Posts by Helper

Total # Posts: 1,867

Social studies
Why did the first English settlers come to America? A. to find gold B. to become fur traders C. to start new life D. to become missionaries I need help :-(

Social Studies
yup the answer was B

Social Studies
Oh I think the anser is B?

Social Studies
What was one event that helped make the united states a world power? A. The country experienced the Great Depression. B. The country fought in World War I. C. The country signed the Peace of Paris D. The country fought in the French and Indian War.

Science
i know im a bit late but for anyone who comes the answer for 3 is A, i choose D but it was wrong. Choose A

Art
Ok if anyone wants to know, the answer is A :-)

Art
So the answer would be A?

Art
Ancient native americans chose willow strips to make baskets because they were easy to bend and 1.easy to find. 2.rare and valuable. 3.multi-colored. 4.waterproof. Please help :-(

Spanish
OMG The answer was B and I got a 100 on my quiz!!!! Thanks so much again! Your the best!

Spanish
Nice, Thanks

Spanish
It is B? I know that C sounds like the answer but its talking about food.

Spanish
Which of the following is usally included in Gabriel Garcia Marquez's writings? 1. travels abroad during war 2.life,food,politcs,and conflicts in south america 3.magic superstition about food in La Candelaris Please Help :-(

Science
kiki is correct if your on connections academy lesson 3 gravity and motion. Just took it, got 100%

Language Arts
Ok, the answer is C!

Language Arts
Well the answer I thought of was C. Would that be correct?

Language Arts
In which sentence is the word utter used correctly? A. The seals utter past crabs and seaweed B. The seals will not utter minnow feed C. The playful seals utter cries of delight D. The stingray and the shark utter the seal I really need help :-(

Math
Oh, nvm, i actually did it on my own and got it correct:-), ill post another question when i need help, thank you so much!

Math
OMG THANK YOU SO MUCH!!! Are you able to help me with one more? Last one?

Math
so i know it cant be c or d, wait, is the answer B?

Math
Which statement is a true statement 1. All rectangles are squares 2. All squares are rectangles 3. Every rhombas is a rectangle 4. Every rectangle is a rhombas

Social Studies
If you are with Connections, the answers for the quick check are 1.c 2.c 3.a 4.b Trust me! This will get you 100% 1. 30,000 2. Spain 3. Paris 4. Conquest and diseases where brought and changed the way of life for Native Americans FOREVER.

Social Studies
Ok, the answer is spain I was right! Thanks so much Ms. Sue, I am happy your on all the time to help :-)

Social Studies
Wait, so its spain!

Social Studies
What country controlled the majority of the America's in 1783? A. Great Britain B. France C. Spain D. Native American I need help bad.

Math
The opposite of 6 is -6 because 6 is a positve and -6 is a negative. It all goes from 0 on a number line. If you have a number line, look at the zero and go up to positve 6, next go back to zero and go down -6. If you see what I mean, that's good:-) Example: The opposite ...

math
On the 9th second its 450m I hope this helps :-)

language arts
What is a concrete poem? A. A poem that provides concrete images as opposed to abstract ideas. B. A poem that uses a strict pattern of rhyme and rhythm. C. A poem that is arranged in a visual image that suggest its subject. D. A poem that has only three lines

language arts
6. Which best describes rhythm in poetry? A. a beat created by stressed and unstressed syllables B. a repetition of vowel and and consonant sounds at the end of words. C. A repetition of consonant sound at the beginning of words. D. the use of words that imitate sounds Please ...

Johnny Tremain Chapter 9
trust caden I got a 100%

chemistry
The answer is D.

science
#14 is "false"

reading
For Stolen day I have, The plot for "The Night The Bed Fell" starts with James Thurber's explaining his "interesting" family, including a crazy cousin that thinks he will die of suffocation during his sleep, and a grandfather that leaves the house for ...

creative writing
#1 lyric #2 aabba #3 it usually focus on few key characters #6 dialogue #8 humorous #9 though they have less formal structure , free verse poems still exemplify careful word choice #10 Effective diction is crucial because the poems are so short

East and Southeast Asian
I'm just going to point out now that by the looks of ERic's answers, the first 3 are automatically wrong. They don't even make sense. 1 is C, 2 is D, 3 is A. I'm currently taking this Test. Good luck.

Math
The answer is D guys I got an 80 with A so yeah...

Language arts
Trust me is right for connexus students

Language Arts
yes the answer are D,D,C,D,C I got a hundred.

P.E
I took the qc. The answers are 1.True 2.Time Management 3.True

Science
its d.

Language
It's Falling Action

math
The answer is 1/48, I just finished this question on my test and got it right :)

math Study guide
I got a 100%

math Study guide
1.A 2.B 3C 4C 5B 6B 7A 8C 9B 10A

History
number 2 is B. :)

English! - Help!
i just got 13/15! 8 and 9 should've been c.

Math
1. histogram with intervals of 5 2. histogram with intervals of 3 3. line plot 4. line graph these are the multiple choice answers

Math
Which display is best to determine the relationship between the number of hours worked and the amount of money paid?

Science
No you tard.. The answer is c. it uses a renewable energy source. just look up biomass duuhhh

social studies (check answers)
number 12 is c.

probability
We can recognize, that our mean squared error = var(Θ), so our final answer will be: 1/(1+t1^2+t2^2)

Hiram Elementary School
I don't believe this is a complete question

Spanish 2 Help
lee no leas

Spanish 2
Lee el libro! Leelo! (accent on first e) No leas el libro No lo leas limpia la casa limpiala (accent on first I)

Global Studies (check please)
yes Riley is right

physics
13.1 kg * m/s

statistic
3.80127(1.03605)^x

Science help,please...
Thanks Mr.? ! 100%

Science help (just 4 questions)
Avery is 100% correct. :)

2 more History Questions
Unknown, the correct answer is 1. D and 2. A

S.S. help plz
"Luxi_pux" is wrong! Smart one and Yuno are correct.

S.S. help plz
For the quiz in unit 4 the correct answers are b a d b a d c c a a 100%

assistent teacher
I would say Powerpoint, Openoffices, and some other softwares just type in " Keynote " and download if you have a Mac. Also try Google Docs Presentation. And Sliderocket ( you can also add pics with it! ) Try 280 Slides or Prezi!

Writing skills 1
5. C. Of course this is the right answer!!

Writing skills 1
1. D. In formal English, we use words to say precisely what we mean. 3. D. Lawson crept silently up the stairs, but couldn't still his heartbeat. 4. D. Dear Sir 6. C. adjective 7. B. Finally 8. B. Psychological Effects of Nuclear Weapons 10. D. I am in receipt of your ...

Soc. Studies
ITS C

Quantum Physics
for 4 some one already gave you so you have: 4a: 1/sqrt(5) 4b 2/5 4c 1/2 4d 0

7th Grade Social Studies
10 is wrong... it is C

7th Grade Social Studies
The primary problem with urban sprawl in the west is the depletion of water resources. If this problem isn't solved, aquifers will dry up, farms will experience drought, water won't be available for irrigation. Another problem with urban sprawl is air pollution mixed ...

Quantum Physics
1/sqrt(2) -1/sqrt(2) 1/sqrt(2) 1/sqrt(2)

Physics
0.5, 0, 0, 0.5, 0, 0.5, 0.5, 0

physics
0.5, 0, 0, 0.5, 0, 0.5, 0.5, 0

PHYSICS!!!
0.0887 is the answer....correct on and say thanks.....

Physics
I X

Physics
7/9

Quantum Physics
I X

Quantum Physics
7/9

Physics
Impulse is equal to Force*Time, so this is just 60*2=120 N*s

Languege arts
A B B C B A C A FALSE

math
a. early- .1 on time- .6 late- .18 cancelled- .12 b. mutually exclusive c. .7

chemistryy
5.043661*10^15

Chemistry
18

chemistry
4.7E-15

Chemistry
could you explain me this one A photon interacts with a ground state electron in a hydrogen atom and is absorbed... And I will explain you the formula

math
Well.. People have so stop arguing for one, because this girl needs help with the problem right? Please guys..

7th grade math Ms. Sue please
Somebody is right renina is wrong I got a 50%

PreCalculus - Find Inverse
replace f(x) with x and x^3 with y^3 in the equation and then solve for y ... Hope that helps !!

physics help needed very urgent !!!
The block in the figure below lies on a horizontal frictionless surface and is attached to the free end of the spring, with a spring constant of 55 N/m. Initially, the spring is at its relaxed length and the block is stationary at position x = 0. Then an applied force with a ...

math
704-12,132= -11,428

Science
You have a stock solution of 3.5M glucose. You need a working solution of 0.5M glucose in a volume of 400ml. Explain how you make the solution. Also what is the concentration of the dilution solution?

S.S
Thanks Shawn Mendes is bae! lol

English
Lacey was right!(:

child development
3 is A 5 is C 9 is A 10 is B 11 is C Those are right because I did this test already. :) The ones I didn't mention already have the right answer.

physics
the output will decrease

math
I dunno, but maybe u can help me!

Science
You are correct,the answer is B. Good job :)

trig
58!! I'm workin on it too! LOL! See you in class!

Proof read please
You have to get involved!� From the first day of school, freshman year of high school, those were the words that constantly fell from my mom�s mouth. I would not go a week without hearing those five words. At that time I did not ...

Physics
it is based off the equation: displacement = (initial velocity)*(change in time) + 1/2(acceleration)*(change in time squared) since that equation is linear, the equation recommended for this problem is: "angle" = 0 + 1/2(acceleration)*(change in time squared) that is...

algebra
Say, cost per day = D Say, cost per km = k 3D + 150k = 180 2D + 400k = 180 Multiply the first equation by 2 and the second by 3: 6D + 300k = 360 6D + 1200k = 540 Subtract the first equation from the second: 900k = 180 Divide both sides by 900: k = 0.2 2D + 400k = 180 2D + 400(...

Algebra
There are no like terms. It cannot be simplified.

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>