math

posted by .

solve the equations by finding the exact solution
this is question from log
3=x-3

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math

    I have to solve the equation by finding the exact solution. Please Help. 1/4 log(x)-log(10000)=4
  2. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. ln\(x\) - ln\(9\) = 3
  3. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. (a) 1 = x - 1 (B)
  4. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. ln\(x\) - ln\(9\) = 3
  5. ALGEBRA

    Solve the equations by finding the exact solution. (a) (1)/(3) x - 1 = 1 x = (b) (1)/(3) log\(x\) - log\(10\) = 1
  6. algebra

    can you show me how to do these problems solve the equation by finding the exact solution 1/3x-2=2 b) 1/3log(x)-log(100)=2 c)ln(x)-ln(5)=7
  7. math

    solve the equations by finding the exact solution 3=x-3
  8. math

    4 In e= In (ã(3))/(x)-4 In e Solve the equations by finding the exact solution.
  9. Math

    Find the exact solution, using common logarithms, and a two-decimal-place approximation of each solution. log(7x + 4) = 2 + log(2x − 3) Solve the equation. log(x^3) = (log x)^2
  10. math

    Solve the equations by finding the exact solution. 4 = x − 4

More Similar Questions