Math

posted by .

1. Write the place name for the 4 in the following number: 3,624,786

Answer: Thousand

2. Round the following number to the nearest ten: 53

Answer: 5

3. Find the sum of the following problem:
2,168 + 305

Answer: 2473

4. Estimate the sum of the following problem to the nearest hundreds place. Make sure the answer represents an estimation of the numbers listed, not the exact solution.
156 + 235

Answer: The hundred pace is 3.

5. Find the difference of the following problem:
8,631 - 5,950

Answer: 2681

6. Find the product of the following problem: 724 x 17

Answer: 12308

7. Find the quotient of the following problem:14 ÷ 6,230

Answer: 445

8. Estimate the quotient by rounding both numbers to the nearest tens place. Make sure the answer represents an estimation of the numbers listed,not the exact solution.
962÷ 39

Answer:24.67

9. Write seven tenths as a decimal.

Answer: .7

10. Line up the decimal points, then add. Write zeros as needed.
36.9 + 7.35

Answer: 44.25

11. Line up the decimal points, then subtract. Write zeros as needed.
9.61 - 0.268

Answer: 9.342

12. Set up the problem and then multiply. Write zeros as needed.
419.2 x 2.54

Answer: 1064.768

13. Set up the problem and then divide.
12.86 ÷ 0.4

Answer: 32.15

14. Put the following values in order from least to greatest.
0.31, 1.24, 0.031, 0.5, 0.124

Answer: 0.031,0.124, 0.31, 0.5, 0.124

15. Marie purchased a new refrigerator. She needs to make 36 monthly payments of $29.95. What is the total price of the refrigerator?

Answer: $1078.2

16. Write the following fraction in simplest terms. 24/32:

Answer: 3/4

17. Use the lowest common denominator to add the following fractions. Give the final answer in simplest terms. 3/4 + 1/8:

Answer: 7/8

18. Use the lowest common denominator to subtract
the following fractions. Give the final answer in simplest terms. 5 13/15 - 1 2/3:

Answer: 4 1/5

19. Multiply the following fractions. Give the final answer in simplest terms.
4/7 x 5/12

Answer: 5/21

20. What is the reciprocal of 4/9?
Answer: 9/4

21. Divide the following fractions. Give the final answer in simplest terms.
3/5 ÷ 9/10.

Answer: 2/3

22. Write a fraction for the ratio of 5 boys to 8 girls

Answer: 5:8

23. Change 27% to a fraction.

Answer:27/100

24. Change50/16to a decimal.

Answer:0.32

25. A stereo that usually sells for $300 is on sale for15% off. What is the price of the stereo after the
15% discount?

Answer:$255

Ms. Sue can you please check all the answer? I have written them right after every question. Please give me the right answers as well. I might have 2 or 3 questions wrong.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. MATH

    My math book has this statement: "Describe how to use a Ten-Thousand Square to round numbers to the nearest 1000?
  2. math

    Could someone double check my answers. 1. Write the number in expanded form 684 answer: (6x100)+(8x10)+(4x1) 2.Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350 answer: thousands 3. Write the following in the standard …
  3. Math

    Could someone double check me Write the answer in lowest terms 5/9 + 8/9 = 13/18 What is the perimeter of a rectangle if the length is 7/11 ft and the width is 2/11ft?
  4. math

    Im just not sure of this I keep getting confused?
  5. math

    4. Round the following number to the indicated place. 875,000, the nearest ten thousand
  6. math

    write the place name for the 4 in the following number 3 624 786
  7. math

    18 Estimate 8128 /18 by first rounding each number so that it has only nonzero digit. 20. Find the digits in the tens place, in the tenths place, and in the ten thousandths place for the following number. 465.2587 21. Round 0.681 to …
  8. 4th grade math

    387,422 round to the nearest thousand 124,607 round to the nearest ten thousand 111,022 round to the nearest hundred 276,431 round to the nearest ten thousand
  9. math

    A) Use numerals to write a ten digit number using the following information: - digit 5 is in millions, thousands and ones place -digit 7 is in hundred millions place -digit 8 is in hundred thousand place -digit 1 is in tens place -digit …
  10. 5th grade Math

    Can you check my answer? 4. Solve. 6 tenths = ___ thousandths Answer = 600 5. Write 347.392 in expanded form. Answer: (3*100)+(4*10)+(7*1)+(3* 1/10) + (9*1/100)+ (2*1/1000) 9. Write in standard form (number name) for: three thousand

More Similar Questions