posted by kelvin .
16 persons need 56 kg of rice in 1 week. How much rice will be needed by 24 persons in four weeks?
^please anyone over here ryt now may you help me to arrive to the final answer^
math - kelvin today at 2:22pm
i had the this idea but i shocked when i saw the answer so if there is another idea plz help me out
The answer from the book is 280 kg
56/16 = 3.5 kg per person per week
3.5 * 24 = 84 kg for 24 persons for one week
84 * 4 = 336 kg for 24 people for 4 weeks