Repost homework help check answers

posted by .

Pick the correct answer which corrects the ALL CAP SENTENCE portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence.

1. EACH OF THE COMMITTEE MEMBERS ARE EXPECTED TO BE THEIR ON TIME.

a. Each of the committee members are expected to be there on time.
b. Each of the committee members are expected to be their on time.
c. The committee member is expected to be there on time.
d. All of the committee members are expected to be there on time.

2. DOESN'T EVERYBODY ENJOY WATCHING THEIRSELVES ON VIDEO?

a. Doesn’t everybody enjoy watching hisself on video?
b. Don’t people enjoy watching themselves on video?
c. Doesn’t everybody enjoy watching themself on video?
d. Doesn’t everybody enjoy watching themselves on video?

3. John wanted to become an airforce pilot, SO HIS FATHER OFFERED TO HELP HIM APPLY. HE WENT TO THE LOCAL AIR FORCE RECRUITER.

a. so his father offered to help him apply; so he went to the local airforce recruiter.
b. so his father offered to help him apply. John went to the local airforce recruiter.
c. so his father offered to help him apply. Therefore, his father went to the local airforce recruiter.
d. so his father offered to help him apply, he went to the local airforce recruiter.

4. ROBERT AND HIS SISTERS GAVE A PARTY LAST NIGHT, OVER A DOZEN OF THEIR FRIENDS SHOW UP.

a. Robert and his sisters gave a party last night; over a dozen of their friends show up.
b. Robert and his sisters gave a party last night; over a dozen of his friends show up.
c. Robert's sisters gave a party last night; over a dozen of his sister's friends show up.
d. Robert and his sisters gave a party last night; all their friends show up

5. ALL CHILDREN WATCH VIOLENT TELEVISION SHOWS NOW AND THEN, AND EVERY SINGLE PARENT DOES NOTHING TO STOP THEM.

a. With all the children watching violent television shows, their parents never do nothing to stop them.
b. Too many children watch violent television shows, and their parents never do nothing to stop them.
c. Far too many children watch violent television shows, and their parents don't do a thing to stop them.
d. Many children watch violent television shows, and often their parents do little to stop them.

6. GOODLE MAKES THEIR MONEY BY SELLING ADVERTISING ON THEIR WEBSITE.

a. Google makes their money by selling advertising on their website.
b. Google makes its money by selling advertising on its website.
c. Google makes it's money by selling advertising on it's website.
d. Google makes their money by selling advertising.

7. I BOUGHT A GREAT CAR AT AN INCREDIBLE BARGIN THAT WAS OWNED BY AN ELDERLY WOMAN.

a. An incredible bargain, I bought a great car that was owned by an elderly woman.
b. I bought a great car that was owned by an elderly woman, an incredible bargain .
c. I got an incredible bargain on a great car that was owned by an elderly woman.
d. I bought a great car at an incredible bargain because an elderly woman use to own it.

8. AS YOU CAN SEE, OBESITY IS NOTHING TO MESS AROUND WITH AS IT CAUSES YOU HEALTH PROBLEMS THAT ARE DETRIMENTAL TO OUR BODY'S HEALTH.

a. As you can see, obesity is nothing to mess around with as it causes us health problems that are detrimental to our body’s health.
b. As you can see, obesity is nothing to mess around with as it can cause health problems that are detrimental to our bodies’ health.
c. Obesity is nothing to be concerned with because it can cause health problems that are detrimental to a person's body’s health.
d. Obesity is nothing to trifle with because it can cause health problems that are detrimental to a person's health.

9. IF AN INDIVIDUAL IS IN AN ABUSIVE RELATIONSHIP. THEY NEED TO SEEK HELP AS SOON AS POSSIBLE.

a. If an individual is in an abusive relationship, he or she needs to seek help as soon as possible.
b. If an individual is in an abusive relationship he or she needs to seek help as soon as possible.
c. If an individual is in an abusive relationship, they need to seek help as soon as possible.
d. If an individual is in an abusive relationship that person needs to seek help as soon as possible.

10. DESPITE THE RECENT FINANCIAL PROBLEMS IN THIS COUNTRY, THE UNITED STATES' ECONOMY IS STRANGER THAN OTHER COUNTRIES.

a. Despite the recent financial problems in this country, the United States's economy is stronger than other countries economies.
b. Despite the recent financial problems in this country, the United States' is stronger than other countries.
c. Despite the recent financial problems in this country, the United States' economy is stronger than the economies of other countries.
d. Despite the recent financial problems in this country, the United States' economy is stronger than other country's.

1. D
2. C
3. A
4. A
5. C
6. B
7. C
8. B
9. D
10. C

  • Repost homework help check answers -

    2. D, although grammarians can't seem to agree as to whether "everybody" is singular or plural. Most say singular, but from the choices you have, D. is my choice!

    3. This is certainly UNCLEAR as to the antecedent "He" in the last sentence! I would have thought the father went, however the father could not apply for him! I'll agree with you under duress!

    4. Who write these sentences? If they gave the party last night, it should be SHOWED up! I'll agree with you under duress!

    8. I disagree because each person only has one body = our body's health. Therefore I choose A.

    9. I disagree because there is no comma after the "if" clause. I select a.

    Sra

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. English / Grammar

    I need help with the following grammar exercise. Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area specified above the sentence. If the sentence is already correct, write No Change. Punctuating Sentences The goose bit the …
  2. English / Grammar

    Please check the following sentences and let me know if they are correct. Thank you in advance!! Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area specified before the sentence. If the sentence is already correct, write …
  3. grammar

    please check and let me know if this is correct. What the teacher is asking for for the sentence be changed to is to the left. Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area specified in the left column. To enter your …
  4. English/Grammar

    In an essay I recently wrote, I wrote the following two sentences: "Natural selection. By examining the meaning of each of these words, the meaning of the entire phrase becomes pellucid: natural selection is the selection of traits …
  5. ENGLISH HELP!!! Correcting Grammar

    What is the main verb in the following sentence?
  6. Correct grammar

    Pick the correct answer which corrects the underlined portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence. In the evening you can go to a …
  7. Check Answers English

    Pick the correct answer which corrects the underlined portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence. 1. Each of the committee members …
  8. Language Arts CHECK ANSWERS

    PLEASE CHECK MY ANSWERS 1. Adolescence is the period of life that follows A. infancy. B. adulthood. C. childhood.*** 2. Students can feel overwhelmed by A. a day off. B. an easy test. C. a lot of homework.*** 3. Everyone admired the …
  9. Language Arts CHECK ANSWERS

    3. Everyone admired the grandeur of A. the rose garden. B. the mountains. ** C. the car. 10. Which sentence corrects the following sentence?
  10. English

    Dear Writeacher, thank you for your answers. Will you help me with a few more sentences?

More Similar Questions