Posts by Ashley

Total # Posts: 3,528

Chemistry
Could someone please walk me through how to solve this problem: A sample that is 63.9 % chloride by mass is dissolved in water and treated with an excess of AgNO3. If the mass of the AgCl precipitate is 1.045g, what was the mass of the original sample?

Health
1: metabolism 2 : fiber 3: protein

Language arts
i took the test and these are the answers 1. A 2. PART a. C PART b. B 3. PART a. D PART b. B 4. D 5. B 6. PART a. C PART b. D 7. D 8. A 9. B 10. D

physics
a 12uc test charge was placed 20cm from a source of an electric field. There was a measured force of 0.6N acting on the test charge. What is the strength of the electric field measured by the test charge??

maths
If the price of one tin is £t, which of the expressions below represents how much it will cost Morris to buy five tins? 5(t – 1) 5t – 1 t – 5 5t – 5

Physics
You are driving off of a horizontal cliff, again!!! The cliff is measured to be 35.56 m above a rocky ravine floor, but you land 10.36 m away from the sheer cliff face. How fast were you going when you drove off of the cliff?

Physics
You are driving off of a horizontal cliff, and your car has a horizontal velocity of 29.33 m/s at the instant you leave the cliff. The cliff is an unknown height above a rocky ravine, but you land 146.8 m away from the sheer cliff face. How tall is the cliff?

Chemistry
If 2.0 mol of propane are burned (reacted with oxygen), how many moles of carbon dioxide will be produced? C3H8 (g) + 5 O2(g) → 3 CO2 (g) + 4 H2O (g) I just want to make sure the answer is 6 mol of CO2 will be produced.

math
find the product tell which strategy you used (4x10)x10

algebra
You shouldn't call people retarted.. and Damon got the answer right, and you didn't know the answer so maybe you Oscar are "Weird.'

algebra
You shouldn't call people retarted..

English
lmao are those right ^

Math
Evelyn sells used cars he base salary is $800 a week and she receives a 12% commission on each sale represent Evelyn total salary for the week if she had d dollars of sales

health
A patient who lost his or her hearing sometime after birth is said to be A. half-deaf. B. adventitiously deaf. C. incurably deaf. D. congenitally deaf.

occupational therapy
Which of the following questions is best worded for the confused patient? A. "When would you like to go for your walk?" B. "Would you like a drink with your dinner?" C. "What would you like to drink?" D. "When did your illness originate?"

Math
I kinda get it but what is the answer?

Statistics
In advance of the 1936 Presidential Elections, a magazine titled Literary Digest released the results of an opinion poll predicting that the republican candidate Alf Landon would win by a large margin. The magazine send post cards to approximately 10,000,000 prospective voters...

Physics
Consider a cloudless day when the sun shines down across the United States. If 2375 kJ of energy reaches a square meter (m2) of the United States in one hour, how much total solar energy reaches the entire United States per hour? The entire area of the United States is 9,158,...

College Physics
A cyclist is at rest at a traffic light. When the light turns green, he begins accelerating at 2.56 m/s2. How far does he go after the light turns green until he reaches a cruising speed of 10.88 m/s?

PLEASE HELP WITH CALCULUS 1 - ITS REALLY URGENT
ummm could you please be more specific?

PLEASE HELP WITH CALCULUS 1 - ITS REALLY URGENT
Velocities of the 2 cars during the race are given in the tables below where velocities, v are in miles per hour and times t are in seconds. Sappho's car: time: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 velocity:0 20 35 48 62 75 85 93 99 106 111 Homer's car: time: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Calculus - HELP URGENT PLEASE
yes someone please answer this question

Calculus - HELP URGENT PLEASE
Consider a lake of constant volume 12200 km^3, which at time t contains an amount y(t) tons of pollutant evenly distributed throughout the lake with a concentration y(t)/12200 tons/km^3. assume that fresh water enters the lake at a rate of 67.1 km^3/yr, and that water leaves ...

financial management
Tribke Enterprises collected the following data from its financial reports for 2012: Stock price $18.37 Inventory balance $300,000 Expenses (excluding COGS) $1,120,000 Shares outstanding 290,000 Average issue price of shares $5.00 Gross margin % 40% Interest rate 8% TIE ratio ...

computer
To set up Automatic Backup on your computer, what option would you choose from the Word Options screen?

Calculus - HELP URGENT PLEASE
The region R is bounded by the x-axis, x=2 and y=x^2. Which of these expressions represents the volume of the solid formed by revolving R about the line x=2?

Chemestry
Question 1) Consider the following reaction of calcium hydride (CaH2) with molten sodium metal:CaH2(s) + 2 Na(l) -> 2 NaH(s) + Ca(l) Identify the species being oxidized and the species being reduced? Question 2) Give the names to the binary compounds listed below. Classify ...

english
Whats another way to say "no human rights.." My sentence is starting with "In order to solve.."

French SraJMcGin
My question is.. when i make up these sentences.. how can i make sure that when translated it, it will have the subjonctif

Physics
A 2000 kg car pushes a 3000 kg truck that has a dead battery. The ground pushes forward on the car with a force of 6000 N. What is the magnitude of the force that the truck exerts on the car? Ignore any friction forces. My work/attempts: I've drawn a for body diagram for ...

Chemistry
im very stuck on finding r

world history
Which of these was NOT a shared trait of early Harappan and Mesopotamian civilizations?

medical
It also said that everything else was normal, such as weight and blood pressure

medical
For this assignment, I have to diagnose a list of patients. 1. 14 year old female feels a tightness in her chest when she gets nervous. Also, she starts wheezing when she exercises while being nervous as well as feels a sharp pain in stomach region. I believe this girl has a ...

Math (PLEASE HELP!)
1. Suppose the height, h, in feet, of a trampolinist above the ground during one bounce is modelled by the quadratic function h(t) = -16t2 + 42t + 3.75 . For what period of time is the trampolinist at least 22 ft above the ground? Round your answers to the nearest hundredth. (...

physics
ok i will do that. thanks for the help!

physics
i did delta L = (alpha)(initial L)(delta T) delta L = (12E-6)(58.5)(55.7) = 0.0391 m and i got it wrong. i tried that answer as negative too and it was still wrong. so does anyone know where i went wrong? i REALLY appreciate that help!!!

physics
i wanted to post the exact question so people will have all the information. and i am sorry for making anyone angry. i don't want it done for me, i just want what formulas to use. thanks to anyone/everyone that answers!! :)

physics
A steel section of the Alaskan pipeline had a length of 58.5 m and a temperature of 18.0 °C when it was installed. What is its change in length when the temperature drops to a frigid -37.7 °C?

physics
The brass bar and the aluminum bar in the drawing are each attached to an immovable wall. At 29.0 °C the air gap between the rods is 1.93 x 10-3 m. At what temperature will the gap be closed?

physics
A copper kettle contains water at 29.1 °C. When the water is heated to 86.6 °C, the volume of the kettle expands by 5.56 x 10-5 m3. Determine the volume of the kettle at 29.1 °C.

physics
Ideally, when a thermometer is used to measure the temperature of an object, the temperature of the object itself should not change. However, if a significant amount of heat flows from the object to the thermometer, the temperature will change. A thermometer has a mass of 31.8...

physics
An ice chest at a beach party contains 12 cans of soda at 4.56 °C. Each can of soda has a mass of 0.35 kg and a specific heat capacity of 3800 J/(kg C°). Someone adds a 6.54-kg watermelon at 28.5 °C to the chest. The specific heat capacity of watermelon is nearly ...

physics
Two bars of identical mass are at 29 °C. One is made from glass and the other from another substance. The specific heat capacity of glass is 840 J/(kg · C°). When identical amounts of heat are supplied to each, the glass bar reaches a temperature of 92 °C, ...

physics
How much heat in joules must be added to 0.413 kg of aluminum to change it from a solid at 122 °C to a liquid at 660 °C (its melting point)? The latent heat of fusion for aluminum is 4.0 x 105 J/kg.

physics
A thick, vertical iron pipe has an inner diameter of 0.070 m. A thin aluminum (α = 23x10-6 (C°)-1) disk, heated to a temperature of 89°C, has a diameter that is 4.4x10-5 m greater than the pipe's inner diameter. The disk is laid on top of the open upper end of...

STATISTICS
Find the approximate 84th percentile of the pig pregnancy length distribution

tourism.geography.maths lit.history
Good day so i do the subjects mentioned above but im interested in media studies but i just dont know what exactly do i wanna do in media studies

chemistry
Describe the difference in intermolecular forces between the two molecules. How does this affect the properties of the substance first one molecule is made up of H3C,OH,CH3, and another CH3. The second molecule is made up of H3C,O,OH3, and CH3.

science (cladogram)
Oh! and thx San for the response. It help me understand the question better. Thx ;)

science (cladogram)
If the dude was going to pretend to be someone he could have at least spelled Mrs.Sue name right. It is mRs.sue. He clearly forgot the r. It was ov. he was a fake. Trust me, I'm sure Mrs.Sue wouldn't curse a child.

physics
Please help! I want to make sure my answer is correct. Q:A thundercloud has an electric charge of 43.2 C near the top of the cloud and -38.7 near the bottom of the cloud. The magnitude of the electric force between these two charges is 3.95 x 10^6 N. What is the average ...

English
What is the significance of Catherine Earnshaws ghost in Wuthering Heights?

math
Mike has a tree 58ft long and wants to cut it into 24 equal pieces. How long would the pieces be?

Art
I double checked @m1538 and he or she is right. S0 if you are looking to see if it is right it is.

geomotry
In Triangle ABC, AC = BC and mC = 62°. The longest side of the triangle is:

French
Does France have "White House?"

algebra
Alonzo wants to buy a bike for $260. He can pay for it in 8 months if he pays $60 now and $25 each month. If he were to pay $60 now and $20 each month, how many more monthly payments would it take to pay for it?

Math
. At a track meet, 50 people ran the 100-meter dash. 2 people finished in 11 seconds, 5 people finished in 12 seconds, 8 people finished in 13 seconds, 10 people finished in 14 seconds, 21 people finished in 15 seconds, 2 people finished in 16 seconds, and 2 people finished in...

Calculus
h(x) = x+cos(ax) is a family of functions where a is a positive constant such that 0<a<4. Which values of a make h(x) strictly decreasing? Justify your answer. I can't figure this out and help would be appreciated. Thanks in advance!

Calculus
h(x)= x + cos(ax), where a is a positive constant such that 0 < a < 4. For what values of a will h(x) have a relative maximum at x=1? So I found the derivative and got h'(x) = 1- asin(ax). Then I plugged in 1 for x and set the derivative equal to zero, so I have 1 + ...

Calculus
I made a typo. The derivative is 1+ a sin(ax), sorry.

Calculus
h(x)= x + cos(ax), where a is a positive constant such that 0 < a < 4. For what values of a will h(x) have a relative maximum at x=1? So I found the derivative and got h'(x) = 1- asin(ax). Then I plugged in 1 for x and set the derivative equal to zero, so I have 1 - ...

Algebra
The following equation is quadratic. f(x)=(x-7)(3x-2) What are the x-intercepts of the graph of the related equation y=(x-7)(3x+2)? A) -7 and 2/3 B) -7 and 3/2 C) -3/2 and 7 D) -2/3 and 7

Calculus
I'm not sure how to do this; I figured I should use separation of variables but I got the wrong equation. Help is appreciated, thanks! If dy/dx=(1+x)/(xy), x > 0, and y = –4 when x =1, when x =3, y = ? A. 6.433, −6.233 B. 3.898, −3.898 C. 4.711, −...

Calculus-limits
What is the limit as x approaches a of (sinx-sin a)/(x-a)? a. -sin a b. cos a c. -sin x d. cos x e. undefined Thanks!

Calculus-limits
I'm studying for the AP exam and I can't figure this problem out. I thought the answer was negative infinity but that isn't an option. Thank you in advance! What is the limit as x approaches infinity of (9x-x^2-7x^4)/(x^3+12x)? a. 9 b. 7 c. -7/12 d. -7 e. Does not ...

Chemistry
Sulfur trioxide decomposes into sulfur dioxide and oxygen in an equilibrium. You have a 3.00 L vessel that is charged with 0.755 mol of SO3. At equilibrium, the amount of SO3 is 0.250 mol. 2 SO3 (g) ----> 2 SO2 (g) +O2 (g) A) calculate the equilibrium concentrations of SO2 ...

algebra
The apartment building where Herman lives was built 12 years before his grandmother's house. In 4 years, the apartment building will be twice as many years old as Herman's grandmother's house. How many years ago was Herman's grandmother's house built?

Calculus
Can someone check my work on this problem? I'm studying for the AP test and I would really appreciate any help. Let f(x) = the definite integral from [-2,(x^2-3x)] of e^(t^2) dt At what value of x is f(x) a minimum? a. For no value of x b. 1/2 c. 3/2 d. 2 e. 3 The answer I...

Calculus help??
I'm not sure how to solve this and help would be great! d/dx [definite integral from 0 to x of (2pi*u) du] is: a. 0 b. 1/2pi sin x c. sin(2pi x) d. cos (2pi x) e. 2pi cos (2pi x) This is the fundamental theorem, right? What's confusing me is the u and du and the end. ...

Algebra
Jack bought 3 slices of cheese pizza and 4 slices of mushroom pizza for a total cost of $12.50. Grace bought 3 slices of cheese pizza and 2 slices of mushroom pizza for a total cost of $8.50. What is the cost of one slice of mushroom pizza?

Physics
Two pellets, each with a charge of 1 microcoulomb, are located 3 cm apart. What is the electric force between them?

Physics
An equal amount of heat is transferred to two containers containing water at the same temperature. If the second container contains three times as many water molecules as the first, how do the final temperatures compare?

Calculus
The expression dy/dx = x*(cube root y) gives the slope at any point of the graph of the function f(x) where f(2) = 8. A. Write the equation of the tangent line to f(x) and any point (2,8). B. Write an expression for f(x) in terms of x. C. What is the domain of f(x)? D. What is...

math
If the intensity of a lightbulb is 45w/m^2 at a distance of 8m, then what is the intensity of it at a distance of 3m?

Chemistry
Consider the following reaction: CO(g)+2H2(g)⇌CH3OH(g) Kp=2.26×104 at 25 ∘C. Calculate ΔGrxn for the reaction at 25 ∘C under each of the following conditions. A) Standard Conditions B) at equilibrium C)PCH3OH= 1.3atm ; PCO=PH2= 1.2×10−2atm

Chemistry
Consider the following reaction: 2NO(g)+O2(g)→2NO2(g) Estimate ΔG∘ for this reaction at each of the following temperatures and predict whether or not the reaction will be spontaneous. (Assume that ΔH∘ and ΔS∘ do not change too much within...

Math
A toy company has increased their size of one of their dolls. The packaging department has calculated that they need to add 3 inches to each of the dimension of the original packaging (Original height=10 in width=2.75 length=5). What is the new amount of material needed to ...

s.s
power to make laws

s.s
I thing it supreme court

s.s
the legislative branch of the federal government made up of the (Congress/Supreme court)

s.s
is it d

s.s
is it a

s.s
what were the two main goals of the constitution's creators? a.create local goverments and elect a president b.establish the 51st state and define borders c. raise taxes to build the treasury and pay off war debts d. protect citizens' rights and defend the country

Integration by Parts
integral from 0 to 2pi of isin(t)e^(it)dt. I know my answer should be -pi. **I pull i out because it is a constant. My work: let u=e^(it) du=ie^(it)dt dv=sin(t) v=-cos(t) i integral sin(t)e^(it)dt= -e^(it)cos(t)+i*integral cost(t)e^(it)dt do integration by parts again, then I ...

Algebraic expression
Four less than the product of 20 and mabels age

business math
626,863.20$

Math Homework
140 -94=46 inches

Calculus
Oil spilled from a ruptured tanker spreads in a circle whose area increases at a constant rate of 7.5 mi^2/hr. How rapidly is radius of the spill increasing when the area is 8 mi^2? I tried using A=(pi)r^2 and dA/dt=2(pi)r(dr/dt) and plugging in 7.5=2(pi)8(dr/dt) but the ...

math
So it is A?

math
Students in Mrs. Doyles classes use 3/4 of a bottle of hand sanitizer every week. Which expression can be used to find how many bottles of hand sanitizer the students will use in 12 weeks. A. 12 x 3/4 B. 12 + 3/4 C. 12 - 3/4 D. 12 divided by 3/4 I have narrowed it down to A ...

Math
yes

math
an oatmeal cookie recipe that makes 24 cookies requires 1 cup of sugar if alex needs 30 cookies how many cups of sugar should she use

math
Juanita Finn deposits $12,000 into an account at Valley Bank that pays 8% interest compounded quarterly. At the end of 5 years, how much will Juanita have in her account? Round to the nearest cent.

LA/READING(:
1. B 2. A 3. A 4. B 5. A 6. Essay 7. D 8. B 9. D 10. B 11. C 12. D 13. B 14. C 15. D 16. A 17. C 18. A 19. B

LA/READING(:
Hailey is Linda correct on hers?

chemistry
25 mL 0.4 M KOH will neutralize 10 mL 1.0 M H2SO4 solution. A) True B) False

History
US History Crossword Puzzle 1. 9 letters; areas of Mississippi and Alabama characterized by black soil and excellent cotton-growing conditions 2. 13 letters; cotton-producing region of the southern United States How did the Free-Soil Party propose to handle of the question of ...

Math
Use the initial condition y(0)=4 and step size h=.25, calculate the backward Euler on [0,1] for the ODE y'=10y-10y^2. Solve the ODE exactly and compute the errors at t=1.

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>