math

posted by .

On a TV game show, a contestant makes $800 for every correct answer but loses $500 for every wrong answer. After answering 26 questions, Sarah broke even. How many questions did she answer correctly?

  • math -

    If she answered x correctly, then

    800x - 500(26-x) = 0
    x = 10

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Algebra word problem

    There are 50 questions to answer in a triva contest. Each player starts with 100 points. He or she earns ten points for each correct answer but will lose four points for each incorrect answer. Each player must answer all 50 questions. …
  2. math

    alan scored a total of 14 points for answering all 15 questions on a math quiz for every correctly answered question alan got 2 points for every wrong ahe lost 2 points how many questions did he answer correclty
  3. math

    alan scored a total of 14 points for answering all 15 questions on a math quiz for every correctly answered question alan got 2 points for every wrong ahe lost 2 points how many questions did he answer correclty
  4. MATH

    On a TV game show, a contestant makes $600 for every correct answer but loses $500 for every wrong answer. After answering 22 questions, Sarah broke even. How many questions did she answer correctly?
  5. Math

    Alan scored a total of 14 points for answering all the 15 questions on a math quiz. For every correctly answered question, Alan got 2 points. For every wrong answer, he lost 2 points. How many questions did he answer correctly?
  6. math

    There are 45 questions in a Mathematics quizbee. For every correct answer, 5 marks are awarded and 3 marks for every wrong answer. If sofia scored 185 points, how many questions did she answer wrongly.
  7. Algebra 1 - 9th Grade

    A contestant on a quiz show gets 50 points for every correct answer and loses 100 points for each incorrect answer. After answering 24 questions, the contestant has 300 points. How many questions has the contestant answered correctly?
  8. Algebra 1

    A contestant on a quiz show gets 50 points for every correct answer and loses 100 points for each incorrect answer. After answering 24 questions, the contestant has 300 points. How many questions has the contestant answered correctly?
  9. Algebra 1

    A contestant on a quiz show gets 50 points for every correct answer and loses 100 points for each incorrect answer. After answering 24 questions, the contestant has 300 points. How many questions has the contestant answered correctly?
  10. Math

    Sanjay takes a pre-ap multiple choice test of 25 questions in which he earns 10 points for every correct answer, but loses 2 points for every incorrect answer. Sanjay answered all 25 questions and scored 202 points. How many did he …

More Similar Questions