math

posted by .

write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer.

The digits on athletes are: 4,1,8,3,6

2. find the number that is one and one thousand greater than 3.1638.

  • math -

    It's your turn now. I'll be glad to check your answer.

  • math -

    3.1648

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 1. find the greatest number less than 1.81.
  2. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 3. find the least number greater than 4.5
  3. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 find the greatest number with 8 in the ten thousands …
  4. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 find the least number with 1 in the ones place …
  5. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 find the number closest to 57.92.
  6. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 find the greatest number less than 50.
  7. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 find all the numbers between 6.129 and 6.381. …
  8. math

    write a five digit number(s) that fits each description. use only the digits that the athletes are wearing. use each digit only once in each answer. The digits on athletes are: 4,1,8,3,6 find all of the numbers with a 4 in the ones …
  9. math

    write a five digit number that fits each description use only the digits that the athlete are wearing use each digit only once in each answer find the greatest number less than 1.8 1. The digits ate 41836
  10. math

    write a five digit number that fits each description use only the digits that the athlete are wearing use each digit only once in each answer find the greatest number less than 1.8 1. The digits ate 41836

More Similar Questions