Posts by Kaylee

Total # Posts: 236

  1. English

    How is Penelope's character in The Penelopiad different from her character in The Odyssey? A) she is more bitter*** B) she is more courageous C) she is more subservient In The Penelopia, which of the following BEST describes the tone kept by Penelope when describing ...
  2. English

    What does the narrator of “All Watched Over by Machines of Loving Grace” want? people to reject computers computers to rule man and animal the natural world to swallow up technology computers and living things to live together in a natural harmony My answer: D
  3. world history

    Rome was considered a republic because? A.)citizens voted for some of there officials B.)patricians had the power to veto bad legislation C.)plebeians supervised the business of government D.)the emperor appointed representatives to the senate I really need help with this ...
  4. Social Studies 8

    1. for the additional green spaces to be considered public services, what must be true? A. The local government uses tax money to create them B. a national business provides funding for some of the spaces C. people who purchased season passes to the spaces get access D. ...
  5. Pre Algebra

    6. 7^5 • 7^6 = (1point) a. 49^30 b. 7^30 c. 49^11*** d. 7^11
  6. Language

    Which of the following topics would be most appropriate for an autobiography narrative? A. your opinion of the opening ceremony at the Olympic Games B. your explanation of how to download MP3 files to your personal musical device C. your account of your audition for a ...
  7. Social studies

    1. If a consumer makes monthly payments of $250 to pay off a car loan, what type of credit is she using? (1 point) non­revolving •• revolving short term unsecured 2. Caitlin wants to buy an airline ticket, but she’s uncomfortable taking that much cash to the...
  8. chemistry

    The rate law is : rate = k [NO2]^2. Write an equation for the overall reaction. Identify the intermediate. Which elementary reaction is the slow one? I've been looking in my book on how to do this but I can't find how. Also, could you please explain the steps to me? I ...
  9. Trigonometry

    If 5cosA+3=0 and 180(degrees)<A<360(degrees) Determine 1. Tan^2A And 2. SinA over cosA
  10. Trigonometry

    If 5cosA+3=0 and 180(degrees)<A<360(degrees) Determine 1. Tan^2A And 2. SinA over cosA
  11. Trigonometry

    If 5cosA+3=0 and 180(degrees)<A<360(degrees) Determine 1. Tan^2A And 2. SinA over cosA
  12. Using graphs to analyse data unit test

    The answer is A
  13. Using graphs to analyse data unit test

    what are the mean median and mode of the following data set 18, 19, 20, 21, 23, 26, 26, 26 A. mean- 22.4 ; median- 22 ; mode- 26 B. mean- 22.4 ; median- 26 ; mode- 22 C. mean- 26 ; median- 22.4 ; mode- 24 D. mean- 23.4 ; median- 22 ; mode- 26
  14. Struggling on math please help :(

    What is a positive coterminal angle to 47° that is between 500° and 1000° and a negative coterminal angle to 47° that is between ?500° and 0°? I don't really understand how to do this >.<
  15. social studies

    B B B D B C D A B A C
  16. Modeling Data with Lines 7 question quiz

    idekrightnow is wrong, i got 3/7. the correct answers are B C B C C A A short answer ; all the points are going upward in a somewhat strait line
  17. History

    What was the purpose of the freedmens bureau A.to allow former slaves to vote B.to grant former slaves a piece of southern land C.to repeal the black codes D.to assist former slaves with getting jobs, education, food, and cloths*** Can someone please check my answer
  18. Social Studies

    if you're in connexsus, the answers are 1B, 2D, 3B, 4C
  19. math

    Five divers found three chests of coins. they decided to divide the treasure evenly. what portion of the chest would each one get ?
  20. math

    Five divers found three chests of coins. they decided to divide the treasure evenly. what portion of the chest would each one get ?
  21. Math

    ? Idek that’s why I’m here
  22. Math

    The area of an isosceles right triangle decreases at a rate of 5 cm² per second. At what rate is the hypotenuse changing when each of the other sides has length 10 cm? So far I have: Given: dA/dt= 5cm^2/s Find: dH/dt when b&h= 10cm And h= root 200(?)
  23. physics

    a bullet of mass 0.05 kg strikes a wooden block of mass 5 kg and becomes embedded within the block. The block and bullet then fly off at 10 m/s after the collision. What was the original velocity of the bullet if the block was initially at rest?
  24. Physics

    While standing at the edge of the roof of a building, you throw a stone upward with an initial speed of 6.05 m/s. The stone subsequently falls to the ground, which is 12.7 m below the point where the stone leaves your hand. At what speed does the stone impact the ground? How ...
  25. math

    3.96 x 10^2/ 1.5 x 10^6
  26. math

    3.96 x 10^2/ 1.5 x 10^6
  27. Math

    What is the surface area of a pyramid height of 4.5in. and base of 5in.?
  28. Math

    What is the surface area of a pyramid with a base of 7cm and height of 9.1cm?
  29. Algebra

    8892256699848811007658890087976432766481146649856887666r6596567800098y6646798 E6578893471262
  30. spanish help

    Thank you
  31. Art

    I agree with B.
  32. Math

    Turn 11% and 19% to decimals by mutiplying by 100: 11 * 100 = 0.11 19 * 100 = 0.19 Now, add 0.19 and 0.11 together, for the total. = 0.3 0.3 x 900 = 270. 270 people took P.T and Bikes. - This is from MissSmarties/Kaylee
  33. Math

    900 people were surveyed on how they get to work in Dallas. Public Transportation- 19% and Bikes 11%. How many people were surveyed that take public transportation and bikes?
  34. Chemistry

    What is the volume of 2.0 kg of isopropyl alcohol at 20 degrees Celsius? Density at 20 degrees is 0.785g/ml. I got .00255 ml when using 3 sig figs.
  35. Science

    a baseball catcher is catching a fastball that is thrown at 43 m/s by the pitcher. if the mass of the ball is .15 kg and if the catcher moves his mitt backward toward his body by 8 cm as the ball lands in the glove what is the force on the mitt?
  36. Language

    A: B: C: D: Is correct for connexus. Trust me 100%, i would not troll you.
  37. Math

    At a shoe store, all shoes are on sale for $20 off the regular price. If p represents the regular price, write an expression to represent the sale price.
  38. Social studies

    People whom are in alliance are on the same side or purpose. They are called allies. - MissSmarties/Kaylee
  39. Social studies

    Thanks
  40. Social studies

    What are the groups who are on the same side in a war
  41. Physical Education

    Ms Sue is correct!
  42. Art

    Hmm, we can't help, unless you give us insite on how to find it. Ditto on what Reed said.
  43. Stats

    A telephone company’s goal is to have no more than five monthly line failures on any 100 kilometres of line. The company currently experiences an average of two monthly line failures per 50 kilometres of line. Let x denote the number of monthly line failures per 100 ...
  44. Government

    D
  45. Math

    6, 2 x 3 equals 6.
  46. civics

    I agree with Ms. Sue. I also presume that they included 'to form a more perfect union', because they don't want that government to turn out like King Arthur's rule. And or emphasis their goal. I HOPE THIS HELPS! - I am taking the same Civics test :p
  47. english

    1 is A
  48. science

    b 12
  49. physical science

    80N
  50. Math

    Suppose she cut the cake into 8 equal size pieces and 6 people ate all the pieces. Explain how they could have divided the pieces so that everyone ate the same amount of cake. Show work in a drawing
  51. Science Help Please

    60%, D. Not bad, lets get those answers in so we can get an A for you :D
  52. Science Help Please

    OK, BACK! I GOT THE ANSWERS, I earned a 20/23 on this, and I will now check your answers. By the way, I used my answers, not yours. I don't copy ewe... 1)Correct. 2)Incorrect, it uses absorption. 3)Correct, we went over this in my first post. 5)I picked Amplitude too, but ...
  53. Science Help Please

    13) I think it is incorrect, I would need to check my sources and insites first, I will get back to you less than in an hour, :).
  54. Science Help Please

    Things that are correct for a fact: 9) Correct, FM stands for frequency module and AM stands for amplitude module. They are named for what they receive. 3) Correct, absorption is the transfer of the energy of a wave to the particles within a medium that causes them to vibrate ...
  55. Science Help Please

    Hey, 'Anonymous, I am here to help! 1) Are you doing the work yourself or asking for answers? 2) I will check your answers, but I MAY NOT tell what is correct, just yes or no, because I am working on the same assignment.
  56. Spanish

    Need some help with my spanish assignment Complete the following sentences with the correct form of either dar or decir. My answers are in parentheses. I am having trouble, any input is appreciated! 1) Mis amigos (decimos) que hay una fiesta en casa de Pilar este fin de semana...
  57. MATH!!!!! NEED HELP NOW !!!!

    gabriel is doing a probability experiment. he is tossing a coin and spinning a spinner with 4 equal sections numbered from 1 to 4. how many possible outcomes are there?
  58. Science

    Thank you, Nicky is right. If you are from Commenwelth Charter Academy than the answers are right. If you are from anything else I can't help you. Good luck!
  59. Art Help!!! Thank you

    the correct answers are C, B, D for Art 8b Democratic Architecture. (for connexsus)
  60. Social Studies

    Which of the following is the biggest concern of the neighbors of Israel? OVERPOPULATION URBANIZATION ETHNIC DIVERSITY REFUGEES
  61. LA Check please

    1.B 2.A 3.B 4.B 5.D
  62. Science

    Which is not a characteristic of an Igneous rock. An Igneous rock is in other words, a LAVA rock. LAVA has nothing to do with SEDIMENT and LAYERS. Therefore, D is not a characteristic of an Igneous rock. IT is actually a characteristic of a Sedimentary rock. An Igneous rock, ...
  63. science

    By the way, Channy-boo, let’s work through this together :). I had the same question, but I figured it out. (By the way, sorry if the answer is a little late, LOL!) OK, first let’s go through the basics. When an atom is radioactive, its nucleus is unstable and it ...
  64. science

    He was asking what is the half-life of strontium-decay 90, which, in fact, it has something to do with radio decay. So clearly he did state it clearly, Steve. You should be more sensitive towards others feelings... 'Can you see what a useless question you have posted? ...
  65. Math

    Brenda is building a rectangular pen for her dog. She has enough fencing to build the pen so that it has a perimeter of 36 feet. She wants the pen to have an area of 65 ft2. What are the dimensions of the dog pen? A. 5 feet by 13 feet B. 10 feet by 8 feet C. 9 feet by 9 feet D...
  66. Language Arts

    seriously why is it such a problem to post the correct answers? If you are in conexsus, the ELA 8 Unit test, the answers are : - 1. B 2. D 3. B 4. C 5. B 6. C 7. D 8. B 9. A 10. D 11. B 12. A 13. A 14. D 15. B 16. B - for everyone else, please stop posting incorrect answers to...
  67. english

    It is obviously B due to the fact that if the reader were to put themselves in the fisherman's shoes, one might be hesitant as well to ask for such a selfish wish.
  68. math

    If the LCM of two numbers is 60, and the difference between the two numbers is 3, what is the pair of numbers?!?!?!?
  69. math

    57=(13=x)
  70. Physics

    Consider a torque ⃗τ that is constant in both magnitude and direction, and acts on a rigid body of mass 10 kg at a point 1 m from the pivot. How much work does the torque do on the rigid body, if it turns through an angle of 180◦ while the torque is acting? ...
  71. Physics

    Given: A flat dance floor of dimensions lx = 24 m by ly =23m and has a mass of M = 1200 kg. Use the bottom left corner of the dance floor as the origin. Three dance couples, each of mass m = 110 kg start in the top left, top right, and bottom left corners. What is the initial ...
  72. Physics

    Given: A flat dance floor of dimensions lx = 24 m by ly =23m and has a mass of M = 1200 kg. Use the bottom left corner of the dance floor as the origin. Three dance couples, each of mass m = 110 kg start in the top left, top right, and bottom left corners. What is the initial ...
  73. Physics

    A horizontal disk with a radius of 23 m ro- tates about a vertical axis through its center. The disk starts from rest and has a constant angular acceleration of 5.5 rad/s2. At what time will the radial and tangen- tial components of the linear acceleration of a point on the ...
  74. Physics

    Consider a torque ⃗τ that is constant in both magnitude and direction, and acts on a rigid body of mass 10 kg at a point 1 m from the pivot. How much work does the torque do on the rigid body, if it turns through an angle of 180◦ while the torque is acting? ...
  75. Physics

    A 2.73 kg particle has a velocity of vx = 6.02 m/s and vy = 0.316 m/s. Find the magnitude of its total momentum. Answer in units of kg · m/s
  76. physics

    A block of mass 2.5 kg is pushed up against the vertical wall by a force of 60 N acting at 47◦ to the ceiling. The coefficient of kinetic friction between the block and the wall is 0.67. The acceleration of gravity is 9.8 m/s2 . Find the work done by this force in moving...
  77. physics

    A single constant force 18.1 N acts on a particle of mass 2.92 kg. The particle starts at rest at t=0. What is the instantaneous power delivered by the force at t=4.48s? Answer in units of W
  78. physics

    A rain cloud contains 3.11 × 107 kg of water vapor. The acceleration of gravity is 9.8 m/s2 . How long would it take for a 1.8 kW pump to lift the same amount of water to an altitude of 20000 m? Answer in units of years
  79. physics

    A car and driver weighing 7750 N passes a sign stating “Bridge Out 28.5 m Ahead.” She slams on the brakes, and the car decelerates at a constant rate of 10.6 m/s2 . The acceleration of gravity is 9.8 m/s2 . What is the magnitude of the work done stopping the car if ...
  80. physics

    A spring with spring constant of 30 N/m is stretched 0.19 m from its equilibrium position. How much work must be done to stretch it an additional 0.077 m? Answer in units of J
  81. Physics

    Two blocks connected by a string are pulled across a rough horizontal surface by a force applied to one of the blocks, as shown. The acceleration of gravity is 9.8 m/s2 . If each block has an acceleration of 5.2 m/s2 to the right, what is the magnitude of the applied force? ...
  82. Physics

    A string under a tension of 68 N is used to whirl a rock in a horizontal circle of radius 3.7 m at a speed of 16.53 m/s. The string is pulled in, and the speed of the rock increases. When the string is 0.896 m long and the speed of the rock is 71.5 m/s, the string breaks. What...
  83. Physics

    In the Bohr model of the hydrogen atom, the speed of the electron is approximately 2.45 × 106 m/s. Find the central force acting on the electron as it revolves in a circular orbit of radius 5.18 × 10−11 m. Answer in units of N
  84. Physics

    Zak, helping his mother rearrange the furni- ture in their living room, moves a 48.9 kg sofa 3.3 m with a constant force of 21 N. What is the work done by Zak on the sofa? Neglect friction. Answer in units of J
  85. Physics

    A 17.9 kg block is dragged over a rough, hor- izontal surface by a constant force of 74.1 N acting at an angle of angle 32.3◦ above the horizontal. The block is displaced 72.4 m and the coefficient of kinetic friction is 0.242. Find the work done by the 74.1 N force. The...
  86. Physics

    A car is moving at 50 miles per hour. The kinetic energy of that car is 5 × 105 J. How much energy does the same car have when it moves at 114 miles per hour? Answer in units of J
  87. UGRENT HELP, math

    Nvm I just did it
  88. UGRENT HELP, math

    Do you know the real amswers
  89. science check answer

    It actually was B, solenoid is a coil of wire that acts like a magnet when a current passes through it. To increase the magnetic force you need to increase the current. Solenoid does that :)
  90. English

    Thank you everyone!
  91. NAU

    When jumping straight down, you can be seriously injured if you land stiff-legged. One way to avoid injury is to bend your knees upon landing to reduce the force of the impact. A 80.6-kg man just before contact with the ground has a speed of 6.59 m/s. (a) In a stiff-legged ...
  92. Finance

    NPV= 86013.74 IRR=18.28
  93. social studies

    I took the quiz and here are the answers: 1. B 2. C 3. C I got 100%
  94. Science

    I have the same test and or the same graph, I will tell you the answer in the shortest time, keep me in touch.
  95. need asap trigg

    simplify the expression by using a double angle formula or a half angle formula: a. 2 tan 7 degrees /1-tan^2 7 degrees b.2 tan 7 theta / 1-tan^2 7 theta
  96. Trigg

    thanks but I'm still stumped by what they mean about how and what the double angle formula is. The double angle formula confuses me
  97. Trigg

    Find sin 2x, cos 2x, and tan 2x from the given infomation csc x=4, tan x < 0
  98. Please help Math

    1.square root 2 - 1 or 2^1/2 -1 2.I got -1/2 2^1/2-2^1/4 or -1/2 *square root 2 minus square root 2 (the second 2 has two square roots over it)
  99. Math Trigg

    Find sin 2x, cos 2x, and tan 2x from the given infomation csc x=4, tan x < 0
  100. USA STUDIES

    What were some of the benefits of the Articles of Confederation?
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Next>>