Posts by M

Total # Posts: 1,389

  1. ELA

    Thanks, Writeacher. :)
  2. ELA

    Both the road not taken and O captain! My captain! are analogies. White a paragraph comparing the authors' use of analogy. I need an example on this so I know what to do and how to. A little Help would be nice if ya have the time.
  3. math

    Find the projection of the line 3x – y +2z – 1 = 0, x +2y – z = 2 on the plane 3x + 2y +z = 0.
  4. Math

    @Ms. Sue. The problem is, I don't know which operation I should do. I cant think straight right now
  5. Math

    Susan's mother filled her car's gas tank at the gas station. She bought 48.3 L, and her bill was $37.43. What was the price of the gas in cents for each litre? Explain your answer.
  6. science

    When a space shuttle was launched, the astronauts on board experienced an acceleration of 19.0 m/s2. If one of the astronauts had a mass of 60.0 kg, what net force in newton’s did the astronaut experience? Be sure to include your units.
  7. Science

    actually i think the answer is b
  8. Science

    Which of the following best describes the velocity of an object? 5 m east 28 m/s 5m/s2 35 m/s east****
  9. Math

    Woah!!!!! 100%!!!!! Thx bruh
  10. Science

    An object with a mass of 4.5 kg is accelerating at a rate of 2m/s². What is the effect of doubling the force (on the same object) on the rate of acceleration? The acceleration will not be effected. The acceleration will be half of what it currently is. The acceleration ...
  11. History

    Thank you! :)
  12. History

    I need help on how to describe the role that Texas' Location had in the Civil War. Could you give me a link to an article or something that could help? I've gone back in my text and can't find anything, but I'll go check again just in case I missed something.
  13. History

    Briefly describe the role of Texas' location in its involvement in the Civil War. Then, describe how that in involvement may have differed if Texas had been located farther east.
  14. History

    Thank you
  15. History

    Ok, I read my text and I'm pretty sure the answer is B.
  16. History

    I think its either B or C.
  17. History

    why did galveston suffer more direct effects of the civil war than other texas cities? Galveston was located near the cotton-growing region of Texas The Union blockade brought it into direct contact with enemy groups Union soldiers wished to end trade between Texas and Mexico ...
  18. History

    Thank you! :)
  19. History

    Is it A?
  20. History

    The Radical Republicans gained two-thirds control of both the U.S. Senate and the House in the fall of 1866. They were then able to pass Reconstruction Acts that placed the control of Reconstruction under Congress and the United States Army. Under the Reconstruction Act, Texas...
  21. History

    What was the most significant political effect of Reconstruction plans on Texas? Texas rejoined the United States Carpetbaggers shaped politics in Texas Texas was overseen by many different governors Two main Unionist groups which different viewpoints formed
  22. History

    Thank you. :)
  23. History

    Ms. Sue?????
  24. History

    Ok, Reread it and Think the correct answer is C.
  25. History

    Ok, I read the article and I think the answer is D.
  26. History

    What caused the Radical Republicans to reject Presidential Reconstruction? It kept the Southern states separate from the Union for too long It provided too much government assistance to African Americas It was too easy on the Southern secessionists It was unfair to former ...
  27. Criminal Investigation

    Which of the following is not a provision of the exclusionary rule for illegally obtained evidence? A. Good faith exception B. Inevitable discovery doctrine C. Computer errors exception D. Self-incrimination clause My answer is B
  28. Criminal Investigation

    Which is not a key factor in the use of reasonable force when making an arrest? A. The crime committed is severe. B. The suspect poses an immediate threat to others safety C. The suspect has a criminal record D. The suspect is attempting to flee I'm pretty sure the answer ...
  29. Criminal investigation

    When a bomb is suspected of being planted in a room, how is a search for the bomb generally conducted? A. By dividing the room into quadrants, then sweeping one quadrant at a time B. By type of material : metal object are inspected first, then plastic, then all others C. By ...
  30. Criminal Investigation

    Criminal investigation help please Discuss the searching sweep methods that should be employed when attempting to locate a bomb or Booby trap.
  31. Criminal Investigation

    Thank you! This helps a lot!!
  32. Criminal Investigation

    I am having a hard time finding a good article.
  33. Criminal Investigation

    Use the Internet to locate a news article on search and seizure. Ensure that you document the citation information. Analyze the article and identify the legal concepts followed or not followed in the situation, ensuring that you address the following questions in some way in ...
  34. Sociology

    Please check my answers. 1. All societies use technology, but the chief characteristic of postmodern societies is technology that increase the ability to A. Use fossil fuels more efficiently B. Analyze information, communicate, and travel* C. Employ more people in the primary ...
  35. Sociology

    I think I'm leaning more towards B
  36. Sociology

    Soot plays an important role in climate change, but ______ is still the leading cause of Earth's changing climate. A. acid rain B. nitrous oxide C. carbon monoxide D. carbon dioxide I can't decide between B and D
  37. Sociology

    The tropical rain forest is the most diverse ecosystem in the world. The extinction rates of organisms are on the rise because A. rain forests receive too much rain B. human are destroying the rain forests C. rain forests are not receiving enough rain D. global warming is ...
  38. Sociology

    Okay thank you!
  39. Sociology

    I think 6 is A, 7 is B, and 8 is C. Those were the ones that I was second guessing myself on
  40. Sociology

    Please check my answers. 1. Population growth is an issue because A. sociologists cannot track all the social groups that arise. B. infrastructure within cities is insufficient. C. it goes hand in hand with lowered life expectancy. D. natural resources are limited.* 2. Renee ...
  41. Sociology

    Please check my answers. My answers have * by them. 1. In _______, citizenship in the society automatically makes a person a member of the religion. A. churches* B. sects C. ecclesia D. cults 2. Jews, Christians, and Muslims all believe in one God who, as creator of the ...
  42. Sociology

    A religious group that is at odds with the dominant religion and culture and is usually headed by a charismatic leader is a A. cult B. cell C. ward D. sect My answer is A
  43. Sociology

    Jews, Christians, and Muslims all believe in one God who, as creator of the universe, is concerned about each individual's action and will hold each individual accountable for them. In this sense, Jews, Christians, and Muslims all share the same A. beliefs B. religion C. ...
  44. Sociology

    Yes I did read the text thank you very much. I'm just a little confused and was asking for some help, not for a bunch of rude people to come and tell me that I haven't read my text book when I in fact, have read my text book.
  45. Sociology

    Based on social trends and research, sociologists predict which of the following about the future of family and marriage? A. Marriage will continue because it is nonfunctional. B. Cohabitation (without marriage) will not increase. C. Families will struggle with the ...
  46. Sociology

    Your parents own their own business and they do very well financially. They are very independent and take responsibility for all of their business and personal costs. Based on the information provided, which political party are your parents a member of? A. independent B. ...
  47. Sociology

    Thank you!
  48. Sociology

  49. Sociology

    What is a key element in democracy? A. Self-determination B. Selfishness C. Violent D. Heredity
  50. Sociology

    A rational-legal authority figure would most likely be someone like a A. war chief B. principle of a school C. religious leader D. parent My guess is A
  51. Sociology

    Actually I think it might be D
  52. Sociology

    Kim has three younger siblings, a mother, and a father. Both sets of her grandparents have passed on, leaving Kim's father as the authority figure of the family. Which type of authority figure would her father most closely relate to? A. traditional b. legal c. rational-...
  53. Math

    What type of problems can be solved using the greatest common factor
  54. Sociology

    What are the connections between larger economic forces and the economic stratification and racism that results? Do you agree that racial discrimination against African Americans might be related to economic stratification? Justify your position with specific examples. I'm...
  55. Fiance

  56. chemistry

    a cylinder filled with a movable Piston contains liquid water in equilibrium water vapour at 25 degree Celsius which one of the following operations result in a decrease in equilibrium vapour pressure
  57. Social Studies

    How did Thomas Hooker act on his want for a colony with strict limits on government? A. He settled the town of Hartford and established a representative government B. He settled the state Rhode Island and encouraged the practice of religious tolerance C. He held anti-...
  58. maths

  59. science

    Assume that nucles of f atom is a sphere of radius 5×10 cm. calculate thevdensity of f sphere
  60. English

    How is "Mortals" an example of postmodernist fiction? Select three examples from the text that best represent why "mortals" is an example of postmodernist fiction. Then, use The text examples to support your thinking as to why "Mortals" reflects ...
  61. English

    What elements are present in postmodernist society? Choose three elements that are present in postmodernist society and explain how these elements reflect the time.
  62. Health And Social Care

    can someone tell me what biological influences are and how they may present on an individual. Would these characteristics be the same for both sexes? and I need an example of how these characteristics can affect the development of an individual at various life stages. been ...
  63. math

    The bases of a right prism are parallelograms with sides a=10 cm, b=6 cm, and altitude of the parallelogram towards side a, ha = 3 cm. Find the surface area of the parallelogram, if the height of the prism is h=12 cm.
  64. English

    Is his wife good looking? Does it make sense
  65. Chemistry

    What is the pH of a solution prepared by mixing 100. mL of 0.0500 M HCl with 300. mL of 0.500 M HF? [Ka(HF) = 7.1 × 10–4] I believe that I'd use M1V1 + M2V2 = M3V3 but I don't know where to go after that. Thanks!
  66. English

    What elements are present in a postmodernist society? Choose three elements that are present in postmodernist society and explain how these elements reflect the time period.
  67. Astronomy

    Please check my answers
  68. Astronomy

    My answers are: 1. B 2. C 3. C 4. C 5. C 6. C 7. A 8. D 9. D 10. B I am terrible at Astronomy. I just find everything very confusing. Please check my answers
  69. Astronomy

    1. What color are stars that are very hot and very bright? A. Red B. Blue C. White D. Yellow 2. During the contraction of a protostar, density increases and ______ rises. A. Nuclear energy B. Dust C. Temperature D. Outflow 3. What is the apparent brightness of a star? A. How ...
  70. math

  71. chem

    how many grams of NaoH are dissolved in 250.00 ml of water if the ph is 11.35
  72. Astronomy

    The real answers are: 1. C 2. B 3. B 4. A 5. C 6. A 7. B 8. D 9. A 10. A
  73. Astronomy

    Please check my answers 1. What size are most exosolar planets that have been detected? A. Small like the moon B. Same size as earth C. More massive than Jupiter D. More massive than the sun 2. Which NASA space mission, launched in 2009, has the goal of determining if planets ...
  74. Astronomy

    Please check my answers
  75. Astronomy

    My answers are 1. C 2. B 3. D 4. A 5. B 6. A 7. A 8. C 9. C 10. C
  76. Astronomy

    1. What size are most exosolar planets that have been detected? A. Small like the moon B. Same size as earth C. More massive than Jupiter D. More massive than the sun 2. Which NASA space mission, launched in 2009, has the goal of determining if planets like earth are rare or ...
  77. Consumer Math

    11. Your realized income is $3,167.89/Month, and your fixed expenses are $954.32/every 2 weeks. If you save 50% of your discretionary monies each month, how much are you saving? 12. You have a credit card with a balance of $2,856.74 at a 14.75% APR. instead of saving the ...
  78. Math

    Yes, that's what I mean. 8 1/2 inches and 2 1/2 inches. Thank you.
  79. child development

    A. Insist on perfect behavior B. Read a book that teaches a social skill C. Ignore the behavior and hope that it goes away D. Give time out to help the child think about what he or she did wrong
  80. Astronomy

    They were all right.
  81. Astronomy

    Yes. Please check my answers. 1. C 2. A 3. A 4. C 5. B 6. D 7. C 8. B 9. C 10. A
  82. Astronomy

    Please help! I'm really behind and need to catch up. 1. The rings orbiting the Jovian planets may have been small ____ that got too close to the planets long ago. A. Comets B. Asteroids C. Moons D. Meteors 2. What is the composition of the rings around the Jovian planets? ...
  83. Math 10

  84. Math 10

    Change all these numbers to entire radicals in order to compare them. Then write them from smallest to largest in their original form. 9T2, 2T6,8T3,4T5,6T2 *pretend the T is a square root sign
  85. psychology

    "Lisa is 30 yrs old, married woman and mother of 4 children. She has various worries for years but has never before sought professional help. During the past three months she has become increasingly unhappy to the degree that her family physician finally suggested she ...
  86. math

  87. um

    Use a calculator to find an approximate value (in radians) of the expression rounded to five decimal places, if it is defined. (If an answer is undefined, enter UNDEFINED.) tan?1(8)
  88. math

    Write an algebraic expression to answer the question below. How many minutes are there in h hours?
  89. Math

    In a local lottery, there is a 15% chance of winning $1, a 5% chance of winning $5, a 1 in 100 chance of winning $50 and a 1 in 10 000 chance of winning $500. What is the expected value of your winnings in this lottery? How much does the lottery need to charge for each ticket ...
  90. Math (Advanced probability)

    In a local lottery, there is a 15% chance of winning $1, a 5% chance of winning $5, a 1 in 100 chance of winning $50 and a 1 in 10 000 chance of winning $500. What is the expected value of your winnings in this lottery? How much does the lottery need to charge for each ticket ...
  91. Astronomy

    1. How did the geocentric model explain the retrograde motion of planets? A. Earth moves faster in its orbit and passes the other planets. B. The planets move backward when they get too close to earth. C. The planets travel in circles as they move around earth in a circle. D. ...
  92. math

    If the first term of an AP is 5 and it's 100th term is -292.find it's 50th term.
  93. American Government

    Thank you both so much for your help! I understand it much better now.
  94. American Government

    Is 2. a and 3. c? Sorry I'm really struggling with these questions
  95. American Government

    Please check my answers 2. What does congressional power of the purse refer to? A. Congress taxes all individuals who earn money in the US B. Congress taxes all corporations who make a profit in the US C. Congress finances the federal government and all its programs D. ...
  96. American Government

    Thank you!
  97. American Government

    Please check my answers 1. Which kind of policy was the troubled asset relief program (TARP)? A. It was a fiscal policy and I could buy the federal government to prevent inflation B. It was a monetary policy enacted by the federal government to expand the economy C. It was a ...
  98. American Government

    Is the answer to question 1 actually A and C?
  99. American Government

    Check my answers please 1. Which of the following describe the role of an entrepreneur in a capitalist economic system? (I need to select 2) A. Someone who combines the factors of production into a business B. Someone who decides how much regulation the economy needs C. ...
  100. American Government

    Sorry my answer for 1 is actually a
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. Next>>