Post a New Question

Posts by Anonymous

Total # Posts: 109,265

Social studies
Yalp is wrong. Listen to Ms. Sue

Physics
11469.9

Social Studies
Also Among the first laws passed by FDR was the Truth-in-Securities Act. How did it support his New Deal goals? A. The law’s purpose was to make sure farmers’ investments were safe. B. The law’s goal was to prevent another economic crash. C. The law was focused ...

Social Studies
Which of the following best summarizes Hoover’s and Roosevelt’s policies? A. Hoover was most concerned about stabilizing the banks, while Roosevelt chose to provide jobs. B. Hoover believed in providing public works and welfare, while Roosevelt wanted the people to ...

Algebra
Let f (x)= (x^2 + 3x - 4) and g(x)= (x + 4) a. Find f*g and state the domain b. Find f/g and state the domain

Science
The answers are 1.A 2.B 3.C 4.C 5.B 6.B 7.D 8.C 9.C 10.B 11.C 12.D 13.C

Science
is 1. correct

Algebra
Use the coordinates of the two points that show male life expectancies for 1980 and 2000 to write a linear function that models life expectancy. E (x), for men born in this community x years after 1960 Coordinates are 1960-66.8 1970-67.5 1980-69.9 1990-70.5 2000-74.1 2004-75.2

Math - Derivatives
Or how do I find the formula for this?

Math - Derivatives
Find the nth derivative of y=2x/(1-x^2) (Hint: Consider -[(1/(x-1))+(1/(x+1))].)

Calculus
Evaluate the integral. 1/2 integral e^(t/2) (I'm not sure what the 1/2 on the left of the integral symbol means.)

Social Studies
”We took away their best lands; broke treaties, promises; tossed them the most nearly worthless scraps of a continent that had once been wholly theirs. But we did not liquidate their spirit. The vital spark which kept them alive was hardy." Based on the ...

Math/Calculus
Find the equation of the tangent line to the given equation at the indicated point a) y^2=cos(5x-3y) at ((2pi+3)/5, 1) b) x^2+x^2y+4=0 at (2,-2)

Biology
A life cycle in which organisms switch back and forth between diplid and haplid stages?

Math
Use the table of values. x y -2 -5 0 -1 1 1 2 3 A. Graph the ordered pairs. B. Is the function linear? Explain. C. Write a rule for the ordered pairs in terms of x and y. D. What is the value of y when x = 10?

Math
Find a formula for D^n_x(1/x). (The n is superscript and the x is subscript)

Science
How do the spaces between particles affect viscosity?

Math
Felisa will carpet her rectangular living room shown below. The carpet she selected is sold by the square yard, at a cost of $32 per square yard. To the nearest dollar, how much will it cost to carpet the living room?

Math
You have $80 and your brother has $275 dollars. You save $10 of your allowance each week. Your brother spends his allowance plus $15 each week. A. Write an equation to model this. B. How long before you have as much money as your brother? C. How much have you saved when you ...

Algebra
Insert five geometric means between 0.125 and 8. I know one set is 0.25, 0.5, 1, 2, 4 What would be the other set?

Algebra
2. You have $80 and your brother has $275 dollars. You save $10 of your allowance each week. Your brother spends his allowance plus $15 each week. A. Write an equation to model this. B. How long before you have as much money as your brother? C. How much have you saved when ...

Social Studies
do u do online school

math
can i get some real help

Math
if it isn't a rectangular pyramid what is it?

Math
why do you disagree? what do you think it is neil?

Math
That would be the rectangular pyramid.

Math
thank you sooo much you are a great person

Math
The product of (4z2 + 7z – 8) and (–z + 3) is –4z3 + xz2 + yz – 24. What is the value of x? What is the value of y?

History
Please check my answers. Question 1(Multiple Choice Worth 5 points) [06.06 MC] Which answer best describes how the Supreme Court viewed Maryland's taxing of the national bank created after the War of 1812? The Supreme Court decided Maryland was within its rights as a state...

ss
9. The economies of the United States and Canada are (2 points) very different. strongly linked. dependent on tourism. exactly the same.

Educational Technology
This anonymous is Damon by the way :)

Educational Technology
Otherwise even the technical literature would be flooded with alternative facts.

Educational Technology
why is it important to take responsibility for your online publication (1 point)

science
By the way most oil floats on water :)

science
It has mass of 100 g It lost 25 g in water so its volume is 25 cm^3 It lost 30 g in oil so the mass of oil displaced by its 25 cm^3 volume was 30 g so density of the oil = 30 g/25cm^3 = 1.2 g/cm^3 = 1.2 times water density.

Math
has read 1/5 + 3/5 = 4/5 must read 5/5 - 4/5 = 1/5

Mayh
Martin used m Omar used .5m-5 total = m + .5 m - 5 = 1.5 m-5

chemistry
thank you so much you are a great help have a nice day. you are an amazing and smart person!

chemistry
P V = n R T V, T and R are the same for each so n, the number of mols is proportional to P total pressure = 3.5 + 2.8 + .25 + .15 = 6.7 so for example mol fraction of N2 = 3.5/6.7 = .522

chemistry
Four gases were combined in a gas cylinder with these partial pressures: 3.5 atm N2, 2.8 atm O2, 0.25 atm Ar, and 0.15 atm He.What is the mole fraction of N2 in the mixture?

maths
total length = 15+3 = 18 total width = 9+3 = 12 so path area = 12*18 - 9*15

Physics
v = -9.81 (3.6) d = (1/2)g t^2 = 4.9(3.6)^2

Physics
v = Vi - 9.81 t at top v = 0 0 = 49 - 9.81 t t = 49/9.81 h = 49 t - 4.9 t^2

Vocabulary
Are you doing online school or is it just the one site you do at school cause i am doing online school and it sucks my teachers make a lot of errors. but i get to have an early summer cause i finish all my work at a faster pace. woot woot summmmmmmmer a month early you should ...

biology
if you have 1.0*10^9 molecule in tube and perform a 10^-7 dilution, how many molecule will in the new tube?

biology
if you want to make 50 ml of a 1x TAE solution fro a 50X stock, how would you prepare it?

Science
How are the primary pigments related to the primary colors? The primary pigments are: A. Complementary to the primary colors B. Associated with the primary colors C. Unrelated to the primary colors

Algebra
12%=0.12 then you multiply $1599.99 by 0.12 and you get 191.9988 then you round and get $192 hope this is correct its been a couple years since alg.

Algebra
Jameston High School has 2020 students. Its enrollment has been decreasing at a rate of 125 students per year. Townsville High School has 1075 students. Its enrollment has been increasing at a rate of 80 students per year. Assuming the enrollment rates continue: A. Write an ...

math
Of the following fractions: 9/19, 5/11, 7/15, and 11/23, which is the largest?

Calculus
What is y=-2/7x-1 in standard form?

Calculus
What is y=-18x+13 in standard form?

Math
A bicycle that usually sells for $230 is on sale for 15% off. Find the sale price. Is this correct 230/25=9.2 230-9.2=220.8

history
voters cannot sign multiple petitions.

Statistics
Researchers recruited 20 volunteers- 8 men and 12 men omen- to take part in an experiment

Math/velocity
just kidding, I figured it out! It's -4, 0, and 4

Math/velocity
At time t seconds, the center of a bobbing cork is y=4sint centimeters above (or below) water level. What is the velocity of the cork at t = 0, ?/2, ?

Math derivatives
Let f(2)=3, g(2)=4, f'(2)=5, g'(2)=6, f'(3)=7, g'(3)=8, etc. find (f?g)?(2)

Math
A line segment has one endpoint of (-3,2) and an undefined slope. Find the coordinates of another possible endpoint.

world
The shares of a company

Math
A line segment has one endpoint of A (2, -1) and a slope of 3/4. Find the coordinates of another possible endpoint B.

Algebra 1
Oh sorry about that, the slope is 2/3 and also thanks for the help.

Algebra 1
1. yes 4/3 2. slope = -2 all right 3. You did not say what the slope is but the only choice with y intercept of 9 is C. The y axis intercept is the value of y when x=0

Algebra 1
1. Find the slope of a line that passes through (–2, –3), and (1, 1). A. 1/3 B. 1 C. 2 D. 4/3** 2. For the equation –4y = 8x, what is the constant of variation? A. -4 B. -2** C. 1 D. 2 3. What is an equation for the line with slope and y-intercept 9? A. y = 2/3x...

Algebra 1
Thanks for the help

Algebra 1
1. yes, y = 3 x so y = 30 when x = 10 2. slope = m = (1+3)/(3-1) = 2 so y = 2 x + b put a point in 1 = 2*3 + b b = -5 so y = 2 x - 5 agree

Algebra 1
1. Suppose y varies directly with x, and y = 24 when x = 8. What is the value of y when x = 10? A. 10 B. 30** C. 80 D. 240 2. What is an equation in slope-intercept form for the line that passes through the points (1, –3) and (3, 1)? A. y = 3x + 1 B. y = x – 3 C. y...

Science
potential energy + kinetic energy = constant at top, Pe = m g H and Ke = 0 on the way down (1/2) m v^2 + m g h = that original m g H

math
2(b+3b)=40 b = 5 so 5 and 15

Math
30*60 = 1800 seconds * 4 m/s = 4*1800 meters 2 pi r = 200 pi meters circumference 4 *1800/200 pi = 36/pi= 11.459 circles = 11 circles + .459 circle .459 * 360 = 165 degrees x = 100 cos 165 = -96.6 y = 100 sin 165 = +25.9

Social studies
Rilley is right for connects students thank you

language arts: plz help
How mature Ms. Sue deleting my comment!!!! Such An Adult!!!!

Math
A recipe that makes eight servings calls for 2 cups of milk how many cups of milk will be needed for 36 servings

Maths
xz

physics
work = pulling force in direction of motion * distance like period, the friction and all are irrelevant. work = 161 cos 35 * 13.5 If there are more parts like how fast does it go or something, the rest matters, but that is all you need to know for the question you asked.

physics
mass does not matter, call it m normal force = m g cos 44 max friction force up slope = .27 m g cos 44 gravity force down slope = m g sin 44 so m g sin 44 - .27 m g cos 44 = m a (sin 44 - .27 cos 44) 9.81 = a

Hala -- Physics
Hala - acceleration = total change in velocity/time, not average a = 10 /2 = 5 m/s^2 what is in your mind I think is total distance = average speed *time

Social studies
ITS BUCKING D YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Math
2 x + 5 x = 63 7 x = 63 x = 9 2x = 18 5x = 45 ================== add to check 18 + 45 = 63, whew !

Differential equation, calculus
dt/dr = k/r^2 dt = k dr/r^2 try t = k (-1/r) + c I do not know where you got the other.

physics
Ac = 1.5 g = approximately 15 m/s^2 Ac = omega^2 r so omega^2 = 15/8 omega = 1.37 radiaans/second 2 pi radian /rev so .218 revs/sec times 60 s/min = 13 revs/min

no idea
Need better description of how boxes interact. (one on top of other? one hanging vertically from pulley? whatever)

physics
moving at 2.5 m/s relative to ground t = 35 m/2.5 m/s moving at (v-1) m/s same t 35 = (v-1) t solve for v

math
480000(.15)(.5)= 36,000

Physics
k = m g/.15 omega = 2 pi/T = sqrt (k/m) 2 pi/T = sqrt (9.81/.15)

History
OMG THANKS, PEN ISLAND!!!!!!! YOU'RE A LIFE SAVER!

Math
A wire is stretched from the top of a two feet tall anchor to the top of a 45 foot tall antena. If the wire is straight and has a slope of 3/5, then what is the length of the wire in feet?

Statistics
jkl;;

Algebra
there are three nickels three dimes and four quarters in your pocket. you randomly pick three coin and place them on the counter. the first two coin are a dimes, and the third is quarter Probatitly of what happening?

English
I know that when we are writing essays, we cannot use the words we, you, etc. Is it okay if we use the words they, them, their?

English
what is passive voice

math
20 men dig a trench in 12 days,how many men would be needed to do it in 10 days

math
You are welcome.

math
15 y > -99/13 note < to > when multiply by negative 9 y > -99/(15*13)

algebra
A car cost $25,750.00 and depreciates in 20% per year how much will the car be worth in 5 years

Algebra 1
a^n /a^m = a^(n-m)

Algebra 1
say (2 *10^5) / (1*10^3) that is (2/1) (10^5/10^3) = 2 * 10^(5-3) <<<---important = 2 * 10^2 ================ check 2* 100000 /1000 = 2 * 100 :)

Algebra 1
What was the answer?

Algebra 1
(9*10*2)^3 = 9^3 *10^6 so (4/3) pi 9^3 * 10^6 about 4 * 81*9 * 10^6 about 2.9*10^9 the top one

Math
r = .05/4 = .0125 every quarter year multiply by 1.0125 7 years = 28 quarter years so 16,000 * 1.0125^28 = $ 22,655.88

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 12
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. 21
  13. 22
  14. 23
  15. 24
  16. 25
  17. 26
  18. Next>>

Post a New Question