic Math

    Surface area of a square pyramid 11in 13in and 9in 11 height 13 side? 9 base edge I keep getting the wrong answer its not 328.62 or 294.93 Square area of a cone 15 side? 12 height 6 base It's not 365.99 or 417.62 I don't need anything rounded...help please!
  42. Math

    LUNA IS CORRECT
  43. LAnguage arts

    It's A haha
  44. Science

    THANKS SMASHLEY
  45. Math

    Where did u get 20 from?
  46. Math

    650(1+.07/4)^68-1 Answer= 83698.54?
  47. Math

    James has set up an ordinary annuity to save for his retirement in 17 years. If his quarterly payments are $650 and the annuity has an annual interest rate of 7%, what will be the value of the annuity when he retires? 650(1+.07/4)^17-1 =.3430281149 .3430281149/(.07/4) =19....
  48. Math

    Oops, I entered it wrong. I would take 250[1+.075/2)^3-1 the answer would be 14986.93?
  49. Math

    Oh, okay So, I would take 250[1+.075/2)^36-1 =.9517958171 .951795171(.07/4) =50.76244358 650(50.76244358) =32995.56 and this would be the answer?
  50. Math

    250[(1+.075/2)^16-1] =.8022278066/(.075/2) =21.39274151 250(21.39274151) =5348.18 So, would 5348.18 by the answer?
  51. Math

    Andy has set up an ordinary annuity to save for his retirement in 16 years. If his semi-annual payments are $250 and the annuity has an annual interest rate of 7.5%, what will be the value of the annuity when he retires? How do I solve this equation? What steps do I take to ...
  52. math

    When sixty-five and fourteen hundredths is subtracted from eighty and forty-eight hundredths, what is the difference?
  53. American Government

    Question 7 is separation of powers and checks and balances.
  54. American Government

    its d
  55. alegbra

    Thank you!
  56. alegbra

    what are the next three terms in the sequence? 5,-9,19,-37,75, ___, ____, ____
  57. Algebra

    what are the first three terms of the sequence represented by the expression n(n-1)-4? n=1
  58. algebra

    Given the function rule f(x)=x^2-5x+1, what is the output of f(-3)
  59. trig

    Reiny 2+1/3*tan(theta)=2 How do you get 0? Thanks for your help.
  60. Trig

    2+1/3tan(theta)=2 I know that tan=0 0,180 But i don't know how to figure it out. Please help.
  61. Trig

    4=5+cos(theta)
  62. Trig

    Thank you Steve for all your help.
  63. Trig

    Solve equation for 0 less than or equal to theta less than 360. 3-1/5*tan(theta)=16/5
  64. social studies

    Is it A?
  65. Math (6th grade)

    How do I find the answer to 234 divided by 89 + 53 x 72
  66. precalculus

    show the correct notation for “The limit of x^2 - 1 as x approaches 3.
  67. precalculus

    Show an example where For n odd, the sign of the y-ters differ: (+) for the first expansion, (-) for the second. (For n even, the signs are the same.)
  68. precalculus

    Can you give an example as to how The expansion of (x + y)n and (x - y)n are different?
  69. precalculus

    How is the expansion of (x + y)n different to the expansion of (x - y)n ?
  70. precalculus

    How do you form the the rows of Pascal’s triangle?
  71. precalculus

    can you check my answer? Find the coefficient of the term a6b3 in the binomial expansion of the expression (a - 4b)9. ________________________________________ 5,376 344,064 -5,376 -344,064 answer: b
  72. precalculus

    Can you check my answers? 1.Find the 5th term in the expansion of the binomial. (2x - 4)8 -458,752x3 286,720x4 458,752x3 35,840x4 answer: d 2.Find the 3rd term in the expansion of the binomial. (x - 2y)12 264x10y2 1760x9y3 -264x10y2 -1760x9y3 answer:a
  73. precalculus

    Can you check my answers? 1.Use the Binomial Theorem to expand and simplify the expression. (2 - 3x)3 -27x3 + 104x2 - 36x + 8 -27x3 + 54x2 - 36x + 8 -27x3 + 8 -27x3 + 54x2 - 18x + 8 answer:b 2.Find the 5th term in the expansion of the binomial. (2x - 4)8 -458,752x3 286,720x4 ...
  74. precalculus

    can you check my answers? 1.Find the binomial coefficient. 12C3 1320 17740800 48 220 answer:d 2.Find the binomial coefficient. (10/7) 720 120 240 172800 answer:b 3.Which of the following is equivalent to 10C6? 6C10 16C10 10C4 10C10 answer:c
  75. precalculus

    How would you describe a proof by mathematical induction?
  76. precalculus

    Is my answer correct? Which of the following shows the correct first step to prove the following by mathematical induction? 3 + 11 + 19 + 27 + … + (8n - 5) = n(4n - 1) ________________________________________ 3 + 11 + 19 + 27 + … + (8 • 1 - 5) = 1(4 • 1 - 1...
  77. precalculus

    Is my answer correct? Find Pk + 1 if Pk = 7 + 13 + 19 + ...+[6(k - 1)+1] + (6k + 1) ________________________________________ 7 + 13 + 19 + …+[6(k - 1) + 1] + (6k + 1) + [6(k + 1) + 1] 8 + 14 + 20 + …+[7(k - 1) + 1] + (7k + 1) 7 + 13 + 19 + …+(6k + 1) 7 + 13 + 19...
  78. precalculus

    Is my answer correct, I am confused by this question? Find the second difference for the sequence. 7, 6, 7, 10, 15, 22, …. 1 2 3 5 answer: 2
  79. precalculus

    can you check my answer? 2.Which of the following shows the best next step to prove the following by mathematical induction? n!>2^n, n?4 1. When n=1 the formula is valid because 4!>2^4 24>16 2.Assuming that k!>2^k show that (k+1)!>2^k+1 (k+1)!=k!(k+1) a.k!(k+1)&...
  80. precalculus

    Can you check my answers? 1.Which of the following shows the best next step to prove the following by mathematical induction? 3^n>n*2^n, n?1 1.When n=1, the formula is valid because 3^1 1*2^1 3>2 2.Assuming that 3^k>k*2^k a.3^k+1>k+1*2^k+1 b.3^k+1>k*2^k+1 c.4^k&...
  81. precalculus

    Can you check my answer? Which of the following shows the best next step to prove the following by mathematical induction? 1+4+7+10 + + (3n-2)=n/2(3n-1) 1.When n=1, the formula is valid because (3*1-2)=1/2(3*1-1) (3-2)=1/2(3-1) 1=1/2(2) 1=1 A. You must show that 1+4+7+10...
  82. precalculus

    Can you check my answers? 1.Which of the following shows the best next step to prove the following by mathematical induction? 3^n>n*2^n, n?1 1.When n=1, the formula is valid because 3^1 1*2^1 3>2 2.Assuming that 3^k>k*2^k a.3^k+1>k+1*2^k+1 b.3^k+1>k*2^k+1 c.4^k&...
  83. precalculus

    Are my answers correct if not which are right? Find the second difference for the sequence. 7, 6, 7, 10, 15, 22, …. 1 2 3 5 answer:a Find first differences for the sequence in order from a1 to a5. Determine whether or not the series is quadratic or not. -1, -3, -1, 5, 15 ...
  84. precalculus

    Find Pk + 1 if Pk = 7 + 13 + 19 + ...+[6(k - 1)+1] + (6k + 1) 7 + 13 + 19 + …+[6(k - 1) + 1] + (6k + 1) + [6(k + 1) + 1] 8 + 14 + 20 + …+[7(k - 1) + 1] + (7k + 1) 7 + 13 + 19 + …+(6k + 1) 7 + 13 + 19 + ...+[6(k - 1) + 1] + (6k7 +1) + (6k + 2) answer:D What is ...
  85. precalculus

    For question 1 Find Pk + 1 if Pk = 7 + 13 + 19 + ...+[6(k - 1)+1] + (6k + 1) there isnt an option for the answer Pk = 7 + 13 + 19 + ...+[6(k - 1)+1] + (6k + 1) + (6k + 7) so I am confused as to which is the correct answer. for question 3 Which of the following shows the ...
  86. precalculus

    Find a quadratic model for the sequence. -4, -4, -3, -1, 2
  87. precalculus

    find Pk + 1 if Pk=2K-1/k!
  88. precalculus

    Find a quadratic model for the sequence with the indicated terms. 3, 3, 5, 9, 15, 23, ...
  89. precalculus

    Prove the inequality for the indicated integer values of n. n! > 2n, n ? 4
  90. precalculus

    Find Pk + 1 for the given Pk. Pk = 1 + 6 + 11 + … + [5(k - 1) - 4] + (5k - 4)
  91. American Government

    1. B 2. D 3. A i just got 100%
  92. Problem solving

    Place a counter over the children. Draw the counter. Dont not what im suppose to do though.
  93. Science PLEASE PLEASE HELP

    thank you
  94. Science PLEASE PLEASE HELP

    A then?
  95. Science PLEASE PLEASE HELP

    Will someone please help? i'm being very impatient, i know! but i really need this to be turned in!!!
  96. Science PLEASE PLEASE HELP

    Which of these statements about saltwater is correct? Saltwater freezes at a lower temperature Saltwater freezes at a higher temperature Saltwater does not freeze at any temperature Saltwaters freezing point depends on the temperature of the ocean floor***** PLEASE HELP ME
  97. Probability & Stats

    The probability that Pete will catch fish on a particular day when he goes fishing is 0.8. Pete is going fishing 3 days next week. 1. The probability that Pete will catch fish on exactly one day is: a. .008 b. .096 c. .104 d. .8 Please show work
  98. social study's

    B) the gradual end of the nomadic lifestyle
  99. LANGUAGE ARTS

    yeah they change up some of the andwers but anonymous will give you the general idea
  100. Math PLEASE HELP!

    Thanks!!!!