Math

Recent Questions

Math
Hi

math
-183 + 298

Math
Mr Barkley has a box of books. He says the number of books in the box is divisible by 2,3,4,5 and 6. How many books could be in the box? Add another condition to the number of so that there is only one possible solution.

Math
Compare: x + y O 19

Math
There is 40 baskets for $715 and 400 for $5,935. there is a deivery fee. what is the one - time delivery fee?

math
Hello lovelies♡ I don't get this problem but hopefully you can help this girl out, hehe! One reading at an Artic research station showed that the temperature that it was six hours ago. What was the temperature in Small-town six hours ago? Thanks and Have a Wonderful day!

Math
Hundred.... A plane flew an estimated distance of 800 kilometers. The greatest distance the plane could have flown is..... Kilometres

Math
We currently have 84 million people each year or 229,000 people per day. How many hours would it take to replace 93330 deaths?(Hint 1 day = 24 hours)

Math
If the growth rate of a population is 1.5% how long will it take that country to double? 46 years. Use the above question to help answer this. In 2002 16.4 million babies were born what is the birthrate as a percentage and as per 1000 births? How do I solve this one?

Math
Geraldine made $140,143.11 in Employment income last year. She had investment income of $12,383.19 and dividend income of $4,230.12. How much income tax (include both federal and provincial) did she have to pay if she lives in Ontario? Federal Rates: 15% on the first $43,953 ...

Math
A figure has vertices E(-3, 1), F(1, 1) and G(4, 5). After a transformation, the image of the figure has vertices at E'(-3, -1), F'(1, -1) and G'(4, -5). Identify the transformation. a) Reflection across the y-axis b) Reflection across the x-axis c) Rotation d) Translation Is ...

math
jeff jogged 5/6km while jon joghed 7/12km whi jogged longer?by how manu kilometer?

math
One printing press can print 5,000 advertising cards in 12 seconds. Another printing press can print the same number of cards in 7 1 2 seconds. If both presses are used together to print the 5,000 cards, how many seconds will it take them? same with this one but i tried an ide...

math
A firm advertises for workers to address envelopes. Priscilla says she will work 100 hours. Herb will work for 80 hours. If each can address 10,000 envelopes in the time they work, how long would it take them to address 10,000 envelopes if they work together? i am lost, can ...

math
jeff jogged 5/6km while jon jogged 7/12km.who jogged longer bu how many kilometers?

math
the sum of following two quantities is 63. four times a number subracted from nine. the sum of two and the number 4(9-x)+(2-x)=63

math
jeff jogged 5/6km while jom jogged 7/12km.who jogged longer? by how many kilomteres?

math
1.-3(n+5)=12 2.46=-6t-8

Math
Minta willwithdraw the moneyfrom her bank account when the interest earned is 300 euros. Find the time in years until Minta withdraws the money from her bank account.

math
127nine= 411x solve for x can you show me the steps please

Math
Rename the number 24 ten thousand

Math
How you can make a 10 to find 17 - 9

Math
1) A rectangular rug has a length of 231 centimeters and a width of 166 centimeters. What is the area of the rug in square meters? Explain how you determined the correct number of significant digits for your answer. 2) Christina swims 2400 feet in 16 minutes. Gloria swims 12 ...

math
What is the volume of the box pictured below? A rectangular prism of length 3 and 1 over 2 feet, width 3 and 1 over 8 feet, and height 4 over 5 foot is shown. fraction 3 and 1 over 10 cubic feet fraction 3 and 2 over 5 cubic feet fraction 6 and 5 over 8 cubic feet fraction 8 ...

math
What number should be placed in the box to help complete the division calculation? Long division setup showing an incomplete calculation. 12 is in the divisor, 6839 is in the dividend, and 5 hundreds and 6 tens is written in the quotient. 6000 is subtracted from 6839 to give ...

Math
Each type of text has a purpose for the reader if you were looking to research penguins what type of text would u utilize A. textual B. functional C. recreational D. digital how is functional text useful in everyday life A. it provides entertainment B. it helps you research ...

math
What is the remainder when 16,055 is divided by 16? (Input numeric values only)

math
which of these numbers can be classified as both rational and real? a. 1/2 b. -1.016879413894 c. square root of 5 d. 0.89089908999 which is both a real number and an integer? a. square root of 7 b. 0.15 c. -15 d. 1/3 what is an example of an irrational number a. negative ...

Math Chek
21. Which symbol will make the number sentence –|–5| ? 5 true? (1 point) • =*** • < • >

Math Check
Which set of numbers are ordered correctly from least to greatest? (1 point) • 0, –3, –|4|, |–5|, 8**** • 8, |–5|, –|4|, –3, 0 • –|4|, –3, 0, |–5|, 8 • |–5|, –|4|, –3, 0, 8

5th grade LA
Insert commas where they belong. Provide a short reason. 2. Ever since you asked my opinion about the soccer field battle I've been mulling the situation over trying to determine a logical consequence. A: Ever since you asked my opinion about the soccer field battle, I've been...

Math
Find the mode of the set of data 59,61,54,51,38 46,56,52,63,40,44 1.B 2.D 3.C 4.A 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.C 11.B 12.D 13.B 14.A 15.A 16.A 17.D 18.A 19.C 20.D Math lesson:10 Unit:2 Practice test 100% answers

Math
a mother wants to invest 7000 for her son's future education.she invest in two account: a money market fund that pays 4% and a certificate of deposit that pays 7%. if the total interest earned after one year is $420, how much money was invested in each account?

Math
Nico is saving money for his college education. He invests some money at 9​%, and ​$1100 less than that amount at 6%. The investments produced a total of ​$249 interest in 1 yr. How much did he invest at each​ rate?

Math
Explain how you can use a straightedge and a compass to construct an angle that is both congruent and adjacent to a given angle. I think the answer is that you use the straightedge to draw two parallel lines and then you draw a line that goes through them that is perpendicular...

Math
The Smith family took a car trip they travel have the distance from San Antonio to Houston on Monday and 3 out of 12 the distance on Tuesday what fraction of the distance between San Antonio and Houston did the Smith family travel on Monday and Tuesday

math
The seating capacity of an arena is 20,000 seats. Last week 4,350 tickets were sold to the next game in the arena and 7,096 more tickets were sold this week. How many tickets were sold to the next game ?

math
I just finished doing my math study guide for a test and there is one question that I don't know how to do. It is: f(x)=5-2x and g(x)=x^2=7x, find each value. a. g(3) b. f(2)+g(-1) c g(2x) I do not understand this at all, could someone explain this to me? Thank you.

Math
Mrs. Fields bought a sapling from a tree farm nursery and observed a linear growth of the sapling over a period of 6 months. She found the height of the sapling, H centimeters, and the time, t months is related by the linear equation H=2(4+3t) a) write an equation for t in ...

Math
You have $3000 in an account that yields a nominal return of 6%. If the inflation rate is 3%, how long will you have to leave your money in the account for it to double in real terms?

Math
Solve the equation below for y. 5/6y=12

Math
ella sold 37 necklaces for $20 each at the craft fair. she is going to donate half of the money she earned to charity. use ecommutative property property to mentally find how much money she will donate.

math
convert 689 base 10 to base 3. Can you please show me this step by step

Math
(6xr)x7 use one or more properties to rewrite each properties as an expressions that does not use parenthesis

math
Tallulah has 40 times and some nickels.The total value of her change is $5.50. How many nickels does Tallulah have?

Math
36÷(12÷3) and (36÷12)÷3 Are they equivalent and what property is applied?

Math
write a number in which 5 has the place value thousand, 3 has the place value hundred, and 0 has the place value unit

Math -
Determine the number of integer solutions of x1 + x2 + x3 + x4 + x5 = 32 where xi > 3 for 1 ≤ i ≤ 5

math
Is the number 254.71 multiplicative and why?

Math
Write in two other forms using decimals and word form 80 +7+0.9+0.03

Math
Write in two other forms using decimals and word form

Math
Kalyan gets paid 8.75 per hour and she works 37.5 hours per week. Estimate how much Kalyan earns in a week.

Math
Americans consume an estimated 38 billion pounds of fresh fruit per year. Express this quantity in terms of pounds per person per month. (Use a population of 315 million)

Math
In 2012 there were approximately 31,700 firearms fatalities. express this quantity in deaths per hour.

Math
What are 2 dimensions for the prism with a volume of thirtysix

Math
Given that the Consumer Price Index was 72.6 in 1979 and 82.4 in 1980, find the inflation rate from 1979 to 1980 to the nearest hundredth of a percent.

Math
Admission to the country fair cost $9per person the ride tickets cost $2.50 each. Write an equation representing total cost

math
What is the value of x? Justify each step. AC=32 2x 6x+8 .__________________._________________. A B C Drawing not to scale AB + BC = AC a.__________________________ 2x+6x + 8 =32 b. __________________________ 8x + 8 =32 c. __________________________ 8x =24 d. ...

Math
dollars per foreign = peso 0.07855 and foreign per dollar is 12.73. if gasoline is $2.10 per gallon, what is the price in pesos per liter?

math
Given: <2 = <4, m<2 = 110 Proof: m<3 = 70 <2 = <4, m<2 = 110 Given m<2 = m<4 Definition of congruent angles m<4 = 110 b._______ <3 and <4 are a linear pair Definition of a linear pair(shown in diagram) <3 and <4 are supplementary ...

math
Is each biconditional statement true or false? Select True or False for each statement. A polygon is a square if and only if the polygon has exactly four sides. true or false A polygon has exactly five sides if and only if the polygon is a pentagon. true or false A polygon has...

Math
the interest rate on car loans increase from 8% to 9%. Although this is a rise of only 1 percentage point, you will be paying ____% more in interest on your loan. If your interest payment was $400, what would it be with the increase?

8th grade Math Connections Academy
4. Mrs. Clarkson designed a rectangular garden with a length of 15 meters and a width of 8 meters. She plans to build a walkway through the garden from one corner to the next. What measure is closest to the length of the diagonal walkway? 8 meters 11 meters 17 meters 23 meters...

Math
If there are 325 million people in the U.S. and it is predicted that the national debt will reach $20.4 trillion. and every one was ordered to pay their equal portion of th debt, how much would you owe?

math
Multiply 2/3 and 6/7 A.4/7 B.4/21 C.12/21 D.3/7 if u could please tell me the answers for all of the questions if u know them thnx.

math Please help!!
1. Which of the following numbers is a rational? A. 4/5 *** B. square root of 27 C. 4.02002000200002... D. Square root of 31 2. Which type of number is shown below? 0.313311333111... A. repeating decimal B. rational *** C. irrational D. terminating decimal 3. Select all the ...

Math
a party room measures 80 feet by 60 feet. If the dance floor takes up 25% of the party room, how many square feet of floor space does the dance floor have?

Math
at a conference, 15% of the attendees were women. If 70 men attended the conference, how many were women?

Math 140
Find the derivative of f(x)=(1+7x^2)(x-x^2) by using the product rule and by multiplying first.

Math
The after-tax price of a shiny new car is $19,000. If 8% sales tax was charged, what was the pre-tax price of the car?

math
If a number is not a rational number, then it is _____. (1 point) a integer a rational number a whole number

Math
the interest rate on car loans increase from 8% to 9%. although this is a rise of only 1 percentage point, you will be paying ____% more in interest on you loan. If you interest payment was $400, what would it be with the increase?

math
Which of these nonterminating decimals can be converted into a rational number A 0.48907542 repeating B 0.02020202 repeating C 0.92589542 repeating D 0.10203040 repeating

math
find the length of the hypotenuse of a triangle with legs of 5 ft and 12 ft? 11 ft 13 ft 17 ft 60 ft

Math
1. -7/9 x 3/5 2. -2/5 x -1 1/4 3. 1 3/5 x - 3/4 4. -7/8 x -1 3/7

Math
Janice scored 85% on the last test.she answered 34 questions correctly.how many questions were on the test?

PHILOSOPHY
1. Some regular churchgoers believe that taxpayers' dollars should not be used to fund laboratories that carry out tests on animals for medical research. Hence, it is wrong to go on spending taxpayers' dollars for that purpose. Answer: False Cause 2. Yogi Berra, an Italian ...

math
Of the set [ -5,5,-3,8], which two numbers have the same absolute value? Explain.

Discrete Math
A professor gave his 40 students a test with three questions. Every student answered at least one question. Ten didn't answer the first question. 14 didn't answer the second question. 12 didn't answer the third question. If 18 students answered all three questions, how many ...

Math
a pair of $90 shoes goes on sale for 35% off and then goes on the clearance rack for an additional 10% off. a customer walks in with a 20% off coupon good on all clearance items and buys the shoes. How much did the customer pay for the shoes? and the price paid was what ...

Math
In 2016 there were ab out 135 million households in the United States. 36.5% of the households own at least one dog. On average, these households have 1.6 dogs. How many millions of pet dogs were in the United States. Round to the nearest tenth of a million. Please help.

math
-8y+3(g+h) - -5y-4(g+h) With solution please. Thank you!

Math
A recipe uses five cups of flour for eveey two cups of sugar. If alrhea want to make a recipe using eight cups of flour, how many cups of sugar must she use

Math
Luis had 8/10 meter of wood for the frame thqt he is doing. His father gave him 1/4 meter more.How many meters of wood that he have now?

Math
Solve for 0 < θ ≤ π sin θ = sin 2θ I get (0,π/3,π,5π/3). Idk what I did wrong.

Math
Which ordered pair is a solution of the equation y=-5+4 (2,14) (5,-29) (3,-19) (5,-21)

math
Three subjects Geography, Science and English in the library are in the ratio of 5:7:8 which they had increased by 20%,40% and 50%. Find the ratio of increased books # Please guys can you assist me this question#

math
Three subjects Geography, Science and English in the library are in the ratio of 5:7:8 which they had increased by 20%,40% and 50%. Find the ratio of increased books # Please guys can you assist me this question#

math
you have 120 pieces of fabric to make a blanket. each piece of fabric is a square with a side length of 6 inches. you use as many pieces of fabric as possible to screat a square blanket. What is the area of the blanket? How many pieces of fabric are left over? How many more ...

Math
Find the difference in length of two boards if one board is 5/12 of a yard long and the other is 2/3 of a yard long? Would this be 8/12-5/12 = 3/12= 1/4?

math
from least to greatest, the perfect square factors of 3150 other than 1 are?

9th Grade Math
You have to read 15 pages of a novel for homework. The number of pages p(x), that you have left to read after reading for x minutes is given by p(x) = -x + 15. What is p(7) a.) 7 b.) 8 c.) 15 d.) 22 I think the answer may be 8, would this be correct?

9th Grade Math
For #1-4, write an equation of the line that passes through each pair of points. Show all of your work to receive full credits. 1.) (9, -2) and (4, 3) Answer: 9 = -1x + -2 2.) (3, 5) and (2, -2) Answer: 3 = 7x + 5 3.) (4, 3) and (2, 0) Answer: 4 = 2/3x + 3 4.) (5, 2) and (15...

Math
In a group of 100 blood donors, typically 9/25 have type A+ blood and 3/50 have type A- blood. What fraction has type A blood all together?

math Please help!!
which symbol will make the number sentence -[-5] ___ 5 true A = B < C >

math Please help!!
which property is shown by -3 • (6 + 5) = -3 • 6 + -3 • 5?

math Please help!!
Explain the difference in meaning between [-3] and -3

math Please help!!
1. which property is shown by 6 + 9 = 9 + 6 A) Commutative property of addition B) Distributiove property C) Identity property of addition D) Associative property of addition 2. Which symbol will make /-8/ ? 8 true? A) > B) < C) = D) inequality

math
Hi again. I don't understand these two questions so um please help me. Also explain me how to do it. Please 1. An electrician charges $40 to come to your house. She also charges $55 for each hour that she works. The electrician charges you a total of $190. How many hours does ...

Math
The sum of two consecutive numbers is 73? What are the numbers? I. Don't. Get. This. Help. Please.

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 9
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. 18
  13. 19
  14. 20
  15. 21
  16. 22
  17. 23
  18. Next>>