Posts by Baby_Banana

Total # Posts: 61

  1. Algebra

    A basket contains the following pieces of fruit: 3 apples, 2 oranges, 2 bananas, 2 pears, and 5 peaches. Jack picks a fruit at random and does not replace it. Then Bethany picks a fruit at random. What is the probability that Jack gets a peach and Bethany gets an orange? I'...
  2. Algebra

    11. A basket contains the following pieces of fruit: three apples to oranges two pairs two bananas and five peaches. Jack pics of fruit at random and does not replace it then, Bethany pics of fruit at random. what is the probability that Jack gets a peach and Bethany gets an ...
  3. Science

    What process occurs after a forest fire wipes out an entire ecosystem? What is this process called? What are the steps of this process after a natural disaster, such as a forest fire, occurs? I don't quite understand what it means, my father and I think it's talking ...
  4. Algebra

    Which of the following expressions is true? A)4^3 x 4^4 = 4^12 B)5^2 x 5^3 > 5^5 C)3^2 x 3^5 = 3^10 D)5^2 x 5^4 < 5^8 Which of the following expressions is true? a)2^4 x 2^3 = 2^12 b)3^3 x 3^6 > 3^8 c)4^2 x 4^2 > 4^4 d)5^2 x 5^2 = 5^10 Which one is correct? 6^2 x 6...
  5. Algebra

    Which of the following expressions is true? A)4^3 x 4^4 = 4^12 B)5^2 x 5^3 > 5^5 C)3^2 x 3^5 = 3^10 D)5^2 x 5^4 < 5^8 Which of the following expressions is true? a)2^4 x 2^3 = 2^12 b)3^3 x 3^6 > 3^8 c)4^2 x 4^2 > 4^4 d)5^2 x 5^2 = 5^10 I don't get how to do ...
  6. Algebra

    I'm kind of stuck on these two, so if you could help I'll be very grateful (m^2-m+3) + (m-1) A. m^2-m-2 B. m^2+2 *My answer* C. m^2-2 D. m^2+m+2 (4x^2 - 2x - 1) - (-3x^3 + 2) A. -3x^3 + 4x^2 - 2x + 1 *My answer* B. -3x^3 + 4x^2 - 2x - 3 C. 3x^3 + 4x^2 - 2x + 1 D. 3x^3...
  7. Algebra

    Ohhhh, so it would be 13.7! Thank you very much
  8. Algebra

    So it would be 12.2?
  9. Algebra

    3.6 divided by 2 1.8 3.14x1.8x1.8 10.2 10.2 divided by 2 5.1 1/2 4.8x5.1 2 divided by 24.5 12.3 This is my work
  10. Algebra

    Find the area of the irregular figure (use 3.14 for pi). SHow your work. Round to the nearest tenth. Triangle with a semi-circle on it. The triangles height is 4.8ft and the circle's diameter is 3.6ft. Every time I do my work I keep getting 12.3 and I have no clue if I'...
  11. History

    Thank you!
  12. History

    Why did John Wilkes Booth assassinate President Lincoln? A. Booth thought Lincoln was too easy on Southerners. B. Booth had lost is a series of slavery debates with Lincoln. C. Booth was angry about the Confederate defeat. D. Booth was a Confederate official. I chose A, but if...
  13. History

    "With malice toward none, with charity for all...let us strive...to bind up the nation's wounds...to do all which may achieve a just and a lasting peace among ourselves and with all nations." - Abraham Lincoln, Second Inaugural Address Based on the lesson and ...
  14. Science

    Thank you so much! But just to check, Tropical matches more with my statement, so would that be the answer?
  15. Science

    Name ONE of the air masses that can be found in North America (remember to use both the temperature and humidity descriptors). I searched everywhere, even looked back at my lesson, and I still can't find out, if you can help me or send me a link, I will be very grateful
  16. History

    So it would be A? I read both of them and they talk about the Louisiana Purchase
  17. History

    1. What is a reason that the Missouri Compromise did not have lasting effects? A. It only applied to the lands of the Luisiana Purchase B. It only applied to the lands of the Mexican Cession C. It relied on popular sovereignty D. It limited the number of states that could be ...
  18. Algebra

    Ooooo, okay. When I did the math I got 3,362.57, is that correct or did I do something wrong?
  19. Algebra

    Hi, can someone please walk me through this? I forgot how to do this and I lost my notes about it from last year Audrey deposited $2,800 in a savings account that pays 2.65% interest compounded annually. What is the total value of the account after 7 years?
  20. Language Arts

    Thank you!
  21. Language Arts

    President Lincoln’s Declaration of Emancipation, January 1, 1863" by Frances E. W. Harper 1 It shall flash through coming ages, 2 It shall light the distant years; 3 And eyes now dim with sorrow 4 Shall be brighter through their tears. 5 It shall flush the mountain ...
  22. History

    I do agree with you, but I'm not a professional nor do I know much about history for I'm still learning it myself
  23. Science

    Oooh, I see, so I just do math? When I did A+B-LiquidProduct, I got 13.8. Thank you very much for helping me!
  24. Science

    A student mixed two clear liquids together in a beaker. A gas and a new liquid formed. The gas escaped, so the student was unable to measure its mass. She guessed that its mass was no more than 10.0 [LW1] grams. Her data is shown in the table below. Mass (g) liquid reactant A ...
  25. History

    Thank you!
  26. History

    Where did the Mexican-American War take place? I want to say near the Rio Grande
  27. Science

    A researcher wants to experiment with an element that reacts like phosphorus (P) but has a greater atomic mass. Which element should the researcher select for the experiment? A. Nitrogen (N) B. Sulfur (S) C. Arsenic (As) D. Silicon (Si) I choose Arsenic, because it's in ...
  28. Algebra

    Oh, forgot it was called expression, thanks for telling me that. And thank you for helping me out <3
  29. Algebra

    Ok, this equation is confusing me and I don't know how to do it 5/8 - (1/4) ^2 I know that 5/8-1/4 is 3/8, but what else do I do?
  30. Social Studies

    I changed it and said it was C
  31. Social Studies

    Ohhhh, so it would be C, since they're on the pacific coast and they were farmers and Oregon offers nice fertile soil
  32. Social Studies

    Why were settlers attracted to the Oregon Country? Select all that apply. A. The Oregon Country offered an abundance of open fields for farming. B. The Oregon Country was dryer than the East Coast and Pacific coast. C. The Oregon Country offered fertile soil along the Pacific ...
  33. Algebra

    Find the area of the irregular shape. Round to the nearest tenth. There's a semi-circle on top of a rectangle with 8 as the base and 5 as the height. A. 90.2 sq cm B. 241 sq cm C. 65.1 sq cm D. 72.3 sq cm Find the area of blue portion of the irregular shape. Round your ...
  34. social studies

    I can, seeming as I have nothing else to do and helping is fun
  35. social studies

    No problem
  36. social studies

    I agree with you!
  37. Alegbra

    Thank you very very much!
  38. Alegbra

    Ok, I'm good on that one, but what about 6? Can you like give me hints on how to solve it? I don't really want to know the answer until I give up
  39. Alegbra

    Can you help me with 3 and 6? When I do number 3 I do x/5+6=10 -6 -6 x/5=4 x5 x5 x=20
  40. Algebra

    1. –9x – 5 = –95 a) 17 b) 11 c) 10 d) –10 2. x/4 – 5 = –8 a) –27 b) –12 c) –7 d) 12 3. x/5 + 6 = 10 a) 44 b) 30 c) 20 d) –20 4. –2(m – 30) = –6m a) –15 b) –13 c) –8 d) 8 5. 3.75x + 3.7 = 1.7 + 1....
  41. History

    I can't really find anything there to help me. The writing that I was given says: Compare and contrast the views of the Federalist Party and the Democratic Republican Party on at least three different historical issues. I can't find anything to really help me with it
  42. History

    Can someone help me or send me a good link to find more information about the Federalist Party and the Democratic Republican Party, preferably ones that state their differences and similarities? I can't really find any help on other websites
  43. Algebra

    But how did you get 40 and 5x? 4x+4=9x-36 9x and 4x are positives so wouldn't it be addition ? Same thing with -36 and +4, they are negative and positive so I was thinking I had to subtract them
  44. Algebra

    4x + 4 = 9x – 36 I need help on how to solve this
  45. Algebra

    With the origin as the center of dilation, rectangle PQRS will be dilated by a scale factor of 6x24 to form rectangle P’Q’R’S’ . 220x219 What will be the length of 23x10 ? A 3 units B 2 units C 27 units D 18 units I chose D, I read and watched a video on ...
  46. Algebra

    Thank you, Ms.Sue!
  47. Algebra

    1. 7r – 7 = 2r + 18 (1 point) r = –5 r = 5 r = 2.2 r = 1.2 2. 2x + 12 = 18 – x (1 point) x = 3 x = 10 x = 6 x = 2 3. 8x – 3 = 15x + 18 (1 point) x = –3 x = 3 x = 2.1 x = .9 4. 6y – 6 = 4y + 16 (1 point) y = 2.2 y = –2.2 y = 11 y = 5 5. 3(x &#...
  48. Algebra

    Thank you, Ms.Sue and Bob! I never really understood how to solve these types of equations
  49. Algebra

    I need help on how to solve equations like this (y-5)/3 =1 I don't quite understand it
  50. Social Studies

    Thank you so much, Reed and Writeacher!
  51. Social Studies

    It is a local issue, so I can A as well. That means it's C! Because C says " Alisha is participating in democracy by speaking out on local issues "
  52. Social Studies

    No, you're not missing something. But I know it wouldn't D or B, because in B it's says she's trying to change a law but she isn't
  53. Social Studies

    A local park is always littered with trash. Every time Alisha takes her dog to the park, she can't help but notice that trash is everywhere. She knows that this is a hazard to the environment. When she looks around, Alisha realizes that the park only contains a few ...
  54. Algebra

    Ohhhh, I get it now, a little, but nothing like studying that can help me! Thank you very much !
  55. Algebra

    I know that when it says 'is' it's suppose to be an equal sign, but the rest is still kind of confusing. How did you know that when it says "the difference of a number and 10" is (x-10)?
  56. Algebra

    Which equation matches the statement "The product of 3 and the difference of a number and 10 is 15?" A. 3 + (x-10)=15 B. 3x-10=15 (My answer) C. 3 (x-10) = 15 D. 3 x/10 = 15 Can you please check to see if I'm right? If I'm not explain, please and thank you
  57. Algebra

    So it would be D? Because on A when I did .56x134 I got 75.04 and 75 is one of the answers and on B I got 15.06 and some other numbers, but rounded it would be 15.1. So the answer would be D
  58. Algebra

    9.During the basketball season, Diane took 134 shots and made about 56% of them. a. How many shots did Diane make? b. The team made a total of 498 shots. What percent of the team’s made shots did Diane make? (1 point) 24 shots; 15.1% 753 shots; 27% 240 shots; 27% 75 shots...
  59. Spanish

    No problem :D
  60. Spanish

    It's A. An Asado is a traditional celebration where Chilean families come together to celebrate whatever they want.
  61. Language Arts

    I actually took the test just a minute ago The answers are 1.A 2.D 3.C 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.A 10.D 11.C 12.A 13.A 14.B 15.B 16.B There you go, I promise with all my heart this is 100% correct