Posts by Bella

Total # Posts: 815

physics
When a car makes a sharp left turn, what causes the passengers to move toward the right side of the car? is it inertia??

History
"He has excited domestic insurrections amongst us, and has endeavored to bring on the inhabitants of our frontiers the merciless Indian Savages, whose known rule of warfare, is an undistinguished destruction...) 'merciless, indian savages' doesnt sound like they&#...

History
because in the declaration it talks about African Americans and Native Americans in a very negative way...so it is obviously only talking about white men :)

Physics
or is it because he/she has less mass on the moon..?

Physics
why does an astronaut weigh less on the moon than on Earth? is it because the gravitational field strength is less on the moon's surface than on Earth's surface

physics
which do you think would be the best pick for me

physics
can someone please help me with this question quick... Which of the following equations expresses Newton's law of universal gravitation? a. Fc=MVt^2/r b. Fg=M1M2/r c. g=Gme/r^2 d. Fg=Gmme/r^2 i really need help..thanks:-)

Languages
do you need any more?

Languages
for example.. this is one also spoken in China: Cantonese [Chinese] (China) Mhai

Languages
there are a variety of different languages spoken in China and Japan , that is why you can't name just one

Languages
i like this one: Wolof (West Africa) Deedeet

Languages
here's one more: Macedonian (Macedonia) Ne

Languages
thats not nice. one of my answer is the same as Valeria's

Languages
english--no:)

Languages
nahi--this is in Urdu no-spanish

Physics
okay thanks a lot for the help!!!

Physics
i'm having trouble with this Which of the following statements about floating objects is correct? a. the object's density is greater than the density of the fluid on which it floats b. the object's density is equal to the density of the fluid on which it floats c. ...

Physics
okay, thanks!

Physics
how do you tell if two vectors vertical components are equal?

Physics
There are six books in a stack, and each book weighs 5 N. The coefficient of static friction between the books is 0.2. With what horizontal force must one push to start sliding the top 5 books off the bottom one. my answer is 3N but i don't think that's right. does ...

History
The United State's most valuable export in the early 1800s was a. cotton b. slaves c. tobacco d. grain A

history
Which of the following led to a nomadic way of life on the Great Plains? a. drastic climate changes B. the coming of the horse and buffalo c. the influx of white settlers d. war among Native American groups B

History
show how immigration has helped to shape America and describe some of the barriers immigrants have faced in their struggle for equality please help me with this question

Math
i think a bar graph would be a good thing to use in this type of problem...im not sure though

History
first i thought it was C. but then my book said that it was illegal to buy all the other productions...and i found D in my book i just wanted to double check

History
that post was from Bella not Anonymous

History
How did Andrew Carnegie gain control of the steel industry? a. by giving away his money b. by becoming a partner of Edwin Drake c. by buying all the other steel mills D. by practicing vertical consolidation D

History
i found it in my book "While Britain struggled with its heavy debts and taxes, its colonies in America were prospering. With British citizens so burdened, Grenville asked, why shouldn't these colonists begin to pay some of the costs of their own government and defense...

History
sorry, i'm trying....my questions are from everything I've read so far..so its hard to find it in the book A?

History
The British government decided to tax the American colonies a. to pay off war debts b. to teach the colonists a lesson c. to increase the standard of living in Britain d. to finance westward expansion C

History
thanks

History
Union victories at Vicksburg and Port Hudson a. offset the loss at Gettysburg b. cut the Confederacy in two c. ensured that Richmond would fall d. left the North at its lowest point B

History
D...?

History
i cant find it in my text A was just a guess,

History
Why did the institution of slavery develop in Africa? a. Africa had too many people b. Slaves were valued as goods to be sold and traded c. European traders introduced slavery to West Africa d. Africa had an excess of land and a shortage of labor A

History
i'm stuck between A and C

History
is this correct Under the Articles of Confederation, the national government was a. strong and unified b. headed by a king c. a loose alliance of states d. divided into three branches i know its not D, ...maybe A?

History
thanks a lot, this really helps

History
my question is this: Discuss the several plans for reconstruction and explain one success and one failure of reconstruction i don't know about the first part. but here's what i think about the successes and failures one success: Republicans carried out their two main ...

Literature
i'm going to ask my teacher what her definition of "hero" then decide. thanks alot for your answers

Literature
what is an example of modern day hero? because my work asks me to compare modern heroes with Huck and Jim from Huck Finn. I need to tell if modern heroes will give up their lives and freedoms for friendship, loyalty and other important things...the answer for me is yes but i ...

Poem/Planet on theTable
so which of these tones would it be: detached, cynical, philosophical, playful, solemn, ironic, or passionate

Poem/Planet on theTable
does anyone know the meaning of this poem by wallace Stevens or what tone he uses in this poem. thanks for any help

Poem/Planet on The Table
i 've already lookeed at all of those ...they don't help me understand the poem :(

Poem/Daybreak in Alabama
In Hughe's Poem whichof the following things is not something the composer says he is going to put into his music? a. tall trees b. swamp mist c. the smell of red clay after rain d. the scent of pine needles B to what does Hughes compare the color of people's faces? a...

Lit/poems
so for Daybreak in Alabama which of the above tones could i say:passionate? that is the closest to hopeful right?

Lit/poems
Daybreak in Alabama The Planet on the Table What tone is used by each poet in these poemes--detached, cynical, philosophical, playful, solemn, ironic, or passionate? What language in the poems helps you determine the author's tone? Write 2 paragraphs in which you answer ...

Lit/Poem/The Planet on the Table
The subject of Steven's poem is the a. writing of poetry b. solar system c. speaker's disillusionment d. richenss of language A?

Lit/Poem/Daybreak in Alabama
In Hughes's poem, to what could "daybreak in Alabama" refer? a. a beautiful sunset b. westward migration c. a natural disaster d. change for the better i think its A or D

U.S.History
please check my answer for this question What problems in the North led to reform movements of the early 1800s? Poverty, alcoholism, illiteracy, overcrowded housing, poor health care, abuse of women, and declining moral values were growing pains that first occured in the urban...

Literature
thnk:D

Literature
i need help thinking of Criterion for my evaluative essay..i'm writing on a piece of literature..i need to write what criteria i'm going to use to evaluate the work.. i really need help with this..i need to come up with atleast 4 criterions and i'm stuck please ...

physics
thanks:D

fashion/homec
can i get some good sites that demonstrate how to apply makeup correctly any help is appreciated:)

Literature
"The Girl Who Wouldn't Talk" the narrator's attitude in this story when she begins to antagonize the quiet girl is that the quiet girl a. is deliberately trying to make the narrator mad b. needs a companion to talk to c. is not very intelligent d. is weak and...

Literature
i've read the story "Everything Stuck To Him" and in the beggining there is a couple and the girl wants to know about when she was a kid. the boy tells her a whole story about when she was a baby and what went on between her parents. my question says which phrase...

Literature
thank you Writeacher

Literature
i have to write an evaluative essay on a work of literature. i have chosen Hiroshima; The Noiseless Flash. in this essay i will write my own statement about the value of a work of literature ( ? ) and then provide reasons why your evalutation is correct and evidence to suport ...

Literature
i think the first one could also be B

Literature
please check these The subject of the "Game" can BEST be described as a. survival of the fittest b. the dehumanization of individuals c. the profound childishness of adults d. the need for discipline in the armed forces I Chose C Which of the following details in &...

Literature
please check this question for me What are the two essential elements of satire? a. realism and naturalism b. hostility and ignorance c. wit and an object of scorn d. comedy and tragedy i think its C

social studies
How many online newspapers are listed for Florida?

Thank you!
You both really helped!

Another Algebra (urgent!)
Find A if the graph of the equation Ax + 3y = 5 is parallel to the graph of 5x - 2y = 4 I tried to solve the problem, but I couldn't really get a good answer. Thanks!

Thanks!
I understand it now.

Algebra (urgent!)
A line has the equation x = my + b for some real nonzero constants m and b. a. In terms of m and/or b, what is the x-intercept of this line? b. In terms of m and/pr b, what is the slope of this line? I have no idea how to solve this, so please walk me through to the answer. ...

I don't quite understand
Could you try to explain it a little more?

Algebra (urgent!)
Let P be (-3,7) and Q be (5,-12) Find the point T on line segment PQ such that PT/TQ = 1/3 How would I go about solving this problem? Thank you so much!

Psy
Thank you very much

Psy
Explain Jane Loevinger's stages of ego development. Include manifestations that might appear during each stage. My answer:(But I need more help of finishing the question) Jane Loevinger’s ego development theory proposes that individuals advancement through a series of...

algebra
The ratio of adults to children at a holiday concert is expected to be 5 to 2. If 490 peole attend, approximately how many will be children? How many will be adults? Thank you! Last problem and cant figure it out!

literature
1.)B 2.)B 3.)B 4.)B 5.D 6.C 7.A 8.B 9.C 10.C 11.D 12.C 13.A 14.A 15.D 16.A 17.C 18.D 19.C 20.A

Algebra 1A
write 4 megahertz in standard form

5th grade math
What is 3,256 divided by 4? What is 99,999 divided by 3? I need these answers in an hour! Please help!

5th grade math
can anyone solve this problem for me? 2cm 72mm + 69 mm =_________

Accounting 101
How much?

Accounting 101
Could you tell me how much you charge for help on Accounting homework? Thanks bella

math riddle ALGEBRA WITH PIZZAZZ
What did the Spanish Farmer say to his chicken?

proverb
you've made your decision and now you must accept the consequences

proverb
you've made your bed now you must lie in it

English
just find a topic you know a lot about and use it

Oral Presentations
i'm the same as u but i did my speech by just relaxing and pretending im facing a bunch of dolls or something i really like

URGENT MATHS
just keep on trying

english
how can i link the book "The Reader" by Bernhard Sclink to "The Lovely Bones" by Alice Sebold? it seems like they have nothingggg in common...

science
regarding the term nucleus using the follwoing words size ?? density ?? charge - I put positive location - I put the core of the atom Rutherford ??

mrs sue
the text says based on an unreasoanble determination of facts in evidence by jury

history
in all cases of criminal proseuction, the accused shall have the right to a speedy trial. What does the consitution say about the location of the trial.

to mrs sue
un reasonable

history
The decision of a jury shall be final excpet for: is this correct 1. unrx determination of facts in evidence 2. unrx application of est fed law determined by supreme ct

history
I searched under the sites you sent me thanks- but i cant find this one - what does constituion say about location of trial.

history
what is the difference between a true bill nad no bill

history
how many persons are on a grand jury?

history
Is this correct: job of grand jury - to provide an unbiased decision if there is enough eveidence to hold the person over for trial.

history
I have been searching for over an hour - please help what is the difference between capital crime and an infamous crime

spanish PLEASE HELP
Replace the direct object with a direct object pronoun. Question: Van a estudiar el espanol esta noche? My answer: Nosotros yo los entiendo Points taken off for putting in word nosotros - I do not understand why.

science
what must be changed temperature or heat energy during condensation I think it is heat energy

science
Phase changes of water 1. is enrgy required for each phase change 2. Can both liguid water and steam exist at 100c

science
can anyone give me the steps for making a cake - and if they are physical or chemical

science desperate
can anyone help me with a recipe that gives the steps chemical or phyiscal for making a cookie.

science desperate
can anyone help me with a recipe that gives the steps chemical or phyiscal for making a cookie.

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. Next>>