# Help

posted by .

Avery has a three week vacation. He plans on driving a total of 4,898 miles. About how many miles should he average per day? As it turned out he spent 5 hours a day driving and drove a total of 5,565 miles. What was his average speed for the hours he drove?

• Help -

If he plans to drive every day >> 4898/21 = 233.24 miles per day.

5 * 21 = 105 hours

5,565 / 105 = 53 mph

• Help -

My butt farts

• Math -

He drove 66666666 miles....🙂🙂🙂🙂

## Similar Questions

1. ### Algebra

Mrs. Lewis plans to drive 900 miles to her vacation destination, driving an average 50 miles per hour. How many miles per hour faster must she average, while driving, to reduce her total driving time by 3 hours?
2. ### math

Mr. Suki plans to drive 900 miles to his farmhouse, driving an average of 50 miles per hour. How many miles per hour faster must he average, while driving to reduce his total driving time by 3 hours?
3. ### Physics

Bernie drove home from a vacation in 1.5 hours. He traveled a total distance of 60 miles. What was his average speed in miles per hour?
4. ### math

you are driving to a vacation spot that is 1500 miles away. Including rest stops, it takes you 42 hours to get to the vacation spot. You estimate that you drove at an average speed of 50 miles per hour. How many hours were you not …
5. ### math

you are driving to a vacation spot that is 1500 miles away. Including rest stops, it takes you 42 hours to get to the vacation spot. You estimate that you drove at an average speed of 50 miles per hour. How many hours were you not …
6. ### Math

Kaya drove 200 miles in 5 hours of actual driving time. By driving an average of 10 miles per hour faster, Kaya could have saved how many hours of actual driving time?
7. ### Math

Suppose you are driving to visit a friend who lives far away. You are driving at an average rate of 55 miles per hour. You must drive a total of 295 miles. If you have already driven 20 miles, how long will it take you to reach your …
8. ### Algebra

Justin recently drove to visit his parents who live 480 miles away. On his way there his speed was 20 miles per hour faster than on his way home (he ran into bad weather). If Justin spent a total of 20 hours driving. Find the two rates.
9. ### math solve the problem using the four step plan

At the end of their 3-day vacation, the Palmers traveled a total of 530 miles. On the third day,they drove 75 miles. On the second day,they drove 330 miles. How many miles did they drive the first day?
10. ### math

1 . the cost in dollars of a field is 64+14n , where n is in the number of people attending . what is the cost for the 48 people ?

More Similar Questions