Math

posted by .

Help meh please
Check my answers I suck at dis

1. 4y+3≤y+6

Answer=y≤3

2. -2y>2

Answer=y<-1

3. y/3<-1

Answer=y<-3

4. 3y≤2y+3

Answer= y≤1

5. Sari has to read a book for English class by the end of the week. She wants to read at least 200 pages in the first 5 days of the week. On average, how many pages should sari read per day to meet her goal?

Answer= 40 pages

A painter earnes 15 per hour. What is the minimum number of hours he must work to earn at least $200? Write an inequality to represent this situation and solve. Show your work.

Answer= idk man how does this work... Someone help me!

  • Math -

    the first three are correct
    #4
    3y≤2y+3
    3y - 2y ≤ 3
    y ≤ 3

    #5, corrrect

    #6
    number of hours = 200/15 = 13 1/3 hrs

    15t ≥ 200 , where t is the number of hours

  • Math -

    Thanks brih

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 …
  2. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: …
  3. math check

    Peform each indicated operation and simplify. Can you please check my answers. Thank you. A)(x^2+2x-3)+ (2x^2-x+1) Answer: 3x^2+x-2 B) (-x^3+2x^2-5)+(x^2-x+6) Answer:-x^3+3x^2-x+1 C) (3y^2-x+7)-(y^2-2x+3) Answer:4y^2-3x+10 D)(2x^2-xy+y^2)-(-3x^2+xy+y^2) …
  4. Math 8R: Homework Check - Part 2

    Part 2: Simplify by combining like terms and using the distributive property 11. 3x + 5x Answer: 8x 12. 3x + 5y - 2x + 8, Answer: 1x + 5y + 8 13. 9 + 5m + 6b - 2m - 4, Answer: 3m + 5 + 6b 14. 3ab + 6c - ab + 10 - 2c, Answer: 2ab + …
  5. Pre-Calculus

    Could someone check my answers? 25. 32^(2x-3)=2 Answer- x= 8/5 26. 9^(2x+1)=81 Answer- x= 1/2 27. 1/4=2^3x Answer- x= -2/3 28. 1/27=3^2x Answer- x= -3/2 29. 9^x=27 Answer- x= 3/2 30. 32^x=4 Answer- x= 2/5 31. 27^(x+1)=9 Answer- x=
  6. Reiny or Steve could you check my Math?

    1. (9m+6)+(-5m-6) my answer: 4m 2. (3r^2+7r+1)+(4r^2-8r-2) my answer: 7r^2-r-1 3. (6h-1)-(9h+4) my answer: -3h-3 4. (m^2-m-4)+(m-5) my answer: m^2-9 5. (4x+4)+(3x+2+1) my answer: 7x+7 Now this was book work for me so it doesn't have …
  7. Math

    Round each decimal number to the nearest hundredth. 1. 8.456 answer 8.460 2. 3.262 answer 3.260 3. 8.902 answer 8.900 4. 6.551 answer 6.550 5. 7.843 answer 7.840 6. 9.479 answer 9.480 7. 12.007 answer 12.010 8. 10.502 answer 10.500 …
  8. Spanish 3

    Hello! I need someone to check over my Spanish answers and see if I have them right. And if I don't, can someone please help me?
  9. Algebra

    1) Simplify: (Y^4) (y^3) A:y^1 B:y^7 (my answer) C:y^12 D:y^43 2)Simplify: Y^6 / y^2 A: y^8 B: y^4 C: y^3 ( my answer) D: y^1 3: Convert into a fraction 5-^3 A: 1/5 B:1/15 (my answer) C:1/25 D:1/125 4: 15^0=?
  10. EDTECH

    Which of the following is a good test-taking strategy for multiple-choice questions?

More Similar Questions