Post a New Question

Science

posted by .

1. How Ian an areas topography determined?
A. By using an areas longitude and latitude
B. By using an areas scale
C. By using an areas elevation, relief, and landforms *
D. By using an areas elevation, longitude and latitude
I really need to check my answers if anyone can help me that would be great thankyou

  • Science -

    Yes, C.

  • Science -

    1.C
    2.A
    3.A
    4.B
    5.C
    6.B
    7.B
    8.D
    9.C
    10.A
    11.A
    12.A
    13.B
    14.B
    15.A
    16.C
    17.D
    100%
    the wrighten respond
    the sand gets blown around and shaped by the wind which causes the sand dunes to appear bigger because the sand never stays ion one place for long
    the second one is
    the rocks by the shore are smother because of constant water rushing over then and sanding them smooth and the rocks underneath are fragments of big rocks witch are formed my cold magma.

  • Science -

    THX SO MUCH @Lilly Live She got me 17/17 with 2 ungraded for lesson 7 unit 4 science test if i could take screenshot and send it i would THX SO MUCH Lilly live

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. science

    Passive transport involves movement of substances. A. from areas of lower concentration to area of higher concentration B. from areas of higher concentration to areas of lower concentration C. from areas in which the concentration …
  2. Science help!!!!

    Passive transport involves movement of substances. A. from areas of lower concentration to area of higher concentration B. from areas of higher concentration to areas of lower concentration C. from areas in which the concentration …
  3. science

    passive transport involves movement of substances...... A) from areas of lower concentration areas of higher concentrations. B)from areas of higher concentrations to areas of lower concentration C) from areas which the concentration …
  4. WEATHER SCIENCE SOS! I NEED ANSWERS CHECKED! SOS

    How does latitude affect climate? a.) Areas near the equator have cooler climates than areas far from the equator. b.) Areas near the equator have warmer climates than areas far from the equator.*** c.) areas near the equator have
  5. Geography and Society

    Which of the following areas receive the LEAST amount of precipitation?
  6. Science!

    Which of the following correctly identifies active transport?
  7. Oceanography

    Algae can survive on the seafloor only in ____. A) Polar Areas B) Deep Areas C) Shallow Areas D) High-density areas I think it might be B or C.
  8. Science Pls Help

    How is an areas topography determined? A. by using an ares long. and lat. B.by using an areas scale c. by using an areas elevation relief, and land forms*** d. by using an areas elevation, long. and lat.
  9. Science

    Do global positioning systems use elevation on Earths system to find latitude and longitude A. By using signals from a network of satellite B. By using topographic maps C. By using satellite images D. By using photography
  10. Science

    How do global positioning systems use elevation points on Earths system to find latitude and longitude A. By using signals from a network of satellite B. By using topographic maps C. By using satellite images D. By using photography

More Similar Questions

Post a New Question