Posts by anon

Total # Posts: 2,825

Science 6th grade Earth's day and night ANSWERS
Queen Elsa is right

Science 6th grade Earth's day and night ANSWERS
The answers are correct.

science(check answers)
a d b c

science(check answers)
thanks emily <3

science(check answers)
THANKS EMILY <3

science
An atom of sodium-23 (atomic number = 11) has a positive charge of +1. Given this information, how many electrons does it have? How many protons and neutrons does this atom have?

science
A hydrogen atom has one proton, two neutrons, and no electrons. Is this atom an ion?

Probability
Anyone know answer to 2?

Geometry
In baseball, the length of the path between each pair of consecutive bases is 90 feet. The paths form right angles. How far does the ball need to travel if it is thrown from home plate directly to second base? A. 90 feet B. 127.3 feet C. 135.7 feet D. 180 feet

English
lmao wtf

MATH
I agree with tbetzz

MATH
But why would you subtract the 576 and 144. and plus to find the circumference you were supposed to times the 576 by pi and the 144 by pi

Physics
its 54.7 km/s

RATIO
dezz nuts

Geometry
A trapezoid has a perimeter of 14 feet. What will the perimeter be if each side length is increased by a factor 7? A. 21 feet B. 98 feet C. 196 feet D. 686 feet This one is def B correct?

Geometry
A rectangle has an area of 6 square meters. What will be the area of the rectangle if each side length is increased by a factor 5? A. 11 square meters B. 30 square meters C. 125 square meters D. 150 square meters I think the answer is B

Geometry
Is it D?

Geometry
A rectangular prism has a base that is 5 cm by 7 cm and a height of 12 cm. If all dimensions are doubled, what happens to the volume? A. When the dimensions are doubled, the volume is twice the original volume. B. When the dimensions are doubled, the volume is three times the ...

Geometry
A triangle is enlarged by a factor of 3. The perimeter of the new triangle is 36 feet. What could be the lengths of the sides of the original triangle? A. 3 feet, 4 feet, and 5 feet B. 1.5 feet, 1.25 foot, and 1.25 foot C. 2 feet, 0.5 feet, and 1.8 feet D. 4 feet, 4 feet, and ...

Geometry
The circumference of a circle changes from 20 to 4 after a dilation. What was the scale factor of the dilation? A. 1/25 B. 1/5 C. 5 D. 25

Geometry
A circle with a radius of 1/2 ft is dilated by a scale factor of 8. Which statements about the new circle are true? Check all that apply. A.The length of the new radius will be 4 feet. B.The length of the new radius will be 32 feet. C.The new circumference will be 8 times the ...

Geometry
What is the height of a cylinder with a volume of 384π cubic inches and a radius of 8 inches? Round to the nearest tenth of an inch.

Geometry
A cylindrical water tank has a diameter of 20 feet and a height of 15 feet. How much water is needed to fill the tank?

Science
did you ever find the answer

Science
I got 100% 1/ true 2/ D 3/ B 4/ D

social studies
DON'T BELIEVE ight!!! I just failed 0-7

social studies
wait are they actually???

math- calculus
You will often see proj (Vector a onto Vector b) written as projb⃗ a⃗ .Show that projb⃗ a⃗ =(a⃗ ⋅b⃗/ b⃗ ⋅b⃗ )*b⃗ .

Physics
a)5368 N b)5.5 s c)15.24 m d) 2.74 s

Science One Question! Help ASAP!!!
Fluttershy you're stupid. "You're" = You are. It would be Your opinion. Your Research. Don't try to act smart if you don't know the difference between you're and your.

Science One Question! Help ASAP!!!
I agree ! ^

physics
(a) A car with a mass of 950 kg is moving to the right with a constant speed of 1.45 m/s. What is the total force on the car? (b) What is the total force on the car if it is moving to the left?

math
A stairway runs up the edge of the pyramid. From bottom to top the stairway is 92 m long. The stairway makes an angle of 70° to the base edge, as shown. A line from the middle of one of the base edges to the top of the pyramid makes an angle of elevation of 52° with ...

Black Death
I have to do a powerpoint on the Black Death. Where can I find the best information to write about it?

SCIENCE HELP ASAP! :)
those answers are wrong, I got 40%. Yayy now I'm failing

Social Studies
ANONYMOUS IS CORRECT 100%

Geometry
Is it B?

Geometry
How does the volume of a rectangular prism change if the width is reduced to 1/10 of its original size, the height is reduced to 1/4 of its original size, and the length is reduced to 2/3 of its original size? A. V=1/120lwh B. V=1/60lwh C. V= 2/3lwh D. V=3/4lwh

MATH
David wants to reduce a rectangular image on his computer so that the new image has 25% of the area of the original image. How should David modify the image? Justify your answer.

MATH
Drew has a rectangular postcard that is 6 inches long and 4 inches wide. He uses a photocopier to enlarge it, so that the length and width are 1.5 times as long as those of the original postcard. Explain how the perimeter and area change.

Geometry
Thank you so much oh my god

Geometry
How does the volume of a square pyramid change if the base area is quadrupled and the height is reduced to 1/9 of its original size? A. V= 1/27Bh B. V= 4/27Bh C. V= 2/9Bh D. V= 4/9Bh

Geometry
but that's not a choice. A. 1/6 B. 1/3 C. 3 D. 6

Geometry
The volume of a square pyramid is equal to _____ times the volume of a cube where the bases are the same, but the square pyramid is half the height of the cube.

Geometry
If a cylinder’s radius and height are each shrunk down to a third of the original size, what would be the formula to find the modified surface area?

Calc
Find the coordinates of the point on the curve xy=6 in quadrant I where the normal to the curve passes through the origin.

calc
The slope of the tangent to the curve y=f(x) is given by (1/9)(x^2)(y^2). The curve passes through the point (3,1). Find the value of y when x=3*cubedroot(3).

Calc
it wasn't a typo.. how did you get 10?

Calc
Let f be the function that contains the point (-1,8) and satisfies the differential equation dy/dx=10/(x^2+1) (a) Write the equation of the tangent to f at x=-1. (b) Use your equation in part a to estimate f(0). (c) We know that the integral from -1 to 0 of 10/(x^2+1) equals ...

science
Oh Baka why don't you just leave them alone, if they're "cheating" why would you make an account on here?

Geometry
Andrea has a yard shaped like parallelogram ABCD. The garden area, parallelogram EFGB, has an area of 105 ft. If Andrea wants to sod the rest of her yard, how many square feet of sod should she order? A. 765 ft B. 840 ft C. 945 ft D. 1,515 ft

Math :-)
Explain why knowing the height is needed when finding the perimeter of a right triangle.

Geometry
Maria is making a stained glass window in the form of a kite. The width of the window must be 15 in., and she only has enough stained glass to cover 60 in. What should the height of the window be? A. 4 in. B. 6 in. C. 8 in. D. 12 in.

Classical mechanics
Hi juanpro is there other classical mechanic. I might want to join too.

Plz, plz help! SS
Whats that Nicole M??

english/writing
does my thesis statement make sense? is it clear? any suggestions are welcomed In "The Love Song of J Alfred Prufrock," T.S. Eliot used Prufrock to symbolize modern man's fruitless struggle to find self-worth, love, and insecurities of owns appearance. thank you! :D

biology
"ide","ite","ate"

algebra
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ second answers should be A B D B

algebra
Some of the test on connections have different questions if your number 3 is "What is the factored form of k^2+kf-2f^2." then your answers will be A B B B if not its A B B B

Business/ Computers
Hello I'm doing a powerpoint on the history of computers for business but I just have to look for people. Do you mind giving me a website that would be perfect to find all these people? 1. Blaise Pascal 2. Wilhelm Schickard 3. Christopher Sholes 4. George Stibitz 5. ...

math
IF YOU GO TO CONNECTIONS ACADEMY AND ARE ON LESSON POLYGONS AND ANGLES THEN USE GRAY'S ANSWERS. HE IS 100% AND IF YOU DO NOT GO TO CONNECTIONS ACADEMY THEN THESE ANSWERS MAY NOT BE RELIABLE.

math
TAYLOR ISN'T RIGHT I GOT 2/11 :(

math
YOURE ALL IDIOTS GDI JUST GIVE THE ANSWERS AND GO!!!!!

math
I am a math teacher for grade 8 and you are wrong completely off. B C A B A C D C B D C

math
Kat is not right, i got 1/10. here are the correct ones 1) B 2) A 3) C 4) D 5) B 6) D 7) C 8) A 9) A 10) C 11) Essay.

math
I'm confused, is he right or wrong?

Science (Chemistry)
After submitting the answer, this is what I received as feedback. The system is marking that the amount of moles of precipitate was incorrect, although when I did the problem originally I got the same number that you did. I am just posting this feedback for future reference, ...

Science (Chemistry)
A student mixes 35.0 mL of 2.82 M Pb(NO3)2(aq) with 20.0 mL of 0.00221 M Na2C2O4(aq). How many moles of PbC2O4(s) precipitate from the resulting solution? What are the values of [Pb2 ], [C2O42–], [NO3–], and [Na ] after the solution has reached equilibrium at 25 °...

Science (Chemistry)
A student mixes 35.0 mL of 2.82 M Pb(NO3)2(aq) with 20.0 mL of 0.00221 M Na2C2O4(aq). How many moles of PbC2O4(s) precipitate from the resulting solution? What are the values of [Pb2 ], [C2O42–], [NO3–], and [Na ] after the solution has reached equilibrium at 25 °...

Social Studies (Ms. Sue)
What would you consider to be the start of the Civil Rights Movement? I'm not badgering, I'm just curious.

science
Write a balanced equation to describe the following reactions: a) C14H30 is cracked to produce ethene, hydrogen and one other compound b) C16H34 is cracked to produce ethene and propene in a 2:1 ratio and only one other compound

Science
its a

math
72 scored higher than 85% 8 scored lower

science(check answers)
Its C lol

math
The problem is how the question is worded is not physically possible to do with 1 cake and 8 EQUAL pieces. Stupid common core math is ridiculous.

URGENT Physics PLEASE help
5. A 1,600 kg car is moving south at 24 m/s. What is its momentum? (Points : 1) 66 kgm/s south 66 kgm/s north 38,000 kgm/s north 38,000 kgm/s south Question 6. 6. The velocity of a 150 kg cart changes from 6.0 m/s to 14.0 m/s. What is the magnitude of the impulse that acted on...

Science
Kiki is right

Science
Planet D. Gravity and Inertia. The Moon would move in a straight line.

permutation and combination
The game of euchre uses only the 9s, 10s, jacks, queens, kings, and aces from a standard deck of cards How many five-card hands have at least two red cards?

math
8 Quarters + 3 Dimes + 7 Nickels = 21 coins he uses 16 coins 21 - 16 = 5 he used 8 Quarters, 3 Dimes and 5 Nickels therefore he has 2 Nickels left

permutations with identical items.
how many four letter arrangements are there for the word Mattawa?

math
* :)

math
your welcome ")

math
12/12 - (3/12 + 2/12) 12/12 - 5/12 = 7/12 therefore there are 7 green marbles

Data Management
what is the probability that either a heart or a face card (K Q J) is chosen but the Q of heart is missing from the deck?

Data Management
a couple is planning to have seven children. what is the probability that at least 3 of the children will have a birthday in the same month

Data Management
if mike does homework today the probability that he will do it tomorrow is 0.8. the probability he will do it today is 0.7. what are the odds that he will do it both today and tomorrow

Data Management
there is a six sided die, number 1- to 6. what is the probability that it it take exactly two tries to roll a 4? what is the expected waiting time until and odd prime number is rolled?

Physical Science
a d d b

Science
Fuyuko is correct. D B B B

Science
All of your answers are correct except for Question 6. The answer should be B (wide, dark areas and strange spots and ridges)

Spanish
Can somebody help with my Spanish review? Combina lógicamente las palabras de vocabulario de las dos columnas. a. la caza b. el boxeo c. penalizar d. el/la jinete e. la cancha f. transnochar g. el campamento h. los naipes 1. el arco y la flecha (A) 2. la tienda de campa...

Tech ed
Lesson 1 answers acceptable use policy 1.B 2.A 3.D 100%

Math! Please Help!
Reiny got it right

URGENT! PLEASE HELP QUICK PHYSICS
Summarize two observations that are contrary to the predictions based on Newton’s laws but that confirm Einstein’s explanation of gravity. Indicate how the predictions based on Newton’s theory differ from Einstein’s.

Math! Please Check My Awnser!
Thea^ is right and 7. is A

Damon
I've spent 4 hours to solve it as the result question a is done, but i'm a russian teenager, that is going to attend the uneversity, and unfotunately, i don't know how to solve it with non-constant friction koff.

World History
What were the crusades? What motivated most Europeans to join the crusades?

Proofreading
Well SMS was my middle school and now we're in high school and we don;t even go to the same one

Proofreading
tomorrow is my friend's birthday and she's turning 15 so I'm writing her a birthday card and I was wondering if I did any mistakes (I'm going to now write it on the card). Happy Birthday Sarah, You were definitely one of the few people in SMS who managed to ...

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. 16
  13. 17
  14. 18
  15. 19
  16. 20
  17. 21
  18. Next>>