PHYSICS

posted by .

Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #4:

What is the increase in thermal energy to a 2000 kg bus and its surroundings if that bus comes to a stop from a speed of 15 m/s? Ignore other sources of thermal energy. (225000 J)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Need Preperation Help

    I have a test on Hamlet soon and I'm just wondering if anyone know sites that have test-like questions?
  2. Mrs.Sue

    mrs sue i have to go soon can u plzzzz helpppp me i just need ou to answer my questions and show ur work so i can print it and make it a study guide plz
  3. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #1: A skier with a mass of 60.0 …
  4. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #2: Suppose the spring in a pinball …
  5. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #3: A 30 kg kid on rollerskates …
  6. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #5: A roller coaster car starts …
  7. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #6: A 30 kg kid on rollerskates …
  8. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #7: A 30 kg ball is launched at …
  9. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with these. Here is problem #8: A 20 kg block of ice slides …
  10. PHYSICS

    Hi! I have some questions from a study guide in my physics class, and they give me the answer, but I have to show how to get the answer. I did most of them, but need help with this. All I need is a formula, please. :)Thank you! Here …

More Similar Questions