Posts by Star

Total # Posts: 174

Chemistry
Some hydrogen gas is collected over water at 20.0 Cel. and the levels inside the container is the same. The partial pressure of hydrogen is 742.5 torr. What is the barometric pressure as the time the gas was collected. My answer is 742.5 torr = 17.5 torr = 760 torr. Am I ...

chemistry
Thanks

chemistry
If the standard atmosphere (1atm) is equal to 1.013 25 X 10fifth exponent. Then How do I put 7,66.3257 to expotent notation. Thanks

chemistry
How do I round 7,366.3275 to an exponent. My answer is 7.37 x 10 to 7th power am I right. Thanks

Chemistry
My question: 4a1+302--2A1203 Which reactant is limiting if 0.32 mol A1and 0.26mol oxygen is available. My answer is 0.228 is missing

math
A movie theatre sells two types of tickets: adult and child. On Tuesday, the theatre sold 100 adult tickets and 70 child tickets and made a total of $1,100. On Wednesday, the theatre sold 50 adult tickets and 50 child tickets and made a total of $625. How much is an adult ...

Social Studies Lesson 1 Unit 7
Thanks Xerano!

history
1.b and 2.a are correct.

history
1.b and a are correct.

Math
Thank you! :) How would you do this problem though?

Math
I don't understand how to do this, I would appreciate if someone could help explain. Two of the factors of ax^2+bx+c are (2x-2) and (x+5). Which is one of x-intercepts of y=ax^2+bx+c? Choices: -2 -1 5 1

Science
For those searching up essay questions, DO NOT COPY IT WORD FOR WORD. Reword what it says, and make it your own answer.

Language Arts
Percival Graves is right!! 100% on the Lesson 18, Unit Review, Unit 3!

Language arts
Butthole on a stick is right!!! I got an 13/13 on the practice.

Ms. Sue PLZ HELP!!!(science)
1.C 2.B 3.A 4.B 5.D 6.D 7.C 8.D 9.D 10.B Answers are 100%!! Thank you guys!!

physics
A feather is dropped onto the surface of the moon. How far will the feather have fallen if it reaches the surface in 9.00 seconds? Given: g on moon = –1.63 meters/second

math
1/6

Science
thank you

Algebra 2
for the functions f(x) = 5x +50 and g(x) = 1/5x -10 evaluate both f(g(x)) and g(f(x)). Are these functions inverses? do you put them into each other?

Computers
Answers for Educational Technology lesson!!!! 1. B 2. B 3. A I got a 3/3!

math
1 4/6

personal finance
As a college senior, Jessica was offered a new credit card that allowed her to take a 10% discount on the first month's purchases. She accepted the offer and made purchases that totaled $156.19. How much did she owe after the discount was deducted from the $156.19?

Calculus
Average value of f(x) = e ^ 4xsquared on the interval [-1/4,1/4]

Microsoft Excel
25*27 19+5+309*2 25*(27 19 + 5 )+ 309 *2 (25*27 19 +5 +309)*2 (25*27 19 +5 +309)*2 25*(27 19 +5+309*2 result of 778

Language Arts 8
The answers are correct! 1. A 2. C 3. A 4. C 5. C 100%!!!

Art
The answers 1. D 2. A 3. C Got 100%! I wouldn't lie about this if you're a connexus student and taking Lesson 2 in Art of Unit 4!

math
A piece of stick is 65cm long. How much less than a metre is its length? I know that 100 cm = 1 m So I minus 65 cm from 100 that equals to 35

Maths
18/60*100=30 To make sure the answer is correct you can check if it answer is right by 18/30*100%= 60%

science pls help asap!!!
Thanks! I got 8/8

business
Within an organization, the first step in human resources planning is?

Business
B - Internet

Physics
A person pushes with a horizontal force of 25 N 4kg block, initially at rest on a horizontal table, a distance of 3m. The coefficient of kinetic friction between the block and table is 0.35. determine external work on the block-table system. the energy dissipated by friction ...

Science check my answers
Anonymous is right got a 100%

math
2 ones, 48 tenths and 5 hundreds =

science
Boo's answers are right thanks so much

Finance
34000

Math
What are the answers? I need them desperately!!!

Math
what is 996587*968547*6584/85

Chemistry
Element L has an average atomic mass of 54.2488 amu and is composed of two isotopes. The first has a mass of 55.2036 amu and makes up 41.030% of a standard sample. What is the mass of the second isotope? I under how to get average atomic mass but not sure how to get the second...

math x
0.051367

grammar
Phiilidelphia is located in Pennsylvania. It is located on the Delaware River. (combine the sentences with a phrase)

Chemistry
If Chelcy and Allyson reacted 2.55 grams of Mg with excess hydrochloric acid (HCl), how many grams of MgCl2 will they theoretically produce? Mg(s) + HCl (aq) → H2 (g) + MgCl2 (aq) ?g MgCl2

Chemistry
How many moles of P4O10 can be produced with 8.084e-001 moles of the limiting reagent?

geometry
A regular pentagonal pyramid has a side length of 4 mm, an apothem that measures 3 mm, and a height of 4.1 mm. What is the volume of the pyramid?

us history
I need your view on "Do you think the development of the New Word would've still taken place if it wasn't for Columbus' selfish motives?"

chemistry
the volume of a gas at 273 degree cels and 2 atm pressure is 5L. What would be its volume at 0 degree celsius and 1 atm pressure ?

physics
two forces of 10N and 7N respectively are applied simultaneously to an object . The minimum value of their resultant is, in newtons?

physics
of the following the largest quantity is a] 0.047 cm b] 47x10-4 cm c] 4.7x 10-4 cm d] 0.00047x10^2 cm e] 0.000047x10^6 cm

physics
its given in question that keep in mind the topis mass defect and then i got the options a) 4g b) less thn 4g c)more thn 4g d)8g

physics
if the mass of two particals is 2 gms each then when they combine to form a nucleus hw much will be the mass of nucleus ?

chemistry
plz help me

chemistry
i dnt understand which is number of moles i knw 60 is urea bt hw to calculate i dnot knw

chemistry
what is the molarity of a solution containing 1 mole of urea per litre of the solution ? Hw to solve this

ALGEBRA
Adams' plan. 2 3 3 2

physics
a man 60 kg skating with a speed of 10 m/s collides with 40 kg skater at rest and they cling to eachother. Find the loss in kinetic energy?

chemistry
plzzzzz ans ma question

chemistry
an engine operating between 100 degree celsius and 0 degree celsius takes 453.6 k cal of heat. The usefull work done by it is ? plz teach me the way of calculating it

chemistry
how will know the hydroxide concentration for a solution with a pH of 10 at 25 degree celsius?

chemistry
how we know that 1 mol of cabr2 is 199.89 ?

chemistry
plz ans ma question i am in a big trouble with chemistry

chemistry
how to calculate molar concentration of a 500 millimeter solution that contains 20 gram of CaBr2 ?

physics
if a period is doubled, than the length of the pendulum should be ? A) increased by root 2 b) quartered c) quadrupled d) halved e) doubled

biology
the gene for eye colour is located on ? a) x chromosome b) y chromosome c) both a and b d) non of them

biology
which of the following cannot cause change in gene pool a) mutation b) migration c) meiosis d) genetic drift

chemistry
an ideal gas in a closed inflexible container has a pressure of 6 atm and a temperature of 27 degree celsius . What will be the new pressure of the gas of temperature is decreased to -73 degree celsius? a) 2 atm b) 3 atm c) 4atm d) 8atm e) 9atm plz teach me the method also

chemistry
m getting k as 0.03465 m doin k =0.693/40x2 so m getting k as 0.03465

chemistry
m doin as k=0.693/40 and m just gettin an different ans

chemistry
stil i didn't get the ryt ans hw to calculate t1/2. Wats the ans ?

chemistry
a radioactive material is undergoin nuclear decay. After 40 minutes, 25% of the sample remains. What is the half life of the sample? Pls say the formula how to calculate it a)10 mins b) 20 mins c) 40 mins d)80 mins e) 160 mins

chemistry
6/27 = p1/-73 ths are the values which m getting frm question bt stil the last ans is like 438 which is obviously wrong

chemistry
m not getting the right answer am getting a different ans

chemistry
an ideal gas in a closed inflexible container has a pressure of 6 atm and a temperature of 27 degree celsius . What will be the new pressure of the gas of temperature is decreased to -73 degree celsius? a) 2 atm b) 3 atm c) 4atm d) 8atm e) 9atm plz teach me the method also

physics
what u mean it wil be the same as wat ?

physics
a 20 ohm and 60 ohm resistors are connected in series to a DC generator. The voltage across the 20 resistor is 80 volts. The current through the 60 ohm resistor? A) 1.0A B) 5.0 A C) is about 1.3 A D)4.0 A E) cannot be calculated

physics
an object is placed 10 cm from a concave spherical mirror whose radius of curvature is 12 cm. What is the distance of image a) 5cm b) 10 cm c)15cm d)20cm e)24cm

physics
i dno that's y m posting it here

physics
an electron moves with constant speed at right angles to a uniform magnetic flux, if the flux density were doubled, the force on the electron would be A) unaffected B) reduced to one month C) halved D) doubled E) quadrupled

physics
if a stone at the end of a string is whirled in a circle, the inward pull on the stone A) is known as the centrifugal force B) is inversely proportional to the speed of the object C) is inversely proportional to the square of the speed D) is proportional to the speed E) is ...

Management
All the above answers are correct except for #25. The correct answer is C.

algebra 2
x^2-4x-32=0 solve by factoring

Math
1. A colony of bacteria grows exponentially according to the function where N is measured in grams and t is measured in days. N(t)=100e^0.045t You may use graphical method or algebraic method. Please show work if algebraic or show the graph if graphical method - round to 2 ...

chemistry
What is the concentration of NaOH? using this solution (0.04756 M (i think its stand for Molarity) H2SO4) what is the concentration of NaOH in 10.00 ml of a solution, titrate to an end point using 24.22 ml of acid? formula that was given is (H2SO4 + 2NaOH --> Na2SO4 (aq) + ...

Science
Helium gas is added to a ballon already partially filled with helium gas the balloon inflated because the

Science
Which of the following statements describes the most serious , long term , environmental damage produced by oil spills in the ocean ?

geography
The answer is Increased

American History
In the election of 1912, Teddy Roosevelt's Bull Moose Party platform was built around what he called the?

science
a 600 kg toy car moving at 3 m/s collides and hooks up with a 900 kg toy car at restand they move off together. What is their final velocity?

Calculus
FIND THE LIMIT As x approaches 0: tan 5 x/sin 25 x

Math
solve for x, where x is a real number. (x^2)+3x-4=14 Please show me the steps im missing one and i cant figure out what

Math
when a problem asks for domain and range which is which?

Calc AB
(x+y)^3 expand

Calc AB
(1/(x+h))-(1/x) ..simplify

fractions
line up together and shade 2 parts in for 2/5 and for 6/15 shade in 6 parts for 6/15

Pronoun Pratice
Ok I see know. Thank you so much for your time!

Pronoun Pratice
Is the sentence "that (all) credit cards are evil" correct? is it the correct use of a pronoun?

Pronoun Pratice
I have written a paragraph about credit cards using at least five different pronouns. Could you please look over it and let me know if you see any errors, if my pronoun use is correct and if the sentences are complete. If you have any input about how a sentence can be improved...

Calculus
The average value of f(x) = e ^ 4xsquared on the interval [-1/4,1/4]

English
Thank you both! I appreciate your time

English
Is this sentence correct or am I missing a comma? Is there a way to rewrite it so that it sounds better? I have learned how to properly write a complete sentence and to avoid run ons and fragments.

Grammar
Great! Thanks again for your time!

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. Next>>