Posts by hannah

Total # Posts: 3,426

science/biology
introduction to cane toad

history
Greek language and Aramaic. ... the Pitinikas, the Andhras and the Palidas are other people under Ashoka's rule

check my answers please
what about the last one ?

check my answers please
1.)order the group of quadratic fractions from widest to narrowest graph. y=3x^2;y=5x^2;y=7x^2 a.)y=3x^2;y=5x^2;y=7x^2 b.)y=7x^2;y=5x^2;y=3x^2 c.)y=3x^2;y=7x^2;y=5x^2*** d.)y=2x^2;y=7x^2;y=3x^2 2.)the area of a play ground is 234yd^2. the width of the playground is 5 yard ...

Math Check my Answers please ?
1.)if an object is dropped from a height of 144 ft the function h(t)=-16t^2+144 gives the height of the object after t seconds. when will the object hit the ground? a.)1.5 seconds b.)3 seconds *** c.) 6 seconds d.)9 seconds 2.) the area of a play ground is 64 square yards. the...

Math
Please help ! 1.)a catapult launches a boulder with an upward velocity of 122 feet per second. the height of the boulder, h, in feet after t seconds is givin by the function h(t)=-16t^2+122t+10. what is the boulders maximum height ? and how long does it take the boulder to ...

biology
How does meiosis and fertilization in humans and other sexual reproductive organisms maintain the normal chromosomes number for each species?

math
If the bike wheel is rolled along the ground 10 inches, through what angle does the wheel rotate?

Algebra II
K=5

Algebra
A photo is printed on a 20-inch by 24-inch piece of paper. The photo covers 320 square inches and has a uniform border. What is the width of the border?

Prob/Stats
A survey revealed that 44% of movie goers will eat some amount of popcorn during a movie. If the next 17 movie goers are asked if they will eat popcorn during the next movie they attend, what is the probability that at least 8 will say they will eat popcorn during the next ...

math
The quotient for 20÷1/4 is 5. It wants to know which expression has the same quotient as 20÷1/4. A.1/2÷40 B.1/4÷20 C.15÷1/5 D.6÷1"10 None of these have the quotient of 5. So what are we doing wrong cause none have the choice of ...

English Literacture
In To Kill A MockingBird book by Harper Lee. What is the Boo Radley game? Who plays it and how do the different characters feel about it? In your response refer closely to the text to build a convincing argument.

History
Why do you think women and children remain the most vulnerable populations on the planet ? plez help me

Physics (Inside the atom)
A sample of radioactive isotope I is to be used for medical diagnosis of the kidneys. The isotope has a half-life of 8.0 days, and the sample is required to have an activity of 8 x 10^5 per second at the time it is given to the patient. Calculate the mass of the I-131 present ...

algebra
A family is building a circular fountain in the backyard the yard is rectangular and measures 6x by 7x and the fountain is going to be circular with a radius of 2x once the fountain is built what will be the area of the remaining yard?

Physics - sound
How can one recognise the beat frequency from a graph? Why is the beat frequency equal to the difference of the frequency of the two waves?

Statistics
Long form: 0.19 / (square root of n) = 0.01 multiply both sides by (square root of n) which gives you: 0.19 = (0.01) x (square root of n) divide both sides by 0.01 which gives you: 0.19 / 0.01 = square root of n both sides to the power of 2: (0.19 / 0.01)^2 = (square root of n...

physics
A car moves 3 kph. Car B which is 50 m ahead of Car A is moving at 6 kph. If car A accelerates by 5m/s/s, determine if the cars will collide.

science
A car moves 3 kph. Car B which is 50 m ahead of Car A is moving at 6 kph. If car A accelerates by 5m/s/s, determine if the cars will collide

PHYSICS
a student consumed a 0.23 kg of juice with 115 calories per 1.15 serving. How much work you must perform to remove these calories?

geometry
. In , AD and BE are the altitudes to BC and AC respectively. If AD = 8 cm, BC = 10 cm and AC = 12 cm, find the length of BE.

Mathematics
How would I differentiate y = 4cos(2x)cos(3x) u = cos(2x) u' = -2sin(2x) v = cos(3x) v' = -3sin(3x) This is all I have so far

PHYSICS
A CHILD CONSUMED .23 KG OF JUICE WITH 115 cALORIES PER 1.15 SERVING. HOW MUCH WORK MUST PERFORMED TO REMOVE THESE cALORIES?

PHYSICS
im sorry , there is no unit indicated in 1.15 and the calories is with the small c :)

PHYSICS
A CHILD CONSUMED .23 KG OF JUICE WITH 115 CALORIES PER 1.15 SERVING. HOW MUCH WORK MUST PERFORMED TO REMOVE THESE CALORIES?

Chemistry
How does salt hydrolysis work between sodium hydroxide and lactic acid in a titration?

Maths
How do you derive: 2cos(3-2x)?

history
was the murder of Franz Ferdinand the main cause of ww1 Due on 24/2

ELA
The magistrate uses a riddle to decide the case because he wants to give a fair chance to both the farmer and the shepherd.

math
the answer if 5

Chemistry: stoich
4. Suppose that an excess of propane, C3H8 , burns in 320 g of oxygen, How many moles of water will be formed? C3H8 + 5 O2 --> 3 CO2 + 4 H2O (1 point) 6.02 E 23 moles 1600 moles 4.0 moles 8.0 moles

Chemistry
5. How many grams of iron oxide can be produced from 2.50 g of oxygen reacting with iron, according to the following equation? 2 Fe (s) + 3 O2 (g) -->2 Fe2O3(s)

Chemistry
5. How many grams of iron oxide can be produced from 2.50 g of oxygen reacting with iron, according to the following equation? 2 Fe (s) + 3 O2 (g) -->2 Fe2O3(s)

Algebra
In a right triangle, one angle measures x degrees where sin x degrees= 5/8. What is the value of cos (90 degrees-x) ?

physics
Given that A= 4.00i(hat)+ 10.0j(hat)and B = 3i(hat)-5.00j(hat), find the magnitude and directions(i.e., angle with respect to the +x axis) of C= A+B magnitude = 8.6 I cant find out how to find the angle

Math
There are 5 chairs in a row, and three people. In how many ways c an you place the people on the chairs? (each person must occupy exactly one chair, so that two chairs will remain free).

math
The salary scale in three school districts are as follows, for a teacher with a master’s degree: District P: $30,000 plus $1500 for each year of experience District Q: $30,000 plus $1750 for each year of experience District R: $28,000 plus $1750 for each year of ...

Math
In which step is the error? Step 1: Let x = 1 and y = 1. Step 2: By substitution xy = y^2. Step 3: Multiplying both sides by -1, -xy= -y^2. Step 4: Adding x^2 to both sides, x^2-xy=x^2-y^2. Step 5: Factoring, x(x-y)=(x+y)(x-y). Step 6: Dividing both sides by x-y, x=x+y. Step 7...

physics
A blue car pulls away from a red stop-light just after it has turned green with a constant acceleration of 0.2 m/s2. A green car arrives at the position of the stop-light 7.5 s after the light had turned green. What is the slowest constant speed which the green car can ...

Math
@Ms.Sue please help

Math
The ramp shown below is used to move crates of fruit to loading docks of different heights. When the horizontal distance AB is 12 meters, the height of the loading dock, BC, is 4 meters. What is the height of the loading dock DE? A. 12m B. 8m C. 9m D. 15m My answer is 9 is ...

Science
When you turn on a battery powered flashlight you transform... 1) heat into light chemical energy 2) chemical energy into electrical energy and light 3)heat into chemical energy and light 4) electrical energy and light energy into chemical energy

Chemistry
Write the equation for the dissolution of NH4NO3 in water. If 4.98 mol of NH4NO3 are dissolved, how many total moles of ions are produced?

math
the supplement of an angle is 20 degrees less than 3 times its complement. find the ratio of the supplement to the complement.

Social Studies
geariga please check

Social Studies
Which of the following state program areas consumes the largest part of the executive budget? (1 point) human services education *** natural resources transportation 2. Which state department is responsible for mental health-related issues and welfare? (1 point) human services...

Chemistry
Would there be any effect on the amount of precipitate in the experiment if tap water containing calcium ions is used instead of deionized water to dissolve the reactants. Assume that Na2CO3 is present in the excess.

check my english pleaseee
1.)the storm *remains* a threat to the costal village a.)action verb b.)linking verb** c.)direct object d.)indirect object. 2.)which of these is a direct characterization of ted from " my brothers keeper " a.)im your kids brother five years younger than you are and ...

Maths
How do you factorise 2x^2 - x - 1

Math
please help!! which number is the solution of x/4=-5? a. 20 b. 1.25 c. -1.25 d. -20

math
where Amanda lives the sales tax is 7%. Amanda paid $35 in sales tax on a new stereo. what was the price of the stereo?

Math
are these answers correct. 1. c 2. a 3. d 4. b 5. d 6. b 7. b 8. c 9. d 10. b 11. c 12. d 13. a 14. d

Math
3(y+2) for y = 3 a. 21 b. 18 c. 15 d. 12 simplify 3+6y-2y+4 a. 4y+7 b. 8y+7 c. 6x-6 d. 9x-4 simplify 2(3x-2)+3x a. 9x-6 b. 6x-4 c. 6x-6 d. 9x-4 which number is the solution of x/4=-5? a. 20 b. 1.25 c. -1.25 d. -20 what is the solution to 12x=240? a. 20 b. 1.25 c. -1.25 d. -20 ...

Math
3(y+2) for y = 3

Math / Fractions
it's 8 because if you skip count by 2 or 4 you say "8"

Physics
Imagine a landing craft approaching the surface of the moon of a distant planet. If the engine provides an upward force (thrust) of 2890 N, the craft descends at constant speed; if the engine provides only 2200 N, the craft accelerates downward at 0.36 m/s2.

Math
To pass a course with a C grade, a student must have an average of 70 or greater. A students grades on three tests are 63, 76, 67. Find what score the student must get on the next test to get a C average or better

Math
Two ocean beaches are being affected by erosion. The table shows the width, in feet, of each beach at high tide measured where 1995 is represented by year 0. Western beach width Dunes beach Year number (in feet) width (in feet) 0 100 20 5 90 45 10 80 70 11 78 75 12 76 80 15 70...

Social Studies
oops sorry, the question is how would voters most likely react if political leaders raised taxes by 50% ?

Social Studies
A. they would not make any changes in their behavior. B. They would demand more public goods and services. C. They would stop voting in elections. D. They would not re-elect the leaders. i think A.

Social studies (check please!)
NVM i think its 1, check plzs

Social studies (check please!)
Which of these goods or services is paid for with federal taxes 1 community roads 2 military bases 3 public universities 3 police protection 3 Is correct

Social Studies
XYZ Gaming Inc. Wants to invest in some new goods to raise it's overall productivity. Which of these would be the best choice? Bigger desks for workers -- Faster Internet Service -- (Correct!) -- A new lunchroom -- Health training for employees --

Social Studys
ms sue

Science
The man lifted the 15 pound weight 2 feet above his head. How much work was done?

math
a bakery sells bagels for $0.85 each an muffins for $1.10 each the bakery hopes to earn $400 each day from these sales. Write an equation that represents the total amount the bakery would like to earn selling bagels and muffins each day. (sorry I have no idea how to do this...

physics
A 48-kg box is being pushed a distance of 7.5 m across the floor by a force Upper POverscript right-arrow EndScripts ⁢ whose magnitude is 185 N. The force Upper POverscript right-arrow EndScripts ⁢ is parallel to the displacement of the box. The coefficient of ...

Physics
Starting with an initial speed of 3.86 m/s at a height of 0.480 m, a 1.78-kg ball swings downward and strikes a 4.75-kg ball that is at rest, as the drawing shows. (a) Using the principle of conservation of mechanical energy, find the speed of the 1.78-kg ball just before ...

Physics
The moon is a satellite that orbits the earth at a radius of 3.85 × 108 m. The mass of the earth is 5.98 × 1024 kg. What is the orbital speed of the moon?

Science
How does the direction of the electric current, moving across a battery powered device, differ from the direction of travel in the AC current sent to homes and businesses

Science
Thank You

Science
Batteries are made of two metals with different electron affinities. What does the phrase “electron affinity” mean and how does this affinity affect the voltage of the battery

Science
Thxs Julio

Physics
Two newly discovered planets follow circular orbits around a star in a distant part of the galaxy. The orbital speeds of the planets are determined to be 36.0 km/s and 50.6 km/s. The slower planet's orbital period is 7.78 years. (a) What is the mass of the star? (b) What ...

Physics
A "swing" ride at a carnival consists of chairs that are swung in a circle by 11.5 m cables attached to a vertical rotating pole, as the drawing shows. Suppose the total mass of a chair and its occupant is 204 kg. (a) Determine the tension in the cable attached to ...

Math
An art teacher has a box of pencils. 1/10 are green, 1/2 are blue, 1/4 are orange, and the remaining 45 are red. How many pencils are orange?

English
Please check my answers. Which of the following sentences is punctuated correctly ? On January 1, 2000, many people thought that the new millennium would bring the end of the world,but it didn't ******** On January 1 2000, many people thought that the new millennium would ...

chem
X would be too high because the product would weigh more since it wouldn't be completely dried.

Physics
A person is trying to judge whether a picture (mass = 2.37 kg) is properly positioned by temporarily pressing it against a wall. The pressing force is perpendicular to the wall. The coefficient of static friction between the picture and the wall is 0.760. What is the minimum ...

Physics
A rocket blasts off from rest and attains a speed of 53.8 m/s in 17.4 s. An astronaut has a mass of 67.2 kg. What is the astronaut's apparent weight during takeoff?

Physics- PLEASE HELP!!
Add together these vectors: V1= 60 Newtons at 45 degrees N of W; V2= 5Newtons at 30 degrees S of E Is it 62.25N@40.50 S of E??

Quick english check
Is 1 ponderous? Is 4 homogenous? Is 9 wary? Is 10 alloyed?

Quick physics check
Add together these vectors: V1= 60 Newtons at 45 degrees N of W; V2= 5Newtons at 30 degrees S of E Is it 62.25N@40.50 S of E??

Physics help
A plane flies 230 mph at 60 degrees north of west for 2.5 hours. Answer the following questions. A. How far did it travel total? B. How far west did it go? C. How far north did it go? D. How fast did it go west? I don't know how to do this problem :(

Statistics
The second question is 0.754 because of this equation: (10C5)= (0.5^5)(0.5)^5 = 0.246 P(E')= 1-P(E) = 1-0.246 = 0.754

Math
Translate two thirds of the sum of r and 9 plus the product of 8and s

College Algebra
The monthly cost in dollars from producing x units of an item is given by the cost function C(x)=2x^2-160x+18400. How many units will result in the minimum cost? I do not know how to start this problem. Thank you for your help!

Physics
A 45 kg girl is sitting on one end of a see-saw, 0.6 m away from the the pivot pt. How far away form the pivot pt must a 60 kg boy sit on the other side in order for the see saw o be balanced?

Physics
a uniform meter stick is at rotational equilibrium when 220 g is suspended at 5 com, 120 g is suspended at 90, and the support stand is placed at the 40 cm mark what is the mass of the meter stick?

HELP
M = 2497

Conversions?
1. 41.06 km 2. -30

Math
Change the function below into standard form (y = a cos[b(x-h)]+k) then give the vertical shift. y = (cos[2x-π])/3 is this right: y = 1/3 cos[2(x-π/2)]+1/3 vertical shift: 1/3 up

Social Studies
I got 8/8!! 1 is D

Social Studies
Okay so is 1. D?

Social Studies
Is 3. C and 6. A and 1. A?

Social Studies
1. What do colonialism and imperialism both require? A. one country giving money to another B. 2 countries sharing resources** C. 2 countries working together D. one country ruling another country 2. What did West Africans trade to North Africans in exchange for salt? A. ...

math (please)
There is a 60% that your math teacher will give a pop quiz tonight and, due to the fact that you have a soccer game, there is an 85% chance you will not be able to do your math homework. You decide that you will do the homework if the probability of there being a pop quiz and ...

Math
or 2 could be D?? and 1 could be C?? anyone?

Math (Please Help)
..

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>