water chemistry

posted by .

35.0mL sample of 0.150M acetic acid9HC2H3O2)(Ka=1.8*10-5) is titrated with 0.150M NaOH solution. calculate the pH AFTER 17.5 Ml volumes of base have been added.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Chem

    How much water must be added to 500.mL of .200M HCL to produce a .150M solution?
  2. Chemistry

    A 35.0 mL sample of 0.150 M acetic acid is titrated with 0.150 M NaOH solution. Calculate the pH after the following volumes of base have been added: a) 0mL, b) 17.5 mL, c) 34.5 mL, d) 35 mL I've figured out a,b, and c. But at 35 mL …
  3. Chemistry

    A 25.0mL sample of a 0.100M solution of acetic acid is titrated with a 0.125M solution of NaOH. Calculate the pH of the titration mixture after 10.0, 20.0, and 30.0 mL of base have been added.
  4. Chemistry

    a 25.0mL sample of a 0.100M solution of aqueous trimethylamine is titrated with a 0.125M solution of HCl. Calculate the pH of the solution after 10.0, 20.0, and 30.0 mL of acid have been added; pKb of (ch3)3N=4.19
  5. Chemistry

    A 30 mL sample of 0.150 M KOH is titrated with 0.125 M HClO4 solution. Calculate the pH after the following volumes of acid have been added: 30 mL, 35 mL, 36 mL, 37 mL, and 40 mL.
  6. Chemistry

    A 30 mL sample of 0.150 M KOH is titrated with 0.125 M HClO4 solution. Calculate the pH after the following volumes of acid have been added: 30 mL, 35 mL, 36 mL, 37 mL, and 40 mL.
  7. Chemistry

    A 30.00mL sample of 0.150M KOH is titrated with 0.125M HClO4 solution. Calculate the pH after the following volumes of acid have been added: 30.0 mL, 35.0 mL, 36.0 mL, 37.0 mL, 40.0 mL
  8. water chemistry

    35.0 mL sample of 0.150 M acetic acid (HC2H3O2) (Ka = 1.8 x 10-5) is titrated with 0.150 M NaOH solution. Calculate the pH after 17.5 mL volumes of base have been added
  9. chemistry

    If you pass 10.0mL of a 50.0mL solution of [Co(en)2Cl2]Cl that has been reduced with Zn through a cation exchange column, you will obtain a solution that has three H+ ions for every Co3+ ion that was originally present in the sample. …
  10. Chemistry

    A 50 ml sample of .150M Ch3CooH is titrations with .150 M NaOh solution. Calculate the ph after the following volumes of base have been added: 49 ml, 51ml

More Similar Questions