Check Answers English

posted by .

Pick the correct answer which corrects the underlined portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence.

1. Each of the committee members are expected to be their on time.

a. Each of the committee members are expected to be there on time.
b. Each of the committee members are expected to be their on time.
c. The committee member is expected to be there on time.
d. All of the committee members are expected to be there on time.

2.Doesn’t everybody enjoy watching theirselves on video?

a. Doesn’t everybody enjoy watching hisself on video?
b. Don’t people enjoy watching themselves on video?
c. Doesn’t everybody enjoy watching themself on video?
d. Doesn’t everybody enjoy watching themselves on video?

3. John wanted to become an airforce pilot, so his father offered to help him apply. He went to the local airforce recruiter.

a. so his father offered to help him apply; so he went to the local airforce recruiter.
b. so his father offered to help him apply. John went to the local airforce recruiter.
c. so his father offered to help him apply. Therefore, his father went to the local airforce recruiter.
d. so his father offered to help him apply, he went to the local airforce recruiter.

4. Robert and his sisters gave a party last night, over a dozen of there friends show up.

a. Robert and his sisters gave a party last night; over a dozen of their friends show up.
b. Robert and his sisters gave a party last night; over a dozen of his friends show up.
c. Robert's sisters gave a party last night; over a dozen of his sister's friends show up.
d. Robert and his sisters gave a party last night; all their friends show up

5. All children watch violent television shows now and then, and every single parent does nothing to stop them.

a. With all the children watching violent television shows, their parents never do nothing to stop them.
b. Too many children watch violent television shows, and their parents never do nothing to stop them.
c. Far too many children watch violent television shows, and their parents don't do a thing to stop them.
d. Many children watch violent television shows, and often their parents do little to stop them.

6. Google makes their money by selling advertising on their website.

a. Google makes their money by selling advertising on their website.
b. Google makes its money by selling advertising on its website.
c. Google makes it's money by selling advertising on it's website.
d. Google makes their money by selling advertising.

7. I bought a great car at an incredible bargain that was owned by an elderly woman.

a. An incredible bargain, I bought a great car that was owned by an elderly woman.
b. I bought a great car that was owned by an elderly woman, an incredible bargain .
c. I got an incredible bargain on a great car that was owned by an elderly woman.
d. I bought a great car at an incredible bargain because an elderly woman use to own it.

8.As you can see, obesity is nothing to mess around with as it causes you health problems that are detrimental to our body’s health.

a. As you can see, obesity is nothing to mess around with as it causes us health problems that are detrimental to our body’s health.
b. As you can see, obesity is nothing to mess around with as it can cause health problems that are detrimental to our bodies’ health.
c. Obesity is nothing to be concerned with because it can cause health problems that are detrimental to a person's body’s health.
d. Obesity is nothing to trifle with because it can cause health problems that are detrimental to a person's health.

9. If an individual is in an abusive relationship. They need to seek help as soon as possible.

a. If an individual is in an abusive relationship, he or she needs to seek help as soon as possible.
b. If an individual is in an abusive relationship he or she needs to seek help as soon as possible.
c. If an individual is in an abusive relationship, they need to seek help as soon as possible.
d. If an individual is in an abusive relationship that person needs to seek help as soon as possible.

10. If an individual is in an abusive relationship. They need to seek help as soon as possible.

a. If an individual is in an abusive relationship, he or she needs to seek help as soon as possible.
b. If an individual is in an abusive relationship he or she needs to seek help as soon as possible.
c. If an individual is in an abusive relationship, they need to seek help as soon as possible.
d. If an individual is in an abusive relationship that person needs to seek help as soon as possible.


Answers:
1.a
2. c
3. c
4. a
5. a
6. a
7. c
8. a
9. c
10. b

  • Check Answers English -

    We can not see what is underlined? Therefore what you have selected as the answer makes no sense.

    1. Each IS
    2. Definitey not c, as far as I can see.

    Sra

  • Check Answers English -

    #7 is correct.

    #10 is a repeat of #9.

  • Check Answers English -

    1. This is a flawed question. It should be "Each of the committee members IS expected to be there on time."

    2. correct

    3. The meaning is unclear.

    4. Incorrect punctuation and verb form.

    5. This is a poor sentence, and your answer is wrong.

    6. Your answer is wrong.

    7. correct

    8. Your answer is wrong.

    9. Your answer is wrong.

    10. Hmm! The sentences are the same, but you have different answers!

  • Check Answers English -

    CORRECCTED IT

    Pick the correct answer which corrects the ALL CAP SENTENCE portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence.

    1. EACH OF THE COMMITTEE MEMBERS ARE EXPECTED TO BE THEIR ON TIME.

    a. Each of the committee members are expected to be there on time.
    b. Each of the committee members are expected to be their on time.
    c. The committee member is expected to be there on time.
    d. All of the committee members are expected to be there on time.

    2. DOESN'T EVERYBODY ENJOY WATCHING THEIRSELVES ON VIDEO?

    a. Doesn’t everybody enjoy watching hisself on video?
    b. Don’t people enjoy watching themselves on video?
    c. Doesn’t everybody enjoy watching themself on video?
    d. Doesn’t everybody enjoy watching themselves on video?

    3. John wanted to become an airforce pilot, SO HIS FATHER OFFERED TO HELP HIM APPLY. HE WENT TO THE LOCAL AIR FORCE RECRUITER.

    a. so his father offered to help him apply; so he went to the local airforce recruiter.
    b. so his father offered to help him apply. John went to the local airforce recruiter.
    c. so his father offered to help him apply. Therefore, his father went to the local airforce recruiter.
    d. so his father offered to help him apply, he went to the local airforce recruiter.

    4. ROBERT AND HIS SISTERS GAVE A PARTY LAST NIGHT, OVER A DOZEN OF THEIR FRIENDS SHOW UP.

    a. Robert and his sisters gave a party last night; over a dozen of their friends show up.
    b. Robert and his sisters gave a party last night; over a dozen of his friends show up.
    c. Robert's sisters gave a party last night; over a dozen of his sister's friends show up.
    d. Robert and his sisters gave a party last night; all their friends show up

    5. ALL CHILDREN WATCH VIOLENT TELEVISION SHOWS NOW AND THEN, AND EVERY SINGLE PARENT DOES NOTHING TO STOP THEM.

    a. With all the children watching violent television shows, their parents never do nothing to stop them.
    b. Too many children watch violent television shows, and their parents never do nothing to stop them.
    c. Far too many children watch violent television shows, and their parents don't do a thing to stop them.
    d. Many children watch violent television shows, and often their parents do little to stop them.

    6. GOODLE MAKES THEIR MONEY BY SELLING ADVERTISING ON THEIR WEBSITE.

    a. Google makes their money by selling advertising on their website.
    b. Google makes its money by selling advertising on its website.
    c. Google makes it's money by selling advertising on it's website.
    d. Google makes their money by selling advertising.

    7. I BOUGHT A GREAT CAR AT AN INCREDIBLE BARGIN THAT WAS OWNED BY AN ELDERLY WOMAN.

    a. An incredible bargain, I bought a great car that was owned by an elderly woman.
    b. I bought a great car that was owned by an elderly woman, an incredible bargain .
    c. I got an incredible bargain on a great car that was owned by an elderly woman.
    d. I bought a great car at an incredible bargain because an elderly woman use to own it.

    8. AS YOU CAN SEE, OBESITY IS NOTHING TO MESS AROUND WITH AS IT CAUSES YOU HEALTH PROBLEMS THAT ARE DETRIMENTAL TO OUR BODY'S HEALTH.

    a. As you can see, obesity is nothing to mess around with as it causes us health problems that are detrimental to our body’s health.
    b. As you can see, obesity is nothing to mess around with as it can cause health problems that are detrimental to our bodies’ health.
    c. Obesity is nothing to be concerned with because it can cause health problems that are detrimental to a person's body’s health.
    d. Obesity is nothing to trifle with because it can cause health problems that are detrimental to a person's health.

    9. IF AN INDIVIDUAL IS IN AN ABUSIVE RELATIONSHIP. THEY NEED TO SEEK HELP AS SOON AS POSSIBLE.

    a. If an individual is in an abusive relationship, he or she needs to seek help as soon as possible.
    b. If an individual is in an abusive relationship he or she needs to seek help as soon as possible.
    c. If an individual is in an abusive relationship, they need to seek help as soon as possible.
    d. If an individual is in an abusive relationship that person needs to seek help as soon as possible.

    10. DESPITE THE RECENT FINANCIAL PROBLEMS IN THIS COUNTRY, THE UNITED STATES' ECONOMY IS STRANGER THAN OTHER COUNTRIES.

    a. Despite the recent financial problems in this country, the United States's economy is stronger than other countries economies.
    b. Despite the recent financial problems in this country, the United States' is stronger than other countries.
    c. Despite the recent financial problems in this country, the United States' economy is stronger than the economies of other countries.
    d. Despite the recent financial problems in this country, the United States' economy is stronger than other country's.

    1. D
    2. C
    3. A
    4. A
    5. C
    6. B
    7. C
    8. B
    9. D
    10. C

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. ENGLISH 1

    INDICATE THE FUNCTION OF THE UNDERLINED NOUNS IN THE FOLLOWING SENTENCES. 1. THE CLASS DISCUSSIONS IS ON THE PREVENTION OF DISEASES. THE UNDERLINED IS DISEASES 2. MARIE STEPHEN ADMINISTERED INJECTION TO HER PATIENT. THE UNDERLINED …
  2. English / Grammar

    Please check the following sentences and let me know if they are correct. Thank you in advance!! Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area specified before the sentence. If the sentence is already correct, write …
  3. grammar

    please check and let me know if this is correct. What the teacher is asking for for the sentence be changed to is to the left. Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area specified in the left column. To enter your …
  4. English- 5

    Directions: In each of the following sentences some part of the sentence or the entire sentence is underlined. Beneath each sentence you will find four ways of writing the underlined part. The first of these repeats the original, but …
  5. English/Grammar

    In an essay I recently wrote, I wrote the following two sentences: "Natural selection. By examining the meaning of each of these words, the meaning of the entire phrase becomes pellucid: natural selection is the selection of traits …
  6. English(check)

    Will someone please check my answers. I'm not sure what is the answer for #1. It is just too confusing. ** Italic. ()underlined. 1)Choose the answer that tells how to correct the sentence. If the sentence is correct, choose "correct." …
  7. Correct grammar

    Pick the correct answer which corrects the underlined portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence. In the evening you can go to a …
  8. Repost homework help check answers

    Pick the correct answer which corrects the ALL CAP SENTENCE portion of the following sentences in the simplest way possible – for grammar and/or style, without changing the basic meaning of each sentence. 1. EACH OF THE COMMITTEE …
  9. writing

    Can someone check my answers for me? True or False... 1. TRUE you should use a comma before the word “and.” 2. FALSE The following is a sentence fragment: It no longer flies. 3. TRUE In the following sentence, the ()'d word is
  10. Language Arts CHECK ANSWERS

    PLEASE CHECK MY ANSWERS 1. Adolescence is the period of life that follows A. infancy. B. adulthood. C. childhood.*** 2. Students can feel overwhelmed by A. a day off. B. an easy test. C. a lot of homework.*** 3. Everyone admired the …

More Similar Questions