Post a New Question

Homework Help: Foreign Languages: Spanish

Recent Homework Questions About Spanish

Social Studies
8. Which of the following statements about the ancestry of most of the people of Central America is most accurate? (2 points) People in Central America are of African ancestry. People in Central America are of mestizo ancestry. People in Central America are of Spanish ancestry...

why
What is liboche unscrambled in spanish?

Spanish Proofreading
I haven't been able to meet with my Spanish professor to go over my short composition (it basically had to be a past narration using only the preterite and imperfect). If any Spanish speakers wouldn't mind reading it and letting me know what I need to correct that would be ...

Spanish Proofreading
I haven't been able to meet with my Spanish professor to go over my short composition (it basically had to be a past narration using only the preterite and imperfect). If any Spanish speakers wouldn't mind reading it and letting me know what I need to correct that would be ...

spanish
I haven't had a chance to meet with my Spanish professor about my composition and I need to turn it in soon. It's basically just a short past narration (15 sentences) using only the preterite and imperfect. If someone could read through it and let me know what things I need to...

Spanish
En este momento, mis hermanos __________ el sol y mi madre ____________ un libro. Question 14 options: a. está tomando, está leyendo b. están tomando, está durmiendo c. estamos tomando, estás leyendo d. están tomando, está leyendo im confused between A and D

Spanish
Mi amigo Pedro ____ al fútbol todos los sábados y los domingos nosotros _____ en nuestro restaurante favorito. Question 11 options: jugamos, almuerza juegan, almuerzan juegas, almorzamos juega, almorzamos is it D 2. Los miércoles mi novia ______ gimnasio cerca de su casa. ...

Spanish
1. ___ hermanas son ____. Question 7 options: Su, bonitas Sus, bonita Tu, bonitas Sus, bonitas is it C 2. Por las tardes, mis padres siempre _____ en el jardín (garden). Mi abuela está en su cuarto (room) porque ______ descansar mucho. Question 8 options: comemos, deben ...

Spanish
1. Los sábados nosotras no estudiamos. Maribel _____ salsa y yo _____ opera. Question 4 options: baila, canto bailas, canto bailan, canto bailamos, cantamos is it A 2. Erica: "¡Hola! ¿Cómo se llama usted?" Carolina: "_________ Erica. ¿Y usted?" Question 1 options: Me ...

Spanish 2
Fill in the blank with the correct form of the present perfect. You do not need capital letters or accents for this. 1.) Los chicos_____hecho la tarea. 2.) Maria ____ ____ (limpiar) 3.) Usted ha ____(ver) la pelicula? 4.) Yo he ____(comer) los tacos. 5.) Nosotros _____leido el...

Spanish 1
How do you respond to these spanish questions? ¿Como se llaman tus padres? ¿De donde son? ¿Donde trabajan? ¿Cuantos hermanos tienes?¿Como se llaman?Donde estudian o trabajan? Cuantos primos tienes?Cuales son los apellidos de ellos?¿Cuantos son ninos y cuantos son adultos...

Spanish
Sra. are my answers correct? Thank you! Part I ¿Subjuntivo, indicativo o infinitivo? Choose the correct verb form to complete each sentence. 1. Tengo miedo de que mi novio _____. A. mienta B. miente C. mentir B. miente 2. ¡Qué lástima que ese hombre no _____ rico! A. sea B...

Language arts plz help
1. The poet uses all of the following in "Annabel Lee" except (1 point)alliteration. simile. repetition. rhyme. 2. Which of the following best shows that the speaker is still deeply in love with Annabel Lee? (1 point)The speaker explains that he and Annabel Lee were young. ...

Spanish
Sra, Are my answers correct? Thank you. Complete the following sentences using the subjunctive 1. Dudamos que ellos… Dudamos que ellos vengan a la fiesta. 2. Es imposible que ella... Es imposible que ella llegue aquí a tiempo. 3. Es importante que tú... Es importante que t...

SOCIAL STUDIES HELP PLEASE?! c:
1) ___________ make up the majority of the population in Guatemala. Spaniards Incas Mexicans Native Americans 2. One challenge that makes it hard for the Mayas to retain their land is that they are more likely to think of themselves as ______ than _______. Maya, Guatemalan. ...

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican governments. D. They ...

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican governments. D. They ...

Spanish
Sra. can you please correct my answers? I am so grateful for your help! Part I Answer the questions using the "PRESENT PROGRESSIVE." 1. ¿Qué estáis estudiando ahora? Estoy estudiando español ahora 2. ¿Con quiénes están almorzando ellos? Están teniendo un almuerzo con ...

social studies check answers
2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation. 3.Which statement best ...

HELP!
Next year (sophomore year) I'm taking the following courses: Honors Algebra II/Trig Spanish III Health AP Biology Honors English AP World History Is AP Bio and world history hard? or no it's not just the exam. Please tell me because this is my first year taking AP.

World Civilization
1. In 1789, the National Assembly revoked the privileges of the aristocracy. This occurred in reaction to A. a peasant uprising. B. Louis XVI's withdrawal of troops from Paris. C. discontent among the poor people of Paris. D. the storming of the Bastille 2. What was ...

Spanish
Are my answers correct? Parte I: Conteste las preguntas en frases completas en español 1. ¿Qué significan las palabras te y té? Te es un pronombre, mientras que el té es una bebida. 2. ¿Prefiere Ud. usar el tiempo futuro o IR A + infinitivo? ¿Por qué? Prefiero IR A + ...

spanish
Write the object pronouns that would correctly complete each sentence. Lupe muestra la revista a nosotros. Lupe________ ________muestra.

spanish
Using the subject “usted” and the verb in the imperative, tell your instructor three things she or he must do. Then tell your instructor two things she or he must not do. You will be graded on accuracy and pronunciation. Provide your sentences in Spanish.

spanish
Usted debe corregir las pruebas. Usted tiene que darme más tiempo. Usted debe ir con nosotros. Usted no debe mascar chicle. Usted no tiene porqué hacerlo, que lo hagan ellos.

Spanish- Sin a or a
I have to chose whether or not the sentence needs preposition a or no a (sin a) 1) ¿Conoces__ alguien que organice fiestas de aniversario? 2)Busco__ alguien que me ayude a organizar la mía. 3)Necesito __ un grupo musical que sea bueno. 4) Lo siento, no conozco__ nadie que ...

Spanish
This is online homework that I have done but I am having trouble with 3, 5, 6, 7, and 8. For 3 i put l, for 5 d, for 6 b and for 8 i. But they were in correct. 1) (blank) esta todo bien y esperamos que 2) (blank) tambien lo este. 3) (blank) lo pensemos y lo conversemos, tu ...

spanish
if someone could help me conjugate these words correctly id really appreciate it!(sorry, I was unable to put accentos) 1. ?Habra alguien que me (comprender)? 2. Querian que tu (ir) a la biblioteca. 3. Tomas fue a la carcel porque (robar)a alguien. 4. Era imposible que tu el (...

Spanish 101
Choose the logical word or words to complete each sentence. 1. A mis hermanos y a mí nos____ aprender verbos nuevos. 1 encanta 2 encantamos 3 encanto 4 encantan I chose answer 2 ecantamos 2. A mi papá ____ molestan los niños traviesos. 1 los 2 me 3 se 4 le I chose answer 3 ...

Spanish
Are my answers correct? I had the most trouble with the accents in part II. Thank you. Part I Llene los espacios en blanco con la forma correcta del verbo en la forma del presente progresivo utilizando el verbo ESTAR con el gerundio. 1. Sé que vosotras no _____ ___________ (...

Spanish Help please
I'd just like to know if I have these correct or not. 1. Los actores usan ______ para aprender su papel. A. un guión B. un director C. una escena D. unos efectos especiales I said C 2. Te gusta muho actuar, ¿verdad? ¡Claro que sí! Quisiera hacer _____ en un programa de ...

Spanish Help
1. ¿Qué te pasó en ;a sala de emergencia? Me _____ una inyección. A. quemaron B. tomaron C. cayeron D. pusieron I said B 2. ¿Qué te pasó en el hospital cuando te rompiste la muñeca? Primero me sacaron ____ y luego me pusieron el yeso. A. la medicina B. las puntadas C. ...

Spanish Help please
1. ¿Qué te pasó en ;a sala de emergencia? Me _____ una inyección. A. quemaron B. tomaron C. cayeron D. pusieron I said B 2. ¿Qué te pasó en el hospital cuando te rompiste la muñeca? Primero me sacaron ____ y luego me pusieron el yeso. A. la medicina B. las puntadas C. ...

Spanish
Am I correct? I. Conteste las preguntas utilizando mandatos formales. Trate de usar pronombres cuando posible. 1. ¿Es necesario apuntar la dirección? No, lo me no apunte la dirección. 2. ¿Debo sacar el plano de la ciudad? Saquelo. 3. ¿Es mejor venir temprano? No, no venga...

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. The...

Spanish 2
Re-write the following sentences in correct Spanish and use direct and indirect object pronouns. 1.) We need to wash the car for you. 2.) We used to wash the car. 3.) Mom makes pizza. 4.) Mom makes pizza for me. 5.) I want to see a movie.(una película) 6.) Mom wants to make ...

spanish - HELP!
Fill in the blank with the correct direct object pronoun, based on the word in parentheses that best complete this sentence Tu ____ buscas. (nosotros) I need help with this!

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...

Basic Spanish
My grandson need tutoring in basic Spanish to improve translate from Spanish to English in writing assignments, &grammar . Do you have review , similar to Khanacademy ? He needs tutoring to improve basic Spanish , has no tutoring in his school. Thank you

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...

College Math
In a group of 200 high school students, 36 are taking biology, 52 are taking Spanish, and 126 are taking neither biology nor Spanish. If one of these 200 students is to be chosen at random, what is the probability that the student chosen is taking biology but not Spanish?

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...

grammar
In The Space Before Each of the Following items, place a C if the capitalization is correct, a zero (0) if it is incorrect. Then insert capitals where should be, and draw a line through capitals that should be small letters. 1.the Rocky Mountains i got C 2.my spanish course i ...

Spanish help
1. ¿Se divirtieron Uds. En la fiesta de fin de año? Sí, pero comimos demasiado. La madre de Pablo nos ______ mucha comida. A. sirve B. saludó C. besó D. sirvió I said D 2. Carla, el tocacintas mío no funciona. ¿Puedo usar _____? ¡Claro que sí! Aquí lo tienes. A. ...

spanish
Who forced napoleon bonaparte to abandon plans for an American empire ?

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...

Spanish Help please
1. ¿Sabes quién ganó el partido de fútbol? Sé que _______. A. soportaron B. empataron C. prestaron D. fueron I said B 2. ¿Cómo te _______ cuando eras pequeño? Muy mal. Siempre me peleaba con mi hermana menor. A. llorabas B. portabas C. preferías D. eras I said D 3. ...

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3. ...

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...

Spanish Help
1. En nuestra escuela, muchos estudiantes quieren ser miembros del ________. A. consejo estudiantil B. orquesta C. piano D. contributor I said A 2. ¿En qué actividades extracurricular participas tú? ________ todos los martes. A. Tocas en la banda B. Participamos en el ...

Spanish Help please
1. Aquí están las diapositivas. ¿Dónde está el _______________? A. sacapuntas B. sujetapapeles C. bufet de ensaladas D. proyector I said D 2. ¿Traes los papeles de la oficina? Sí. Aquí ______ tienes. A. las B. los C. lo D. la I said B 3. ¿Cuándo van Uds. A comprar la...

Spanish 2
Fill in the blank with the correct imperfect form of the verb. Include accent marks when needed. 1.) Mis amigos______la playa. (ir) 2.) Mama______la casa. (limpiar) 3.) Mi hermano y yo____la leche.(beber) 4.) Yo_____la cena. (preparar) 5.) ¿Tú_____los libros? (leer) My ...

Spanish
Complete the question with the correct form of the interrogative word ¿ * día es hoy? Hoy es miércoles 14 de junio

spanish 2
Fill in the blank with the correct imperfect form of the verb. Include accent marks when needed. 1.) Mis amigos______la playa. (ir) 2.) Mama______la casa. (limpiar) 3.) Mi hermano y yo____la leche.(beber) 4.) Yo_____la cena. (preparar) 5.) ¿Tú_____los libros? (leer) Thank ...

please check(Social studies)
im not gonna get frustrated with this anymore because it wont help me but i read some info online and thought these new answers where related to the topic 16.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of...

Social studies***help***
HI im Dalia and i just want my answers to be checked for the subject of Social studies.thanks again. 6.Which aspect of Aztec culture benefitted the Spanish when they were conquering the Aztecs? A.The Aztecs made enemies of the surrounding tribes who were more than happy to ...

please check(Social studies)
): 12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution...

Mrs.Sue i have the CORRECT ANSWERS !
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. (I pick A.) B. introducing new political principles to Mexico. C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution ...

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
12. The American Revolution most likely encouraged the Mexican people to revolt against Spain by A. exposing Spain’s lack of resources. B. introducing new political principles to Mexico. (I pick B.) C. inspiring the French Revolution. D. showing that a colonial revolution ...

please check(Social studies)
honestly i just wanna finish this ive been on it for almost 2 weeks now because im to scared to submit please check these answers anyone please don't leave me hanging. 11. Which cause most motivated the push for Mexican independence from Spain? A. trade with the United States ...

Spanish
¿Cómo quieres que sean / funcionen los medios de comunicación? I just wanted to know what this sentence translates to Muchas gracias

AMERICAN HISTORY
IN WHICH OF THE FOLLOWING COLONIAL WARS DID THE AMERICAN COLONIST CAPTURE THE FORT AT LOUISBOURG AND BEGIN TO CRAVED DOMINATION OVER THE ENTIRE WESTERN REGION THAT INCLUDES THE OHIO VALLEY A.QUEEN ANNES WAR B.KINGS GEORGES WAR C.KING WILLIAMS WAR D.WAR OF SPANISH SECESSION

U.S. History
by the 1890s how did cubans view spanish rule

Math:Probability
The probability of having homework over the weekend in math is 0.9,history is 0.6, and Spanish is 0.75. 1. What is the probability of having exactly one class that gives homework? Is this a nCx problem? I got an illogical answer: 10.54=1054% THIS IS NOT RIGHT!!!!!!! 2. What is...

Social Studies
#1. Who was the backwoodsman who lost his life at the Alamo? a.) Sam Houston b.) Davy Crockett ****** c.) John Tyler d.) Stephen F. Austin #2. What policies contributed to tensions between Texas and Mexico? a.) The Mexican government limited immigration to Texas, thus leaving ...

social studies(updated answers)
mrs.sue i never got to put my updated answers from when you said they were wrong so here they are please check them. 5.Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico. C.Spanish, on the ruins of the Aztec ...

Spanish
I am not taking a Spanish class, but I am reading a story with Spanish words in it. There is only one word and one two word phrase. The following are those. 1. abuelito 2. Está muerto Please help me with the following, I do not know what they mean. Also, these words are from ...

Spanish
write four different questions in spanish for the following sentence. 1. La profesora Gutierrez ensena contabilidad. 2. Ustedes necesitan hablar con el profesor de economia. 3. carlos busca el libro de arte. 4. Mariana canta en el coro de la universidad.

Spanish
Fill in the blanks with questions based on the cues. Remember to use correct capitalization and punctuation. can someone please check my homework 1. ¿? / no / estudiar / tú / en la biblioteca / hoy / por qué A. ¿ Por qué tú no estudiar hoy en la biblioteca? 2. ¿? / cu...

socialstudies(CHECK ANSWERS)
5. Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico. C.Spanish, on the ruins of the Aztec capital. (I PICK THIS) D.Mexican government, after Mexico gained independence. 8. Which region of Mexico is best for...

socialstudies(CHECK ANSWERS)
ANOTHER UPDATE FOR MY RECENT QUESTIONS I UPDATED ANSWERS....please check them 5. Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico. C.Spanish, on the ruins of the Aztec capital. (I PICK THIS) D.Mexican ...

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please check my updated asnwers thanks !! 5. Mexico City was built by the A.Olmecs, when they began to grow maize. B.Maya, after they conquered the Valley of Mexico.(I PICK THIS) C.Spanish, on the ruins of the Aztec capital. D.Mexican government, after Mexico gained ...

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please check these answers ive been stuck on this stupid test for a whole week !!! 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula.(I PICK THIS) 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier ...

social studies
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate with ...

spanish
?Le gusta tocar la guitarra a la maestra?

ss --- pls check my work!!!
help pls asap!!! Who was the backwoodsman who lost his life at the Alamo? (1 point) Sam Houston Davy Crockett*** John Tyler Stephen F. Austin 2. What policies contributed to tensions between Texas and Mexico? (1 point) The Mexican government limited immigration to Texas and ...

Spanish (Please check)
1. in which region of Spain is the city Segovia located? a. Northern Spain b. Central Spain c. Southern Spain ** 2. What important cultural center in Madrid is home to one of the worlds finest collections of European are from the twelfth to nineteenth century? a. The Prado ** ...

history
With the growth of Spanish colonies in the New World, _______ and _______ merchants became important players in the Atlantic slave trade. i was thinking chinese and british, but also portugese. i am very confused... please help

Ms. Sue - German Help
Ms. Sue if I post a few questions that I need checked for German can you turn them over to a German tutor like you used to do for Spanish?? Thank you in advance...

Spanish
I have to answer some questions after reading a short story. I do not understand the question so can someone translate for me? A que plaza llego? Que habit? Como era?

Spanish 2 Help
Re-write as a Spanish Command: 1.) Read! 2.) Don't read! Thank you!!! <3

socialstudies(CHECK ANSWERS)
please answer these im in desperate need for help...ive been stuck on it for hours. 1. Sinkholes are found in the A.Mexican Plateau. B.Pacific Coastal Lowlands. C.Sierra Madres. D.Yucatán Peninsula. 2. Compared to southern Mexico, northern Mexico A.has a drier climate with ...

Spanish 2
Re-write as a Spanish Command, include a direct object pronoun when possible. 1.) Read the book! 2.) Don't read the book! 3.) Clean the house! Thank you!! <3

Spanish
Is this correct? Complete the paragraph with the correct present-tense form of the most logical verb from the list below. Each verb will be used no more than once, and don’t forget the reflexive pronouns when appropriate. acostarse bañarse deletrear divertirse lavar llover ...

History
As a result of the publications of Bartolomé de Las Casas: A. Amerindian rights were recognized and respected. B. the encomienda system was established. C. Amerindians became more maltreated than before. D. the Spanish government was more attentive to the needs of the native ...

Spanish Composition
I have already submitted a composition for proofreading but no one has responded. So I'll repost it just in case it wasn't flagged. Me gusta pasar al tiempo con mis amigos porque son muy interesantes. Sus nombres son Clarissa, Caitlin, Jennifer, Victoria y son todos de Nueva ...

spanish
celoso/a compartir deprimido/a discutir inmaduro/a mal odiar separarse tener celos María y Pedro se conocieron la semana pasada. Se llevan muy bien. María es muy simpática y Pedro es muy gracioso. Pedro coquetea mucho con María. Creo que se quieren mucho. Estas historias ...

Spanish
I need to do a 300 word composition on my interpersonal relationships. I wanted to know id someone could proofread it for me after I finish

History8
During the battle of San Jacinto, Texans fought for their independence from Mexico. true? Stephen Austin, son of Mosses Austin brought settlers to Texas. The settlers can be characterized by all of the following except a.300 families settled in Texas b.The built large ...

Spanish
I have to a write a song using all of the irregular preterite verb forms of hacer, tener, estar, and poder. I know what each of the verbs mean but I am having trouble coming up with ideas for the song. Help?

spanish
I need hep unscrambling these words can anyone help? 1)GJAUDRO 2)ARBCUE 3)EUPQIO 4)MCLICISO 5)PEASRA 6)NEIST

Spanish
¿ ganas de comer? Sí, tengo ganas de ir a un restaurante chino. Please fill in the blank at the beginning.

Spanish
Write forms of tener que to tell what the following people have to do. Yo presentarte a mis amigos. ¡Ellos conocerte! Can someone help me with the first 2 to get started?

history help plzzzzzz
1. What was the Trail of Tears? (1 point) the nickname given to Manifest Destiny by many Native Americans the battlefield where thousands of Cherokees were killed defending their home territory the path walked by Native Americans as they were forced to relocate to Indian ...

Spanish
Are these correct? Answer the following questions using the present progressive. Be sure to answer with the same verb that is used in each question. 1. Creo que Xavier (1) _____ (2) __________ en la casa de sus padres mientras asiste a la Universidad. (vivir) Creo que Xavier (...

socialstudies(CHECK ANSWERS)
1. What marked the beginning of agriculture in the Americas? A. Native people began raising goats. B. The hoe was invented. C. Native people began growing maize.(I PICK THIS) D. The Spanish arrived. 2. Aztec aqueducts were an important accomplishment because they A. prevented ...

socialstudies
can anyone please answer these 5 before i scratch my brain out.i did the rest but these i couldn't get What marked the beginning of agriculture in the Americas ? A.Native people began raising goats. B.The hoe was invented. C.Native people began growing maize. D.The Spanish ...

Spanish
Are these correct? Thank you for helping Finish the following sentences including at least one possessive adjective (mi[s], tu[s], su[s], nuestro[s] or nuestra[s]) in your answer. Ejemplo: La profesora que tiene mi amiga es antipática, pero "mis profesores son fantásticos" 1...

Social studies
How is imperialism and the Spanish America war related?

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. 14
  16. 15
  17. 16
  18. Next>>

Homework Help: Foreign Languages

Post a New Question