Math for Ms. Sue Or Steve

posted by .

Use an equation to solve the problem.

1. What is 57% of 11?

a. 11 = 0.57 • n; 19.3
b. n = 57 • 11; 627
c. n = 0.57 • 11; 6.27***
d. 11 = 57 • n; 0.19

2. 224 is 25% of what number?

a. 224 • 0.25 = w; 560
b. 224 = 0.25 • w; 896
c. 224 • 0.25 = w; 56***
d. 224 = 0.25 • w; 90

3. What is 45% of 10?

a. 450
b. 45
c. 4.5***
d. 0.45

Find the percent of increase.

4. 50 to 70

a. 20%***
b. 30%
c. 40%
d. 50%

Find the percent of decrease. Round your answer to the nearest tenth of a percent where necessary.

5. 75 to 60

a. 20%
b. 30%
c. 40%
d. 50%***

Find the percent markup. Round to the nearest whole percent.

6. Store's cost: $100.00
Selling price: $160.00

a. 50%
b. 60%***
c. 70%
d. 80%

Find the sale price. Round to the nearest cent.

7. Sale price: $57.63
Percent of discount: 10%

a. $63.39
b. $5.76
c. $51.87
d. $57.53***

Find the sale price. Round to the nearest cent.

8. Sale price: $56.00
Percent discount : 40%

a. $50.00
b. $22.40***
c. $40.00
d. $33.60

9. Find the interest earned in an account with $600.00 invested at 4.5% annual simple interest for 2 years.

a. $540.00
b. $5,400.00
c. $54.00***
d. $13.50

10. Find the interest earned by an account with $1,200 of simple interest of 4% for 3 years.

a. $144.00
b. $244.00
c. $44.00
d. $88.00***

*** mean my answers

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Please check my answers.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    You have a lot of studying to do.

    Your answers for 2, 4, 5, 7, 8, and 10 are wrong.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Why is 2 wrong? i came up as a answer 56.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    2. 224 is 25% of what number?

    We're looking for a much larger number. Think: one dollar is 25% of 4 dollars

    0.25w = 224

    w = 224/0.25

    w = 896

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Oh.....

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    224 is 25% of what number

    you are told that 224 is 1/4 of a number. The number must be 4 times as big as 224.

    56 is 1/4 of 224
    224 is 1/4 of 896

    algebraically,

    224 = .25 x
    224/.25 = x
    x = 896

    it always helps to write down each step, then check your answer.

    you answered the question
    "25% of 224 is what?"
    not "225 is 25% of what?"

  • Need math help from steve or ms sue -

    Can you or Steve help me with the others.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Jman -- you first need to show us that you've gone back and really studied your math text. Try these problems again, and explain why you did what you did.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    I have an Online textbook not hardcover. It takes forever to get to the right page.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    You and your parents chose this school and text; I didn't.

    Now, get to work and learn what you're supposed to learn.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    I don't have parents. :(

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    im stuck on this too

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    cool steven your emo

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    That sounds mean, Mrs. Sue.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    that wasn't nice ms.sue. not cool at all

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Ms Sue, stop it with the insults! That's not cool!

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    1.C
    2.B
    3.B
    4.A
    5.D
    6.C
    7.A
    8.A
    9.D
    10.B
    Im in Connections Academy and I got 100%

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Yea your very mean. Ms.sue is an ass.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    You are wrong connections academy source.

  • Math for Ms. Sue Or Steve -

    Their wrong af I just got a 20% on it.

    here are the answers.

    1.c
    2.b
    3.c
    4.c
    5.a
    6.c
    7.c
    8.d
    9.c
    10.a

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math

    how would you solve for y in this problem: x=(y^2+3y)^(1/3) would it equal: y= x^3/y - 3 ?
  2. math,help!!!!

    How do i do thois problem?Please help. Problem #1 solve the system by subtraction. 5x-3y=13 4x-3y=11 Subtract the lower equation's left and right terms from the upper equation's corresponding terms. The first step will get you this:
  3. Math

    If Leah is 6 yr.s older than sister, Sue, & John is 5 yrs. older than Leah, and the total of their ages is 41. How old is Sue?
  4. math

    use A LG O R I T H M S methood to solve 838+627
  5. MATH URGENT

    a. Solve a – 9 = 20 b. Solve b – 9 > 20 c. How is solving the equation in (a) similar to solving the inequality in (b)?
  6. Math

    1. What are the steps to solve this problem?
  7. math

    i don't get how to do this problem mrs. sue please help how would you convert the repating nonterminating decimal to a fraction?
  8. Algebra: Steve

    I already asked this question,I just wanted to clarify the answer. Problem: The polynomial f(x) has degree 3. If f(-1)=15, f(0)=0, f(1)=-5, f(2)=12, then what are the x-intercepts of the graph of f?
  9. Math Help

    Use an equation to solve the problem. What is 57% of 11?
  10. Math help Steve?

    1) Given that p(-3), p(-1), and p(5)=0, which expression could be p(x)?

More Similar Questions