Posts by hannah

Total # Posts: 3,483

  1. math

    it says that is wrong
  2. math

    The given curve is rotated about the y-axis. Find the area of the resulting surface. y = 3 − x2, 0 ¡Ü x ¡Ü 4
  3. physics

    One mole of titanium (6 1023 atoms) has a mass of 48 grams, and its density is 4.54 grams per cubic centimeter, so the center-to-center distance between atoms is 2.60 10-10 m. You have a long thin bar of titanium, 2.4 m long, with a square cross section, 0.11 cm on a side. You...
  4. science

    A moon orbits a planet in the xy plane, as shown in the figure. You want to calculate the force on the moon by the planet at each location labeled by a letter (A,B,C,D). At each of these locations, what are (a) the unit vector r, and (b) the unit vector F in the direction of ...
  5. physics

    Match the process with the fundamental interaction responsible for this process. 1)A falling object slows down from a great speed to its terminal velocity. 2)An apple is held off the ground by the surface of a table.
  6. science pls help asap!!!

    Thank You Anonymous i got a 100% thank you so much!!
  7. Science

    1) A person roller skates down a street heading east. Which of the following would be true about friction in this scenario? a; friction does not affect the skates in the scenario b; friction pulls the skates wheels eastward c; friction pulls the skates wheels downward, toward ...
  8. Math

    Sam Sounds received a $320 discount loan to purchase a stereo. The loan was offered at 16% for 90 days. Find the interest in dollars and the proceeds for the following problem.
  9. H.E.L.P

    Thanks Josslyn I got a 100%
  10. Science help ASAP

    Thanks guys 1.D 2.B 3.A 4.A
  11. Chemistry

    Fuel pellets are replaced in a nuclear reactor when the U-238 content drops to A. 4% B. 6% C. 50% d. 94%
  12. algebra


    1.A 2.C 3.C 4.D 5.B 6.D 7.C 8.B 9.D 10.B 11.C 12.B 13.D 14.D 15.A 16.A 17.C 18.B 19. WORKPAD 20.WORKPAD I PROMISE THESE ARE CORRECT

    2. A point charge of +1.0 µC is moved in the direction of an electric field, and it has a change in electric potential difference energy of 10.0 J. What was the change in electric potential difference? 1 µC = 10-6 C (Points : 1) -1.0 × 10^8 V -1.0 × 10^...
  15. Math

    There are 92 boys. There are 14 fewers girls. How many are the girls are there?
  16. Language Arts

    Nevermind, i got it. You guys are slow
  17. Language Arts

    Please check answers! Choose the type of punctuation that is missing from the following sentence It's no wonder that Mark is tired after staying up all night. A. APOSTROPHE **** B. SEMICOLON C. COLON D. HYPHEN Can't you just see the look on his face when he finds out ...
  18. URGENT Physics help

    Thanks Jerome!!!!
  19. URGENT Physics help

    Positively charged Object A is brought close to neutral Object B but does not touch it. The two objects begin to attract each other. What is this process called? (Points : 1) grounding charge polarization conduction repulsion 4. How many coulombs could be in a lightning bolt...
  20. biology 6

    the giant anteater of south america, the giant armadillo of north america, the giant pangolin of Africa and the spiny anteater of Oceania share many characteristics. They all eat ants, have long narrow snouts, few teeth and large salivary gland, yet they do not share a common ...
  21. biology 5

    which of the following is correct? A. mitosis results in 4 identical daughter cells B. meiosis is used for the production of gametes C. cells go through two series of divisions in mitosis D. daughter cells produced by meiosis contain the same number of chromosomes as the ...
  22. biology 4

    one strand of DNA could be as long as a football field if it were stretched out lengthwise. One of the factors allowing DNA to fit inside the nucleus of a cell is its ability to: A. break apart into separate genes B. extend to form very long, thick molecules C. coil tightly ...
  23. biology 3

    the curled ears of the american curl cat are caused by an autosomal dominant allele. What are the chances of a heterozygous female and a homozygous recessive male producing offspring with curled ears?
  24. biology 2

    which organelle produces proteins? A. nucleus B. lysosome C. ribosome D. Golgi body
  25. biology

    Intravenous saline injections are often given as a treatment for severe dehydration. the concentration of saline (0.9% NaCI) in these injections is that same as that present in human cells. what would happen if pure water was introduced into the the body instead of saline?
  26. Chemistry

    For number 1, I was wondering how would you exactly link the structures together? In the form of tris and trans?
  27. Chemistry

    1. How would you sketch the probable products of the reaction of the cis and trans with each reagent other than AgNO3? _____ with en _____ with NH3 ____ with KSCN cis: trans: (NOTE: What are the differences between cis and trans and its formation?) 2. How exactly would you ...
  28. Language Arts

    1. A factory might EMIT A. Pollution B. Smokestacks C. Resources 2. How do the members of Don't Be Crude make a persuasive appeal? A. By embarrassing people B. By educating people C. By encouraging people D. by making people laugh 3. What did Gina Gallant NOT have to do to...
  29. econ

    In January 2012, one US dollar was worth 50 Indian rupees. Suppose that over the next year the value of the Indian rupee decreases to 60 Indian rupees to one US dollar. Suppose also that the price level of all goods and services in India, as measured in rupees, falls 20%, so ...
  30. Math

    answers A b b c b
  31. physics

    Astronauts in space cannot weigh themselves by standing on a bathroom scale. Instead, they determine their mass by oscillating on a large spring. Supppose an astronaut attaches one end of a large spring to her belt and the other end to a hook on the wall of the space capsule. ...
  32. physics

    A compact car has a mass of 1150 kg. Assume that the car has one spring on each wheel, that the springs are identical, and that the mass is equally distributed over the four springs. (a) What is the spring constant of each spring if the empty car bounces up and down 2.2 times ...
  33. physics

    The acceleration due to gravity on the moon is 1.62 m/s2. What is the length of a pendulum whose period on the moon matches the period of a 4.00-m-long pendulum on earth?
  34. Math

    How many possible combinations are there if a spinner with 4 sections is spun twice?
  35. Global Studies

    Oh yeah . I just re read. A?
  36. Global Studies

    Which of not following is NOT associated with El Nino? A. Fish that thrive in cold Pacific waters are driven away. B. Areas that usually have dry weather get heavy rains or are flooded C. Drought plagues certain peoples in South America D. All of the above are associated with ...
  37. Chemistry

    Heather is correct. Atta girl Heather. You da real mvp
  38. statistics

  39. Chemistry

    What is the percent by volume concentration of a solution containing 300.mL of isopropyl alcohol and enough water to give of solution?Which component is the solute and which is the solvent?
  40. speech

    do you have any examples?
  41. speech

    does a question of policy speech have to be on a law or policy? Or can It be persuading someone to do something (like volunteer, or encouraging them to graduate debt free)
  42. help with math!!!!

    Thank you so much can you help me with couple more?
  43. help with math!!!!

    Oh yeah sorry. i didn't see it. for number one it was 3x-y=19
  44. help with math!!!!

    Oh thanks ! and for number one that's how the equations was written
  45. help with math!!!!

    I don't get it. What do you mean?
  46. help with math!!!!

    Solve each system using substitution. Tell whether the system has one solution, infinitely many solutions, or no solution. 13. -x + y = -13 3x - 1 = 19 15. 1/3y= 7/3 x + 5/3 x - 3y = 5 17. 3x + y = -13 -2x + 5y = -54
  47. Please Help Me :( Science: Biology, Genetics!

    Please help me with science genetics questions? Thanks to all who answer!! :) 1. Chromosome pairs contain different versions of genes, which are called ________. 2. The process in which body cells are duplicated in order to grow and repair body tissues is called _____________...
  48. Science, Genetics

    -gives up-
  49. Science, Genetics

  50. Science, Genetics

    Anyone? :( Please ?
  51. Science, Genetics

    Please help me with science genetics questions? Thanks to all who answer. :) 1. Chromosome pairs contain different versions of genes, which are called ________. 2. The process in which body cells are duplicated in order to grow and repair body tissues is called _____________. ...
  52. Global Studies (Please help)

    for number one 1 was also thinking a, and number 3 a?
  53. Global Studies (Please help)

    1. Why are the Prairie Provinces known as Canada's breadbasket? (1 point) a. more than three-quarters of Canada's farmland is located there b. the people of these provinces love bread c. it has many famous bakeries d. that is the translation from the Cree name for it...
  54. trig

    a kite is flying at an angle of elevation of about 40 degrees. all 80 meters of string have been let out. ignoring the sag in the string, find the height of the kite to the nearest 10 meter
  55. Physics

    This exact queston is on my edenuity...thank you
  56. Math

    A wire to the top of a tower makes an angle of 52 with the le el ground. At a point 32 ft. Farther from the base of the toser and in líne with the base of the wire, the angle of elevation to the top of the toser is 21. What is the length of the tower.
  57. Science

    So all of them were right except the last one?
  58. Science

    1. How does groundwater cause erosion and deposition? a. When acidic water soaks into the ground, water dissolves limestone, resulting in the formation of caves. *** b. When a river overflows, it moves downhill, resulting in the formation of caves. c. When it rains, water ...
  59. world history 2

    Oh lol I hate school and I am definetly not good at it so...
  60. world history 2

    thanks ur a life saver lol and i have no idea how they caught up with Philadelphia and Boston lol
  61. world history 2

    plz hurry I only have 7 minutes to finish this.
  62. world history 2

    ok next Canal question. Who built the Erie Canal why and with what technology?
  63. world history

    could u guys plz help me with my other question called world history 2
  64. world history

    ok thanks guys ur awesome! :D
  65. world history

    who built the suez canal why was it built and what technology was used?
  66. Math

    Adult tickets for the school play cost $5 and student tickets cost $3. Thirty more student tickets were sold than adult tickets. If $1770 was collected, how many of each type of ticket was sold?
  67. Educational tech (Please check my answers)

    Which of the following terms refers to legal protection provided against copying, distributing, performing, or changing both published and unpublished works? a. Intangible property b. tangible property c. copyright****** d. intellectual property What is piracy? a. The use of ...
  68. Science

    Which of these statements about saltwater is correct? a. Saltwater freezes at a lowers temperature? b. Saltwater freezes at a higher temperature c. saltwater does not freeze at any temperature d. saltwater freezing point depends on the temperate of ocean floor***
  69. Chemistry

    Aerosol cans contain com- pressed gases that, when released, help propel the contents out of the can. Why is it important to keep aerosol cans from overheating?
  70. chemistry

  71. Language Arts

    Directions: Read the poem and answer the questions that follow. Fossil Flitting, flickering, flashing black, white, and a note of red passes beneath trees that were already old at the end of the Civil War. The lovely departed species announces its fearless refusal to cease to ...
  72. English

    What is the action verb for the following sentence- For this pottery they use two kinds of clay.
  73. Engish

    Never mind I got it.
  74. Engish

    True or false you can trust a dissembler? I do not understand it at all.
  75. Educational tech (Please check my answers)

    Ok thanks
  76. Educational tech (Please check my answers)

    They all seem correct to me.
  77. Educational tech (Please check my answers)

    1. Which of the following is an example of a print medium? A. a blog B. a newspaper C. A magazine's website D. All of the above *** 2. Which of the following is an example of a public service announcement, or PSA? A. a commercial advertising an unscented detergent B. a ...
  78. Multiple Choice HELP!

    Ya I think it is B.
  79. economics

    Real GDP per capita is relatively uniform across countries. Real GDP per capita varies greatly across countries. The disparity between wealthy countries and poor countries in real GDP per capita has become smaller over the last 1000 years. None of the above
  80. economics

    Which of the following accurately characterizes the distribution of real GDP per capita internationally?
  81. Education technologoy

    Charles sends Julia text messages every morning insulting her appearance and threatening to hurt her. He writes unflattering description of her on blog and on his own personal website a. identity theft b. cyberstalking c. online arguing d. cyberbullying **** What is the best ...
  82. econ

    When Joe started his job at the laundromat 5 years ago, his wage was $4.50 an hour. Today his wage is $6.50 an hour. If Joe started his job in the base year, and his real wage is the same as when he started, what is the Consumer Price Index today?
  83. econ

    True or false; 1.Lenders gain when inflation is higher than expected. 2. Lenders lose when inflation is higher than expected 3. real interest rates will never go negative 4. loan contracts specify the nominal interest rate. 5. if inflation is higher than the nominal interest ...
  84. ipc

    ^ it kind of brings together chemistry and physics into one class.
  85. ipc

    writeacher. ipc is Integrated Physics and Chemistry
  86. Science

    Growing Apples
  87. econ

    True or false; 1.Lenders gain when inflation is higher than expected. 2. Lenders lose when inflation is higher than expected 3. real interest rates will never go negative 4. loan contracts specify the nominal interest rate. 5. if inflation is higher than the nominal interest ...
  88. math

    how do you integrate 3-e^1?
  89. geometry

  90. Fractions

    Thank you,Damon!
  91. Fractions

    so,its 2/6?
  92. Fractions

    1/2 of the birds at a pet store are yellow. tara buys 1 of the yellow birds. then 1/3 of the yellow birds at the store are yellow. how many yellow birds were at the pet store before tara bought one? how can i explain it step by step in 3rd grade version
  93. Physics

    An egg is thrown nearly vertically upward from a point near the cornice of a tall building. It just misses the cornice on the way down and passes a point a distance 37.0m below its starting point at a time 5.00 s after it leaves the thrower's hand. Air resistance may be ...
  94. science

    B and D
  95. physics(online)

    Find the change in the force of gravity between two planets when distance between them is decreased by 12
  96. Science help please

    Are you referring to supernatural..... if so... you guys are EVERYWHERE
  97. science

    It's B.
  98. math

    Stephanie is working on a graph that represents the path of a roller coaster. The point (0, 840) represents the point at which the roller coaster first begins to drop at a constant rate. The point (15, 240) represents a point along the ride at which the roller coaster is still...
  99. physical Science

    6,451 calories
  100. English help

    From the words below supply the words needed to complete the sentences. Euphemism, opaque, evanescent, exacerbated exemplary, ornate 1. The OPAQUE window was replaced by a transparent one; the change, however rather than making the situation better, only EXACERBATED the ...
  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>