Posts by Stephanie

Total # Posts: 1,243

gen chem II
At what temperature does the average speed of an oxygen molecule equal that of an airplane moving at 560 mph?

UT
At STP a sample of neon gas occupies 502 cm3. How many moles of neon gas does this represent? answer in mols

math
how can you tell by looking at the coordinates of a point whether the point is on the x axis or y axis?

algebra
how can you tell by looking at the coordinates of a point whether the point is on the x axis or y axis?

Spanish 3 preap
I am curently using ser vs. estar. Can you tell me when I am suppposed to use these?

algebra
find an equation of i line given the slope and one point on the line m=2;(3,2)

algebra
A tiger can eat food that weighs up to 15% of its body weight. If a tiger can eat 75 pounds of food, how much does a iger weigh? Write and solve a percent proportion>

geometry
the vertices of a triangle are p(2,8, q(-8,-7)and r(5,-6). name the vertices of the image refected in the x-axis?

4th grade algebra
Christina has 1 less than 3 times as many bottles of nail polish as her sister, Lucia. They have a total of 25 bottles. How many more bottles does Christina have than Lucia?

math
Julie has a mystery number. When she divides the mystery number by 5, the remainder is 1 When she divides the mystery number by 6 the remainder is 4 When she didvides the mystery number by 7 the remainder is 6 What is the smallest number that could be Julies mystery number?

Algebra
(3/10)x-3=6

business finance
a bond that has $1,000 par value (face value) and a contract or coupon interest rate of 11.5%. The bonds have a current market value of $1,126 and will mature in 10 years. the firms marginal tax rate is 34%. what is the cost from this bond debt is __%

Ap Chemistry
A 100.0 mL aliquot of 0.200 M aqueous potassium hydroxide is mixed with 100.0 mL of 0.200 mL of 0.200 M aqueous magnesium nitrate.

math
Order each set of numbers from least to greatest. 0.27,0.56,0.212, 0.563, 0.276, 0.5

Geomatic Sequence
find the fifth term in the sequence a1=-4a2=8a3=-16 can you guys help me

elementary school math
Which of the following symbols could you use to complete this number sentence? Explain your reasoning. .= + < # - > 7,000+800+9. 7,000+900+8

linking verbs
Is were a linking verb in this sentence? The chidren _were_disappointed when the game was cancelled.

elementary math
Which of the following symbols could you use to complete this number sentence? Explain your reasoning. = + < - > 7,000+800+9. 7,000+900+8

math
Hand stay that 546 can be represented by 53 tens and 16 ones. Us she correct? Explain.

math
What would be the simplest form of these numbers?:7/12,8/21,14/35

Math
what is 90 rounded to the greatest place?

Chemistry
That's already scientific notation!! You had your answer and you didn't even know it!!

Math
Light travels at 3.0x10^8 meters/seconds. A light-year is the distance light travels in one year. Given that there are 3.15x10^7 seconds in one year, how many meters are in a light year?

Math
Solve the equation for x. 30x+10x=40=16x+8

math
Use the associative property of multiplication to analyze the equation. (6X13)x8=zx(13x8) what is the value of z? a. 1 b. 6 c. 8 d. 13

math
A is the answer

math
Which equation demonstrates the commutative property of addition? a. 2x+y=y+2x b. 2x+y=2x+y c. 2x+y=2(x+y) d. 2x+y=y+(2+x)

math
The Great seto Bridge in Japan is 9,368 meters long. A bicyclist riding across the bridge can travel 500 meters in 1 minute. A person walking can travel 100 meters in 1 minute. How many minutes shorter is the bicycle trip than the walk?

health
D is correct

English
These answers are my answers, they might not be the correct answers though. Keep in mind...I might be wrong. 1.a 2.c 3.c 4.b 5.c 6.d 7.d 8.b 9.a 10.a 11.b 12.a 13.d 14.d

health
me too

math
Two trains heading toward each other are 400 miles apart. One train travels 15 miles per hour faster than the other train. If they arrive at the same station in 5 hours, how fast is each train traveling?

Science
Determine the pH of a .10M solution of KA, the potassium salt of HA. For HA, Ka=1.0x10^-5

Chemistry
Need help to identify 10 facts about the reaction that can be read in this equation: 2AgNO3 (aq) + PbBr2 (s) --> 2AgBr (s) + Pb(NO3) 2 (aq) I had already balanced the equation original was AgNO3 (aq) + PbBr2 (s) --> AgBr (s)+ Pb(NO3) 2 (aq)

PHI 103
U need to attempt to put the questions with ur answers on the forum and someone will verify if you are right. Do five questions with answers on each forum. No one is just gonna do your homework for you! U pay all that money to go to school, you gotta learn!

Biology
Questions for Exam 1 for Concepts in Biology 12 edition

Government
Which of the following is NOT a reason for holding congressional investigations? A) to focus public attention on an important issue B) to oversee the executive branch and its operations C) on executive order from the President D) to gather information i need help

Research and Writing
I am trying to write an internal memorandum and must analogize two cases first. I cannot get it straight in my head what the process it for making the analogy! HELP!!

Math
The Little Thrifty Market has a parking lot with dimensions 125 feet by 210 feet. How many square yards is that?

College Physics
A wheel of radius 0.398 m is mounted on a frictionless horizontal axis. The rotational inertia of the wheel about the axis is 0.0576 kg·m2. A massless cord wrapped around the wheel is attached to a 0.790 kg block that slides on a horizontal frictionless surface. If a ...

Physics
A 3.1 kg ball is tied to a string and swung in a horizontal circle at a speed of 7.2 m/s. the radius of the circle is 2.2 m. What angle does the string make with the horizontal? What is the tension in the string?

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
thank you !!

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
find the angle between these lines [x,y,z] = [3,4,1] + s[-1,5,-2] [x,y,z] = [8,5,-9] + t[2,3,-6]

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
(y-(5π/3 - 3/2) = (1 - (3√3)/2)(x-5π/3) like that ? :(

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
thank you so much steve! for b) (y-(5π/3 - 3/2) = (1 - 3√3/2)(x-5π/3) is the square root for the whole 3/2 or is it just root 3 OVER 2.

Calculus exam review, PLEASE HELP!!
for each function, determine the equation of the tangent line to the graph for the indicated value of the variable. a) y = 3cosx + 4sinx + 1 , when x = pie b) y = x - 3cosx , when x = (5pie)/3

Geometry
Ida plans to construct a square showing exact measurements of the sides. Which combination of tools would best help Ida construct the square?

History
Wow... I have seen many things answered by Sue.... she is a great help. Nobody expects anyone to remember every single thing, however, she only wants to help not just give the answer away. In life there wont be a sue hanging over your shoulder laying all of lifes answers in ...

Chemistry
Complete combustion of 7.00 g of a hydrocarbon produced 21.4 g of CO2 and 10.2 g of H2O. What is the empirical formula for the hydrocarbon?

statistics
Yes, when the sample size is larger than 30, you assume a normal distribution instead of using the student's t distribution.

science
What 2 things do plants need to grow and thrive?

reading
choose the most effective thesis sentence from the following: A) I learned a valuable lesson B) Life is full of valuable lessons. C) The saying " Honesty is the best policy" is a valuable life lesson. D) Valuable lessons are important in life

PHI 103
Grading Summary These are the automatically computed results of your exam. Grades for essay questions, and comments from your instructor, are in the "Details" section below. Date Taken: 8/17/2012 Time Spent: 25 min , 48 secs Points Received: 10 / 10 (100%) Question ...

Math
Max builds rail fences.for one style of fence each section uses 3 vertical fence posts and 6 horizontal rails.how many rails does he need for a fence that has 27 posts

social studies
After world War ll the world's two powerful nations were the United States and _____.

math
√x^5/√x^2 change to exponential notation, then simplify. assume it is positive.

math
What is the product of 6.28 x 0.095

math
Find the product 3/2 x 4/5 =

math
Write an algebraic expression. Tell what the variable represents. Callie paid money to the kennel to board her cat for 13 days.

World War 1
well i know that, obviously. but what other conflicts would it have caused??

World War 1
can someone describe the alliances germany had during World War 1?.. and what would happen if these alliances were broken?

Music
You should do Domino by Jessie Jay. It's an AWESOME song!!!

World War 1
wait tabby, what do u mean tell serbia to deal with its own problems. the germnas were never allies with them

World War 1
what are your other opinions about the alliances of germany? in german point of view?

World War 1
any other ideas of peace proposals?

World War 1
all i could think of is to break the alliance, tel russia if they attack austria hungary they will declare war on russia, n to just tell austria hungary to tell serbia to giv the land

World War 1
In the mind of germany, what could have been some possible peace proposals so world war 1 would not have occured?

History-world war 1
In the mind of germany, what could have been some possible peace proposals so world war 1 would not have occured?

capitalization
Should country be capitalized in the sentence: On Monday,September e, our country will celebrate Labor Day?

Language Arts
I can't figure out the answer to this question. Which book would not help you find information about the planet Mars. A. Visitors from Mars. B. a history of Mars. C. U.S. Robots on Mars. D. A Journty to Mars Aboard Spaceship Spirit. I think the answer is A. Visitors from ...

calculus
Evaluate the integral: 37/x^3-125

math
james said that it would cost him $6.55 per day to ski each of the five days if he bought a weekday pass. Why is his answer incorrect? type of ticket cost days used weekday $327.50 mon-fri

Accounting
The Ritz Manor is a popular seaside resort. A double room costs $220 for one night. To reserve a room, guests must pay one night’s stay in advance. On each floor of the hotel, Vendalite Company operates vending machines with energy bars, juices, and other snacks for ...

pharmacology
which is the least accurate system for measuring medicine?

social studies
How did the civil war affect the north? How did it affect the south?

social studies
The South was known as the__________. The North was known as the__________.

social studies
Who led each army in war? South_____________ North Winfield Scott

Chemistry
The solubility of a substance is 12.0 g per 100.0 g of water at 60 C. How many grams of the substance can crystallize from a saturated solution that contains 200.0 g of water at 60 C if the solution is cooled to 20 C?

physics
Planet X has the same mass as earth, but its radius is only half as big. How does the gravity on this planet compare with the gravity on our planet earth?

Pysics
:) gremlins inhabit my keyboard!

Pysics
Planet X has the same mass as earth, but its radius is only half as big. How does the gravity on this planet compare with the gravity on our planet earth?

Chemistry
i don't believe so. i've never done a problem like this and i'm not even sure where to start

Chemistry
What volume of 0.867 M solution is required to make 3.50 L of a solution with pH of 12.5?

Calc....
(-.379, .516)

social studies
I need help in evaluating 2nd grade social studies standards according to Arizona Academic standards.

math
Dara is trying to determine whether a figure is a polygon or not. Her teacher told her that figure is closed,but nothing about the shape of the figure. What else must Dara know to be sure if the figure is a polygon ?

Finance
Which of the following is true regarding financial instruments? A) Common stock typically cost less than Debt B) Stock has limited liability C) Common Stockholders have a senior claim over Debt Holders D) Debt holders have voting rights E) Common dividend payments are senior ...

Finance
When a company’s executives purchase securities of their company and disclose it to the public: A) It is considered illegal B) This strategy is considered a Flight to Quality C) The market does not react D) It is generally seen as a positive sign for the company E) It is ...

math
The answer is B.

Finance
I think the answer is D

Finance
Which of the following is true about hedge funds? A) They are heavily regulated B) Hedge fund investments are more liquid than mutual fund investments C) Most of the hedge fund managers receive very poor compensation D) The major portion of hedge fund's fees is based on ...

Finance
You want to buy a stock. There are man dealers you can buy it from, so you lok at their bid-ask spreads. hich dealer do you prefer? A) Dealer 5: 88-91 B) Dealer 1: 90-93 C) Dealer 3: 91-92 D) Dealer 4: 88-94 E) Dealer 2: 89-90

Business
Regarding the question I posted about performance if you agree or don't agree why?

Business
" performance can't be measured , so any effort to link pay with performance is a fantasy. Difeerence in performances are often caused by the system, which means the organization ends up rewarding the circumstances. It's the same thing as rewarding the weather ...

science
A piston pump containing 2 liters of nitrogen gas at 3000 psia (absolute) pressure empties its entire contents into a 10 liter pressure container. Before the transfer of gas the 10 liter container already contained nitrogen gas at 100 psia (absolute) pressure. Assuming ...

science
Thank you for your assistance! =)

science
A 70 liter tank containing an ideal gas at a pressure of 40 atmospheres is connected by a valve to a 30 liter tank of an ideal gas at 70 atmospheres. The valve is opened slowly and the gases in two tanks mix. Assuming the temperature throughout is constant, what is the final ...

Chemistry
How much HCO2H is obtained by reacting 3.0g of FeS, 1.60g H2S, and 1.60g CO2 if the reaction results in a 47.0% yield? I know that I need to the molar mass of each which FeS-3.2/87.9=0.036 H2S-1.6/34.1=0.047 CO2-1.6/44.0=0.363 I just don't know other step I have to go ...

Social studies
Name the tenants of a democratic society, or describe the belief system of democratic societies

Algebra 1
I need some help with Direct linear variation. I had tooken a test, and one of the questions on there said " Which equation represents a direct linear variation?" The answers were A ; y = 1/x B ; y = x + 2 C ; y = x squared D ; y = 1/2x . I choose B . But now it says...

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. Next>>