Posts by Hailey

Total # Posts: 389

  1. Chemistry

    Hi again, I have a question. Why did you divide by 1000?
  2. Chemistry

    Oh okay, thanks again!
  3. Chemistry

    Thank you so much that make so much, but one last question. I see that you are using CH3COOH for the acetic acid instead of HCH3COO. Which one do I use because I'm a little confused
  4. Chemistry

    Il rewrite the last part in case it wasn't clear 1.05mol acid/1L --> ?/L ?/L ---> Lacid/Lsolid 1.05 mol --> mass--> volume
  5. Chemistry

    When I did the equation I got 0.0583 as the percentage and I am sure I did it wrong. This is what I did... First I calculated the molar mass of HCH3COO = 60.06g/mol Then I found the moles by C X V = 1.02mol/l (0.01L) = 0.0102mol mass of acetic acid--> n x M = 0.0102 (60.06...
  6. Chemistry

    Sir, I think you are getting the percentage weight/volume and the volume/volume mixed up. As far as I know shouldn't it be set up more like this.. v/v % = volume of acetic acid divided by volume of vinegar × 100 And the density is 1.05g/mL
  7. Chemistry

    Oh, I was confused on where you got the 60g from. Did you find the molar mass of vinegar and multiply it by the number of moles to get around 60.07g .....60g. Also the question gave the density of the acetic acid 1.05g/mL, am I suppose to incorporate that with anything?
  8. Chemistry

    Sorry for not stating the question clearly, this was a lab report. The lab was finding the concentration of vinegar. Maybe this will give you more of the idea what it is about. This was the trial data we did: Trail 1 Trail 2 Trail 3 Trail 4 Trail 5 Concentration of base(NaOH) ...
  9. Chemistry

    The question is asking the molarity of vinegar, and I am not sure if i did it right. NaOH + HCH3COO = CH3COONa + H2O NaOH C= 0.70mol/L V= 14.6mL --> 0.0146L n, NaOH = CxV = 0.70 (0.0146) = 0.01022mol 1 mol NaOH = 0.01022mol NaOH ----------------- ------------------------- 1...
  10. Business Law

    well then can you tell me if my answer is correct to me the answer would be 3A
  11. Business Law

    Thank you, but i don't understand which article it is in, its confusing
  12. Business Law

    Which article of the U.C.C. establishes the requirements for negotiable instruments? A. Article 3 B. Article 3a * C. Article 4 D. Article 4a I think it is B
  13. Social Studies

    What effect did the Texans' defense of the Alamo have on Texas's flight for independence? Does anyone have sites, etc that can help me out? Thanks for your time :)
  14. history

    helllp i need help with my cold war and conflict quiz
  15. Algebra 2

    Rayburn's boat has a speed of 14 mph in still water.The total time required for Rayburn to make a round trip from his home on the river to his favorite fishing hole is 7 hrs. If the speed of the current is 2 mph, what is the distance from Rayburn's home to the fishing ...
  16. physics

    Check similar questions :D.
  17. Spanish help

    Ella’s_____ inglés? A.enseño B.enseñas** C.enseña D.enseñan
  18. Human Resources

    Optimum Technology is looking to hire a manager for its research and development department. One of the major requirements for this position is that the person hired is able to fully assume job responsibilities on Day 1 without too much orientation. Considering this, which of ...
  19. Human Resources

    Based on the role of job analyses in EEO compliance, one can make a reasonable assumption that companies are expected to make hiring decisions based on (1 point) A. Completed analysis questionaires B. Accurate job descriptions C. Unassigned duties within the organization D. ...
  20. Human Resources

    When conducting a job analysis (1 point) A. first-line supervisors provide the most accurate job descriptions. B. It is good practice to consult multiple sources of information. C. The analysis should not be shared with job candidates. D. An employee in the position should ...
  21. Algebra2

    Omg thankyou. XD I dont know why I was having such a hard time with this
  22. Algebra2

    Use the formula D=rt where D is distance, r is rate, and t is time. The distance is 40 Julio finishes the 40 yd dash in 4.39 seconds. Rich finishes it at 6.18 seconds 1. Solve D=rt for rate. (1 pt) D/t=r 2. Use the statistics given in Act Two and your equation from #1. ...
  23. Geography

    lol.
  24. geography

    which of the following statements about earths atmoshere is true
  25. Math

    A rectangular garden in a backyard has an area of (3x^2+5x-6) square meters. It's width is (x+2) meters A. Find the length of the garden B. You decided to partition the garden into two or more smaller congruent gardens.Design a possible model and include mathematical ...
  26. Spanish

    Hola! Can you please check my work to see if it's correct or not? Muchas gracias! Escoja la forma correcta del verbo para traducir cada oración al español. 1. I tried to get there on time, but there was an accident on the freeway: Yo ____(a)____ llegar a ...
  27. Spanish

    Hola! Could you please check my work to see if my answers are correct? Muchas gracias! A) ASOCIACIONES. Asocie la palabra o frase con su equivalente. 1. darse prisa andén cambio no importarse ***ir rápido billete 2. transbordo andén ***cambio no importarse...
  28. Enlish

    Novel walk two moons In the novel, blackberries most likely symbolize?
  29. Spanish

    Hola! Could you please check my work to see if my answers are correct? Muchas gracias! LOS MANDATOS AFIRMATIVOS. Forme mandatos afirmativos directos según el ejemplo: Ejemplo:BUSCARLO (tú)= búscalo 1. CONDUCIR (Ud.)= conduzca 2. PREGUNTARLES (Uds.)= ...
  30. social studies HELP PLEASE

    I got them all right D A B A D C D D B A A
  31. Spanish

    Hola! Could you please check my work and correct me if I am wrong? 1. Antes de subir la escalera, la niña ___________ de los huéspedes. a. se despidieron b. se había despedido c. se despida d. ***se despidiera 2. Si me lo ______ antes, te habría ...
  32. science

    Design: Describe, using specific details, the spacecraft that you and/or other explorers will use to travel to your destination. In addition, make a detailed sketch of the spacecraft and its components that you will submit to your teacher for grading. You may create a sketch ...
  33. Math

    You have 6 bracelets and 15 necklaces. Find the number of ways you can wear one bracelet and one necklace.
  34. U.S. History

    What term describes a white southerner who supported northern Reconstruction policies after the Civil War? A) carpetbagger B) radical C) scalawag D) unionist
  35. Social Studies

    1. B 2. C 3. D 4. D 5. B 6. D 7. A 8. A 9. A 10. B C 11. B 12. D 13. C 14. A C D 15. A 16. C 17. C 18. A Hope this helps. :D 100%
  36. Algebra- Word Problem

    Ms.Speedi has 40 pets, all birds and cats. One day she figured out that there was a total of 56 legs. How many of each animal does she have? I did the equation x+y=40, 4x+2y=56. I did everything correctly and got (-12,52) but you can't have -12 cats. Is there a different ...
  37. math

    12 and 10
  38. english

    A man chooses and a slave obeys
  39. english

    you have read writings by three people who lived at a time when the idea of human equality was widely discussed but who nevertheless experienced enslavement or belonged to families who experienced enslavement: Benjamin Banneker, Olaudah Equiano, and Phillis Wheatley. What ...
  40. english

    In this unit you have read writings by three people who lived at a time when the idea of human equality was widely discussed but who nevertheless experienced enslavement or belonged to families who experienced enslavement: Benjamin Banneker, Olaudah Equiano, and Phillis ...
  41. english

    My teacher said she dosent think i read the book when i asked her if that was okay... that's what i dont undersatnd..
  42. english

    i already have. i still dont understand it. ill send you what i wrote down “He has refused” “He has forbidden” “He has refused” “He has called” “He has dissolved” “He has refused” “He has endeavored” “...
  43. english

    Well in my book it is For for for for for that starts each sentence....
  44. english

    What would be a parallelism in the decoration of independence??
  45. english

    Thank you if i have anymore questions ill come here!
  46. english

    2.Give an example of parallelism from “The Declaration of Independence”. What effect does it have on the document’s central idea?
  47. SS

    HIIII is correct
  48. American government

    8. Bill of rights
  49. Absolute Value

    The opposite of -4 is 4. *** -4. -(-(-4)). -|4|. The opposite of -10 is -(-(-10)). -10. 10. *** -|10|. The opposite of the word "gain" is loss *** deposit increase descend The opposite of the word "withdraw" is loss deposit *** increase descend Which set of...
  50. PlEase help

    Thank you, thank you!
  51. PE

    Your life expectancy can be related to the overall well-being of your body, your mind, and your relationships with other people. (true ***) or false Which side of the health triangle corresponds to having loving relationships with other and giving and accepting health? ...
  52. algebra 2B

    Did you ever get it? I'm stuck too
  53. Math

    Where are the brackets supposed to be in this equatin 20-8÷2+6 to give 1. 5 as the answer.
  54. Math

    concrete is to be mixed using cement and sand into the ratio 2:5. how much sand will be required to mix with 96 pounds of cement? use proportion to solve
  55. Science

    Historical models of the solar system include: A.Helliocentric,B.nebular,C.Geocentric model or earth centered universe and a _ model or sun centered universe
  56. Math

    7+7=14
  57. Math

    Yes
  58. Math

    name two fractions that you know are equivalent to 1/2
  59. Equivalent fraction

    How can you tell if two fraction are equivalent by using the fraction strips
  60. Equivalent fraction

    How can you tell if two fraction are not equivalent using fraction strip
  61. math

    1/4"=1' then 5"by6"=5'
  62. Math

    A) 12 B) 21
  63. Calculus Related Rates

    If a spherical balloon is inflated and its volume is increasing at a rate of 6 in^3/min. What is the rate of change of the radius when the radius is 3 inches??
  64. Calculus Related Rates

    Two people leave from the same spot and walk at 4 ft/sec going north and 5 ft/sec northwest. At 30 seconds, how fast is the distance between them changing??
  65. math

    Multiply the map distance by 40. Answer: 280
  66. Math

    36 ÷n=6
  67. Social Studies

    Actually it's b
  68. Chemistry

    How many milliliters of 2.00 M NaHO solution are needed to neutralize a 8.00 mL of 3.50 M H2SO4 solution?
  69. Biology

    Which is an example of a population? all the squirrels in North America and Europe all the species of organisms in one state all the rose bushes around the world all the sugar maple trees in a state park
  70. indians

    which tribe controlled northeastern of Florida
  71. Math

    10xX=100 are u stupid 😂
  72. Spanish

    Thank you Ms. Sue
  73. vocab

    i don t now
  74. Math

    Nevermind.:)
  75. Math

    irrational?
  76. Math

    Select the BEST classification for π ??? Is it rational or irrational?
  77. Physics

    never mnind, i just saw similar posts to my question
  78. Physics

    Initially, a particle is moving at 4.00 m/s at an angle of 33.5 degrees above the horizontal. Two seconds later, its velocity is 6.45 m/s at an angle of 60.0 degrees below the horizontal. What was the particle's average acceleration during these 2.00 seconds? Enter the x ...
  79. math (check last answers) plz

    Last questions, thanks for everything There are 21 plates of tomato sandwiches, 27 plates of cheese sandwiches, and 12 plates of beef sandwiches on a buffet table. If a guest randomly picks a single plate, what is the probability that he gets tomato or cheese sandwiches? A)0....
  80. Math

    Am I correct.. I believe the second one is A 11/65
  81. Math

    Last questions, thanks for everything There are 21 plates of tomato sandwiches, 27 plates of cheese sandwiches, and 12 plates of beef sandwiches on a buffet table. If a guest randomly picks a single plate, what is the probability that he gets tomato or cheese sandwiches? A)0....
  82. Math

    Thank you Mr.Paul
  83. Math

    Okay :)
  84. Math

    1/6 x 1/2 = 1/2
  85. Math

    Thank so so much
  86. Math

    A bag of marbles contains 5 red, 3 blue, 2 green, and 2 yellow marbles. What is the probability that you choose a blue marble and then another blue marble, assuming you replace the first marble? A)1/24 B)1/16 C)1/2 D)3/4 D? or C? Sarah rolls a die twice. What is the ...
  87. Math

    Thank you :)
  88. Math

    or C.
  89. Math

    200 elementary school students were surveyed to find their blood groups. Of those, 55 were of blood group A, 85 of blood group B, and 21 of blood group O. What is the probability that a randomly chosen student has either blood group A or blood group B? A) 0.25 B) 0.60 C) 0.70 ...
  90. ottawa river

    Melissa collected three kinds of autumn leaf when she was out walking today el maple and oak she has two times as many Maple Leafs aslm lease and 5x as many oak leaf as Emily all together she has 32 leaves how many of each kind does she have I need to know how to work out this...
  91. Spanish

    Thanks, I did it on my own :D got an A
  92. Spanish

    how long will this take? thank you :)
  93. Spanish

    I don't want the answer just check because I'm unsure 1) Definite article for the following noun? maestra el <--- la las 2) Definite article for the following noun? clase las los la <--- el 3) Indefinite article for the following noun examenes? unos <---? or ...
  94. Chemistry

    An atom of an element weighs 3.00x10^-23 g. What is the atomic mass of this element in atomi
  95. Quick English check

    Please check these sentences and correct me if I'm wrong, thank you! 1. A 'MYRIAD' of people are interested in auditioning for the reality tv show, but only a handful will be afforded the opprutunity. 2. The villain wants the world to tremble at the 'MERE' ...
  96. stats

    A box contains 16 white and 16 black marbles. Construct a sample space for the experiment of randomly drawing out, with replacement, three marbles in succession and noting the color each time. (To draw “with replacement” means that each marble is put back before the ...
  97. Math

    So, I need to state the properties of two equations that look like a(b-c)=d and c(b-a)=d. Is it associative property?
  98. Math

    A gallon of milk costs $3.80. If there are 128 ounces = 1 gallon ,how much money does an 8 ounce glass of milk cost? (Change ounces to gallons to dollars)
  99. Math

    If there are 12 inches = 1 foot,how many inches are in 8.2 miles
  100. Math

    If there are 100 centimeters = 1 meter ,how many centimeters are in 1.25 m?
  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. Next>>