science

posted by .

6g of impure NaOH was dissolved in 100ml of a solution.0.25molar solution of the base utilize 27.6ml of the solution containing 6g of trioxonitrate(5)acid.

  • science -

    molarity of trioxonitrate5 acid

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. chemistry

    if the pH of a half-neutralized acid solution is 5.4, how would you find the [H+] of the the solution. There is 1.0 g of L-ascorbic acid which was dissolved in 100 ml of water. That solution was split in two and 50 ml of the solution …
  2. science

    the teacher instructed three students A,B,and C respectively to prepare a 50% (mass by volume) solution of sodium hydroxide (NaOH). 'A' dissolved 50 g of NaOH in 100 ml of water B dissolved 50g of NaOH in 100g of water while C dissolved …
  3. science

    the teacher instructed three students A,B,and C respectively to prepare a 50% (mass by volume) solution of sodium hydroxide (NaOH). 'A' dissolved 50 g of NaOH in 100 ml of water B dissolved 50g of NaOH in 100g of water while C dissolved …
  4. College Chemistry

    I need help with this question!! a sample of pure KHP weighing .8097g dissolved in water and titrated with 40.25 mL of NaOH solution. The same NaOH solution was used to titrate a solution of a weak diprotic acid H2X. A sample of 0.18694g …
  5. science

    6g of impure NaOH was dissolved in 100ml of a solution.0.25molar solution of the base utilize 27.6ml of the solution containing 6g of trioxonitrate(5)acid.calculate (a)molar concentration of acid (b) molar concentration of base (c) …
  6. chemistry

    A 2.5 g sample of NaOH (Mw = 40.00) was dissolved in water to give a solution of final volume 250 cm3. (i) With reasons, state whether NaOH is a strong or a weak base. Give the conjugate acid of NaOH and decide whether this conjugate …
  7. chemistry

    Titration was used to determine the molarity of acetic acid in vinegar. A primary standard solution of KHP was used to standardize the NaOH. 1. When performing this experiment, impure KHP was used to standardize the NaOH solution. …
  8. chemistry

    1. When performing this experiment, a student mistakenly used impure KHP to standardize the NaOH solution. If the impurity is neither acidic nor basic, will the percent by mass of acetic acid in the vinegar solution determined by the …
  9. chemisrty

    A solid acid is dissolved in enough water to make 200 ml of a solution. 40.0ml of the solution is titrated to a phenolphthalein en point with an NaOH solution. The neutralized solution and the remainder of the acid solution are then …
  10. Chemistry

    A is a solution of hydrochloric acid containing 3.650g of HCl in 1dm3 of solution. B is a solution of impure sodium carbonate. 25cm 3 of B require 22.7cm 3 of A for complete reaction. Given that 5.00g of impure B was dissolved in1dm …

More Similar Questions